В Коледнатата нощ си пожелавам, догодина бебче с обич да дарявам. ~бебеправене 614~

• 31 298
  • 807
  •   1
Отговори
# 615
Весели празници и от мен! Много щастливи новини да получите до Нова година, а до следващата темата да се е опразнила! Christmas Tree

Токио, тихичко честито и успех! Flowers Four Leaf Clover

# 616
Весели празници, момичета. Бях пропуснала да последвам новата тема и едвам я намерих. Догодина за Коледа да имате по минимум едно джудженце бебе🙏

# 617
  • На изток от Ада
Дойде ми даже до тест не стигнах

# 618
Съжалявам, Наси!

# 619
Tokyo0505, честито.

nasito8988, съжалявам и аз.

Разписвам се аз с <0.1 чхг. Вторият ми отрицателен тест в тази тема. Не ми е много късметлийска. Grinning

# 620
  • На изток от Ада
Съжалявам Нала!

# 621
Ееее, Нала, недей така! Съжалявам за резултата!

Аз пак съм страшно скована от моя все още не доказан на 100% артрит .... и понеже ни предстои дълго пътуване утре се чух с докторката .... ще се качвам до болницата да си сложа 1 ампула Дипрофос, че иначе няма да я бъде работата при мен .... дано ме отпусне до утре, че ще пътуваме на 250 км....

# 622
Момичета, аз съм в шок. Бременна съм! Днес направих кръвен тест, 4 дни преди датата на цикъла (по календар МЦ се пада на 31.12). Резултатите са ЧХГ 107.9 IU/l, прогестерон 150.8 nmol/l. Като видях резултата се разплаках от радост, после почна да ме гризе страхът дали и този път няма да се прецакат нещата…. Направо сърцето ми се свива. Хем от радост, хем от страх. Първоначално като видях резултата даже помислих, че е лабораторна грешка и направих и домашен тест да се уверя, че е истина. Сега спешно трябва да намеря хематолог да ми даде рецепта за фракси 0.4, защото Тончев е на работа чак на 02.01, а по негова препоръка трябва да започна инжекциите още от положителния тест.
В понеделник ще направя пак кръвен тест да видя как вървят ЧХГто и прогестерона.
Стискайте палци!

# 623
  • Замък сред облаците
Лорейн, 4-5 дни не са от значение за инжекциите, дишай 🥰 Тихичко честито!

Ако са ти много спешни, мога да ти дам 7 или 8 броя (тр да видя колко са ми останали), купувала съм ги по 9лв бройката (гръцки клексан). А ако искаш виж в аптека Студентска в 60 блок, продават Фракси (кутия 10бр) и мисля че даваха и ако покажеш само генетичния тест. https://maps.app.goo.gl/1aSLA4EVMgJ5Rguy8?g_st=com.google.maps.preview.copy

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 16:09 от АА

# 624
  • На изток от Ада
Лорейн браво!мисли положително. Ти си с един А. Това бебе ще се роди !
Aз до третият А бях добре някак.

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 16:45 от nasito8988

# 625
Lorrain честито! Имаш ли някакви симптоми,  които се различават от ПМС?

Честито и на Tokyo!

# 626
Lorrain Heart Всичко да е наред и този коледен подарък да ви радва на термин Hug

# 627
Благодаря ви много, момичета! Дано този път всичко да е наред. Нека следващата година да сбъдне мечтите на всички ни в тази тема!  ❤❤❤
АА, благодаря много за инфото, в крайна сметка успях да купя фраксипарина от аптеката до нас. Дадоха ми го без проблем, а се бях подготвила да се обяснявам. 😀
Nanii1, единствените ми “симптоми” досега са лека инсомния в последните 2-3 дни, доста интензивни и странни сънища, и от вчера ми се пишка доста начесто. В други месеци, когато не съм била бременна, симптомите са били доста по- осезаеми. 😀

# 628
Момичета, нискочестотни честитки и стиснати палци всичко да е наред Nature Sparkles

# 629
Лорейн, честито и на теб!
Нека до края на годината, а и след това, да продължаваме да имаме по поне един положителен тест на ден! Nature Star2

Общи условия

Активация на акаунт