В Коледнатата нощ си пожелавам, догодина бебче с обич да дарявам. ~бебеправене 614~

• 31 297
  • 807
  •   1
Отговори
# 630
Лорейн, много се радвам на хубавата новина! Честито и много стиснати палчета всичко да е наред !!! 😊
Аз пък днес се отказах от кръвен сутринта, имах предчувствие, че няма смисъл и наистина на обяд ми дойде с пълна сила... И този месец няма да е за съжаление.. Но гледам с надежда към следващия Simple Smile
Много интересно как общо взето всички по едно и същото време очакваме новини Simple Smile

# 631
Наси, съжалявам за цикъла.
Лорейн, честито и до финал този път! Притесненията ти са съвсем нормални, но се надявам да успееш да ги овладееш. Heart
Аз също чакам тези дни ама нямам големи очаквания. Естествено ще се разочаровам като дойде, ама каквото, такова. На 1 януари по календар ще имам подарък за Нова година. Joy

# 632
Токио, Лорейн, тихичко честито! Всичко да е наред до финал! 🍀

Аз се разписвам днес с напълно отрицателен шуър на 1-2 дни закъснение. Нямам абсолютно никакви симптоми ни на Б, ни на Ц, но викам да направя един тест, че ако има нещо да запазя час от сега, ама няма нищо.. Нова година, нов късмет ще чакам 🙂

ЕДИТ: И направих едно специално меме за всички каръци като мен 😀
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 19:25 от V_sS

# 633
  • На изток от Ада
Съжалявам Вики!

# 634
Vss, точно! Heart

# 635
Весела Коледа на всички!
Присъединявам се към Вас. Януари планирам да започнем опити за Б след мъртво раждане в 38 г.с. септември. От два месеца приемам фолиева киселина и витамин Б12, защото винаги ми е нисък.
Пожелавам на всички ни новата 2025 година да ни донесе така мечтаните дечица.

# 636
  • Be realistic - plan for a miracle.
Ts. V, съжалявам искрено за кошмара, през който си минала. ❤🩹
Пожелавам да не се задържаш тук.

# 637
  • На изток от Ада
Тs V съжалявам първо!
Успех януари

# 638
Тs.V Моите съболезнования за загубата на детето ви! Щом сте готови да продължите напред, ви пожелавам много скоро да ви радва едно пухкаво бебе!

# 639
Ts.V пожелавам успех Flowers Four Leaf Clover

# 640
Ts. V, успех и от мен.

# 641
Ts. V, много съжалявам за изпитанието, през което си преминала! Дано забременееш скоро и да имаш успешен финал, с пухкаво бебче на ръце Heart

# 642
Благодаря на всички!
Искам да попитам по-запознатите, каква фолиева киселина бихте ми препоръчали, защото наскоро си пуснах изследвания и беше доста ниска въпреки, че пия. Същото се отнася и за витамин Б12.

# 643
Здравейте, вчера си направих тест за бременност, но когато започна да се оцветява линията в червено спря до средата, помислих, че е невалиден или че аз нещо съм объркала, но днес си взех друг и се случи същото нещо. Напълно възможно е да съм случила на два невалидни теста, но все пак исках да се допитам. Все още нямам закъснение, очакваната дата за периода ми е след 3 дни, но не мисля, че е твърде рано. Това, което мисля е че просто не е писано да разбера. 😂 Все пак вариантите са два-или ще се разочаровам адски или ще припадна от вълнение. И двата теста, които направих бяха на sure chek, до сега не съм имала проблем с тях. Съжалявам, ако темата ми е безсмислена просто съм много развълнувана  и съм решила, че сега ще изчакам поне един ден закъснение за друг тест. Но търпение-нямам..😞

# 644
Метилирана форми. Аз имам мутация, която пречи на усвояването на синтетичните форми и пия метилиранк на sopharmacy и двата витамина и се повлиява добре. Иначе Неофолик Мета също е ок.

Общи условия

Активация на акаунт