В Коледнатата нощ си пожелавам, догодина бебче с обич да дарявам. ~бебеправене 614~

• 30 763
  • 807
  •   1
Отговори
# 780
Момичета, имате ли опит с безсъние и какво е безопасно да се приема повреме на опити? Thinking Преди съм приемала нещо подобно
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010005553, когато имах доста стабилно безсъние,
но не знам дали сега да не си взема само чист мелатонин. Доколкото четох на доста дами се препоръчва за подобряване на качеството на Я.

# 781
  • Be realistic - plan for a miracle.
Бъстед, Алора на таблетки, приемам по 2 около 15 мин преди да си легна заедно с магнезий бисглицинат 400 мг. При много момичета работи само магнезия даже без комбинацията с Алората.

# 782
При мен Седатиф има добър ефект.

# 783
Бъстед, аз преди месец също имах питане за безсънието и реших първо да пробвам точно твоето предложение за Мелатонин Релакс Форте. Неговото съдържание за половин таблетка, което е препоръчителната дневна доза, е следното - не видях в листовката да е забранено при бременност или опити:
Скрит текст:
Мелатонин 1 mg;
Витамин B6 2 mg (11%*);
Магнезий (от цитрат и оксид) 60 mg (24%*);
Валериана (Valeriana officinalis) 25 mg;
Пасифлора (Passiflora incamata) 25 mg;
Лайка (Matricaria chamomilla) 25 mg;
Ментово масло (Menta x piperita) 5 mg.

При мен доста добре се отразява - вместо да имам събуждания по 2 часа през вечер, се намали до 4 пъти за последния месец и причината при всички от тях беше, че не си бях вкъщи и ми беше станало студено.

# 784
И аз препоръчвам магнезий бисглицинат. Аз приемам по-малка доза, 200 или 250 мг,но пак ми действа добре. Не знам дали ще ти свърши работа, Бъстед,но има и едни чайове "Лека нощ",  мисля,че и те са за отпускане,пробвай,ако решиш.

# 785
Fayona, мен преди то ме “спаси”, но сега не го открих в 4-5 аптеки и помислих, че са го спрели. Радвам се, че съм ти помогнала. Heart Алората я пих преди и на мен не ми действаше изобщо. Ще пробвам да открия Фортето онлайн и да си поръчам и магнезий.
благодаря, момичета Heart

# 786
При мен доста помага за количеството и качеството на съня ако не ровя в телефона 30-40-60 минути преди да си легна, правя разни дихателни упражнения, пия по 2 магнезий бисглицинат, една омега.. (също, от както съм на хормон за щитовидната спя доста по-добре, тапите за уши помагат да заспиш дълбоко също, изпадаш в някакво изолирано, вакуумирано състояние)
Мелатонина мисля имаше някакво отношение към ЩЖ и трябва да се провери тя как е първо.

# 787
Здравей! Около мен също масово момичетата забременяват и аз имам чувството, че само ние с мъжа ми не можем да изпитаме радостта от това да си имаме детенце, а то да е толкова желано... 😃 През моята глава също минават такива мисли и си задавам въпроса - “Аз лош човек ли съм?” , след това се успокоявам, защото всъщност изпитвам най-добри чувства към тези двойки, но заради разочарованието всеки месец, в мен се насъбират най-различни негативни усещания - гняв, тъга, умора, безнадеждност.. Истината е, че не знам как трябва да се справим с това. Опитвам се да не го мисля, да не си го слагам толкова, както хората ми казват, но не мога и не мога. Преживявам мц все по-зле с всеки изминал месец. Когато отминат няколкото неприятни дни, ме облива вълна на надежда и очакване дали пък този път не се е получило и това всеки път. Омагьосан кръг! Пожелавам късмет на всички нас, нека тази година сбъдне най-съкровените ни желания! ❤
Здрава и успешна нова година на всички! Дано чуем най-хубавата новина през нея!
При мен опитите са неуспешни от около 6 месеца и сме в процес на изследвания. Много вероятно е да се стигне до асистирана репродукция. Междувременно най-близката ми приятелка забременя от буквално първия опит и всяка седмица ми праща снимки от прегледите си, а е едва в първия триместър. Друга близка приятелка също забременя непланирано и случайно и вече има две прекрасни дечица. Радвам се за тях, но и се чувствам ужасно потисната и гневна, а и същевременно виновна, че не съм добър приятел.Сякаш всяка жена около мен забременява, само аз не. Искам някак си да се дистанцирам и разсея от темата, но се оказва невъзможно.
Вие как се справяте?

# 788
Всеки, на когото е отнело повече време, е имал особено емоционални моменти, убедена съм. Аз също. Въпреки това никога не ми е минавало през ум, че съм “лош човек”, не заслужавам, че съм “наказана от Господ” и подобни глупости. Забременяването и имането на деца по абсолютно никакъв начин не кореспондират със стойността ви като хора.

# 789
  • София
за съня да си кажа мойте набллюдения.... ако съм изхабила повече енергия през деня, но не и да се преуморявам, пила съм не повече от чаша вино и един мелатонин спя добре, ако обаче дори едно нещо да излезе от рамките на допустимото се будя по милион пъти.... и разбира се ако съпружието не заспи пред телевизора и трябва да спя сама....

# 790
за съня да си кажа мойте набллюдения.... ако съм изхабила повече енергия през деня, но не и да се преуморявам, пила съм не повече от чаша вино и един мелатонин спя добре, ако обаче дори едно нещо да излезе от рамките на допустимото се будя по милион пъти.... и разбира се ако съпружието не заспи пред телевизора и трябва да спя сама....
Аз тука ще приложа едно спане с мъж и едно без Grinning Често го пращам на екскурзия на дивана с оглед на обстоятелствата Grinning
Със (червеното е “Обърни се, хъркаш!):

Без:

# 791
Здравейте,

Тази година с мм взехме решение да пробваме за 3то детенце. Имаме 2 момчета на 8( почти 9 ) и на почти 7 ( февруари ще ги навърши ) Аз съм на 33, ще направя 34, а мм след няколко дни ще направи 36. Много искаме 3то детенце, но тъй като аз имам моя психологическа граница от 35 и за това ще пробваме до края на годината и ако е писано ще стане. Ако ли не, здраве да е Simple Smile
Надявам се да ме приемете във вашата групчка и да извървим пътя до щастието заедно Simple Smile

# 792
  • София
Кенди, аз спа с тапи от години, та не се налага да го будя ... ама ми е самотно сама.. обикновенно се барикадирам с двете възглавници и се въркулвам между двата матрака, някак си създавам усещане, че има някой до мен така

# 793
  • София
Моля пуснете нова тема.

# 794
  • София
Момичета, още малко търпение, утре ще пусна новата тема.

Честита нова година. Nature Sparkler ChampagneTada Много нови бебета да има. Hands Pray

Пращайте на ЛС данни за вълшебното списъче. Memo

Общи условия

Активация на акаунт