В Коледнатата нощ си пожелавам, догодина бебче с обич да дарявам. ~бебеправене 614~

• 30 739
  • 807
  •   1
Отговори
# 765
Аз бих оставила, ако не ти е спешно. Също защото бяхме извън града не успях на 3ти ден и като се прибрахме вече се бяха поразместили. За себе си заключих, че след 3ти ден май ми е късно.

# 766
Слънце, и аз не съм много наясно, но да нямащ ЗФ или някакво моментно нарушение? Може да ги пуснеш във форума за хормоните. Стискам палци да успеете! ❤

За въздържанието наистина е индивидуално и многоо на късмет.. Ние сме пробвал и с 2дни, и с 4 дни,  и всеки ден, иии нищо. Наистина общият брой явно е много показателен, както трябва само 1 боец да стигне до целта, така и при нас с около 100к подвижни и с добра морфология сперматозоиди по мои изчисления, явно е почти невъзможно да се случи. 100к е голям брой в моята глава, ама явно при семчовците математиката е друга. 🙂

На мен този цикъл (втори след пункция) ми е много оскъден, сигурно е нормално.

# 767
При нас и двете забременявания са след доста труд. Имало е и по два пъти на ден. Ще ги кача някой ако реши да си прави математически модел. При ММ морфологията е 1-2%, съответно трябва да има приток, па барем един читав се добере някак. При първата бременност причината за хромозомната аномалия се отдава на диспермия, тоест с тая морфология някак си 2 броя са успели да се докопат, че и да оплодят. Тогава не е спортувал кой знае колко, не се е хранил насилствено с бамя и младо телешко и не го е замеряла жена му с чехъл да си пие добавките.
Със сигурност не пропускаме деня преди пика, самия пик и О. Другото, което е - тоя Спермослав, дето живее по 5 дни е на някой от господата от рекламата за слипове на Келвин Клайн най-вероятно. Нашите мъже я го добутат 2-3 дни, я не.
Скрит текст:

# 768
  • Ст Загора
тук като забременях със следене на О.
Но последната стана в деня на О. Имах прицапване и опит

Последна редакция: сб, 04 яну 2025, 14:17 от nasito8988

# 769
Момичетаааа..... не знам за вас ама аз се качих на кантара и се изплааааших..... 🤦‍♀️
Ще влизам в режим от другата седмица, иначе няма да ми се получат нещата....

# 770
Честита нова година, момичета! Нека бъде "нашата" и да сбъднем съкровените си мечти, всички до една! Heart

Среднощно Слънце, не се отчайвай. Наистина нещата не са супер, но и аз съм минала през същите резултати. Обяснението беше от сорта, че когато резервът започне да намалява, фсх се увеличава, защото се опитва да форсира яйчниците да работят нормално. А мисля имаше и корелация, когато фсх се вдигне, Е2 се подтиска понякога. Разпитай Сенкова най-добре Simple Smile

Първата ми стимулация беше с подобна стойност фсх (не беше на спонтанен цикъл). Но всеки месец е различен. Последната ми, втора,  стимулация, например, беше с фсх 7. Т.е. не си мисли, че като стойността е такава, тенденцията е необратима.

Това, което мисля подпомогна нещата при мен е, че започнах да пия Инофолик hp. Нямам инсулинова резистентност или пкя уж, но реших да опитам, защото част от бенефитите беше и подобряване качеството на Я., и понеже се чувствах по-добре цялостно, си ги пих около 6 месеца. И дали случайно или не, лх и фсх придобиха по-нормални стойности.

Реално сега ги спрях заради антибиотика, който пих заради бактерията, която ми откриха покрай празниците. Тъкмо като го изпих, пък се разболях. А и трансфер вероятно ще правим чак другия месец. Та изчаквам малко да приключа с останалите лекарства и си подновявам с пълна сила добавките за забременяване, а и надеждите да успеем Simple Smile

# 771
Мерси, Ванеса Hug Аз малко ги бях подобрила с акупунктура април месец, но за мен е ужасно преживяване и никак не ми се ходи пак, но какво да се прави. Ще изследвам всеки месец да видим дали пак ще има успех. С опитите още не знам какво да правим, инвитрото на спонтанен е твърде голям разход за съжаление, 4+ хиляди за 1 яйцеклетка..Ще обсъдя със сигурност със Сенкова.

# 772
  • Ст Загора
Мен ме почнаха болките, почнах с тестовете за овулация...

# 773
Здравейте,момичета писах преди няколко дни, че имам кафяво зацапване . Днес посетих аг каза не завършена плацента ниско долу на единият ембрион нищо страшно.. ама аз продължавам да си зацапвам ту по малко ту повече . На някой случвало ли се е и колко продължава това.Не пия аспирин нито фракси
Дуфастон,но шпа,утрогестан,пролутекс приемам

# 774
miss_kapriz13, аз кървях 2 пъти в ранна бременност. Вероятно заради леко отлепен сак, а после след седмици - заради хематом до сака. Лежах предимно и ме приеха 1 път за задържане в болница. Пази се, всичко ще е ок.

Успех на всички момичета този месец 😍

# 775
Момичета, възможно ли е газове и болки в червата да се усещат като такива в яйчниците? Аз съм 8-ми ден след МЦ, много е рано въобще за овулация или за ДФ. Съшо така, имам и една болка в рамото за която подозирам, че може да е от Ковид, защото такава съм имала само при предишен Ковид изкаран.  А трябваше да пускам изследвания, но ако нещо ме е хванало няма да са достоверни. Колко време да изчакам да пусна изследвания, ако евентуално съм хванала Ковид по време на коледните празници, т.е. преди около 2 седмици? (тогава започна да ме боли). Трябва да пускам ПКК, глюкоза, ТСХ, а тези винаги ми мърдат от Ковида и не искам да получа нереално завишени стойности.

П.С. А НК клетки пък изобщо не знам как може да се пуснат в тоя вирусен период, то е мисия невъзможна

# 776
Салсера, дебело черво може да боли, ако нещо се е раздразнило, точно като болка в яйчник. Много пъти съм ходила при АГ с мисълта, че имам киста, а то черва Grinning

# 777
Да, възможно е. Газове е възможно да се усещат като крампи, на мен ми се е случвало.

# 778
Включвам се с питане към момичетата, които са правили стимулация с Фемара и после инжекция за пукане на фоликула. Дойде ми цикъла вчера и беше доста обилен, но днес сякаш ще ми спира. Доста слаб е. Има ли нещо общо с тези медикаменти. Това ми е първия нормален цикъл без да съм пила противозачатъчни заради борене на киста.

# 779
Здрава и успешна нова година на всички! Дано чуем най-хубавата новина през нея!
При мен опитите са неуспешни от около 6 месеца и сме в процес на изследвания. Много вероятно е да се стигне до асистирана репродукция. Междувременно най-близката ми приятелка забременя от буквално първия опит и всяка седмица ми праща снимки от прегледите си, а е едва в първия триместър. Друга близка приятелка също забременя непланирано и случайно и вече има две прекрасни дечица. Радвам се за тях, но и се чувствам ужасно потисната и гневна, а и същевременно виновна, че не съм добър приятел.Сякаш всяка жена около мен забременява, само аз не. Искам някак си да се дистанцирам и разсея от темата, но се оказва невъзможно.
Вие как се справяте?

Общи условия

Активация на акаунт