В Коледнатата нощ си пожелавам, догодина бебче с обич да дарявам. ~бебеправене 614~

• 31 257
  • 807
  •   1
Отговори
# 750
Честита Нова година, момичета!🩵
Нека ви донесе това, което предишната още не е успяла! По-малко от "трябва да бъда силна" и повече от "мечтите се сбъдват"

# 751
Честита и здрава Нова година пожелавам на всички дами! Включвам се с може би малко глупаво питане, но по съвет на АГ си пуснах на 3ти ден андростендион и DHEA-S (тестостерона ми е бил в норма до момента и нямам поликистоза), като първият излезе в граници, но DHEA-S е повишен. Имате ли идея на какво се дължи, тъй като според това, което чета при СПКЯ следва и двата хормона да са високи?

# 752
Тирамису да правим си опити по време на лечението. Не мисля , че тази бактерия пречи толкова. То си е чист късмет там винаги всичко да е чисто пък и по време на бременност все нещо може да се лепне...

# 753
Аз се отчитам с позитивен тест за овулация и две перфектно проходими тръби. Днес и следващите 2-3 дена ще се отчетем (фоликулът беше днес следобед 20мм, така че тестът явно работи).

Решихме, че ще си дадем време до март месец с опитите, и март/април както се падне започваме инвитро. Дотогава ще са станали почти две години опити, календарно, защото една немалка част за съжаление се наложи да пропуснем поради командировки и подобни. Няма за кога да се чака вече…

# 754
За много години, прекрасни дами!

Докато се обърна и сте изписали темата. Брои ли се, че съм се записала на последната страница? Joy Грабвам малко прашец, да ми пази страх още няколко дни Simple Smile В началото на следващата седмица ще се разбере ще се ходи ли пак при Станулов или не Simple Smile

# 755
  • София
Моля пуснете нова тема.

# 756
Вече нямам търпение за следващия преглед при Калчев и пак започнах с подготовката на списък с въпроси, добре, че е търпелив човекът и отговораря подробно всеки път. Има ли някой, който е бил на Ендометриален микробиом? Болезнено ли е? По телефона ми обясниха, че било като цитоннамазка, но ми звучи доста болезнено...

# 757
  • Be realistic - plan for a miracle.
Да, като цитонамазка е.

# 758
Момичета, пуснах днес ФСХ и Естрадиол, положението е плачевно. В петък съм при Сенкова, но май трябва на естествен цикъл да вадим ако излезе нещо читаво. С тези хормони не ми изглежда добре положението дори за леки стимулации. Cry Излишно е да казвам, ще съм доста отчаяна, но съм и в цикъл и това хич не помага...
Скрит текст:

# 759
  • На изток от Ада
Слънце съжалявам за резултатите. А не разбирам!
Дано на Ец стане

# 760
Аз търся изпитана формула за дните на опити за бебе покрай овулацията. Моята лекарка ми казва, че въздържанието може да е до 5 дни, а след това през ден и така три пъти след слагане на Хориомон. В такъв случай първият опит, който е с по-дълго въздържание, няма ли да е с най-висока очаквана успеваемост предвид, че ще има повече сперматозоиди, а следващите опити ще са с по-малка успеваемост, защото ще има по-малко сперматозоиди? Прочетох одеве за сиропа за кашлица и как ще спомогне за слузта...мисля да пробвам. И реално колко време стоят сперматозоидите, ако се изстрелят няколко дни преди ову, ще оцелеят ли?
Питам всичко това, защото миналия месец правих стимулация, но имахме само един опит на 18 ден, а инжекцията беше на 14 ден следобед.
Искам да направя план, защото пак ще ме следят и ще взимам Фемара.
Друг е въпросът, че колкото повече се планува, накрая нещата не се получават😁

# 761
Ами отговорите на всичките ти въпроси зависят от материала на партньора. То си е индивидуално.

Ако има много нисък брой, да, честият секс ще е проблем. Но пък при дълго въздържание май морфологията се влошава. Има сперматозоиди-герои, които оцеляват по 5 дена, но това са изключенията. Много, много наистина умират в рамките на 24 часа.

Все пак ти трябва един сперматозоид, а те са милиони.

Вместо да гадаеш да пусне изследване твоят мъж…

# 762
Ами отговорите на всичките ти въпроси зависят от материала на партньора. То си е индивидуално.

Ако има много нисък брой, да, честият секс ще е проблем. Но пък при дълго въздържание май морфологията се влошава. Има сперматозоиди-герои, които оцеляват по 5 дена, но това са изключенията. Много, много наистина умират в рамките на 24 часа.

Вместо да гадаеш да пусне изследване твоят мъж…
Има изследване, нещата са добри, гледани са от репродуктивен. Замислих се просто. Моята АГ иска да правим опити 3 пъти след инжекцията - първи път с до 5 дни въздържание и след това през ден.
Май много го мисля... По-миналата година нищо не следих, не правих тестове и стана на 5 месец опити. Вярно, че не завърши добре...
Зададох въпроса в общия случай как се действа и шансовете са най-много.

# 763
Е, след като сте правили и резултатът е добър, според мен няма от какво да се притесняваш. Гледайте през ден поне, мисля, че това е достатъчно. За съжаление обаче гаранции няма както и да го планира човек.

# 764
Едитвам се:
Честита да ни е Новата година, дами! Нека е здрава, щастлива и ползотворна за всички! Дано всички успеем да сбъднем най-съкровената мечта и да се изнизваме към отчетните теми по-бърже!
Слънце, гуш! И аз не разбирам от хормони, дано да е нещо моментно!
На мен ще ми е 5ти ден утре и се чудя дали да пускам полови хормони. В страницата на лабораторията дават между 2ри и 5ти ден /с изключение на естрадиола/ но се колебая дали няма да е късно. Просто днес се прибрахме от зимна почивка и нямаше как в планината да пускам изследвания. 😁🙄🤦 Та, дали ще бъдат меродавни тия изследвания или да оставя за другия месец като/ако ми дойде?

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 20:47 от MamaBear*

Общи условия

Активация на акаунт