В Коледнатата нощ си пожелавам, догодина бебче с обич да дарявам. ~бебеправене 614~

• 31 260
  • 807
  •   1
Отговори
# 735
Честита Нова Година, момичета! Бъдете най-вече здрави, целеустремени и благословени с колкото деца пожелаете.  Наричам 2025 година да бъде годината на бейбибума в бгмама и всяка съкровена мечта в тази тема да се сбъдне. И не забравяйте, че на първо място сте прекрасни жени, със собствени цели, мечти, хобита, приятели, любими хора и професиионална реализация сред много други. Не позволявайте на обстоятелствата да дефинират това което сте и да ограничават това което искате да бъдете. Heart

# 736
Честита нова година, момичета Heart Бъдете най-вече зедрави, вие и вашите близки, не спирайте да следвате мечтите и и от сърце пожелавам на всяка една да сбъдне най-съкровенното си желание да стане мама Heart

hardcandy Believe23 Благодаря много за споделения опит, опредлено ми дойде много укоражаващо. Тези дни много кофти мисли имах в главата, защото бая четох че за тази лигавиза не  може много неща да се направят, нооо реших че ще мисля положително. Сега януари като ми дойде МЦ ще си пусна нанво доста от изследванията, проучвам сега и за хистерото и вярвам че съвсем скоро ще има желания резултат ;*

# 737
Честита нова година и от мен, момичета! Да сте здрави и устойчиви и на всички чакащи по едно бебе да ви донесе новата година. Heart
Скрит текст:
Попрочетох ви набързо и много добре разбирам минорните настроения. Този месец стават 2 години от първото и последното ми забременяване, почти 2 и половина от началото на опитите. Вчера вечерта ми дойде. Вече трябва да решавам как да продължим нататък. Утре ще отида да пусна хормони, че моите вече направиха 6 месеца. Проблемът е, че вече дори в инвитрото не намирам "спасение". Мисля че е време да започна и аз психотерапия, че положителното ми мислене е някъде останало назад във времето.

# 738
Честита Нова година и от мен! Nature Sparkles
 Пожелавам ви така да си я оформите тая чистак-бърсак нова година,  че след 12 месеца да можете смело да се обърнете назад и да видите, че сте надминали очакванията си Heart
Грижете се за себе си, момичета - за душата, за ума, за тялото. Неуспехите, усещането, че нещата не са под контрол и че не му виждате края са част от нещото, не са самото нещо.

Успех с всичко на всички Heart Exl

# 739
Честита Нова Година, мили момичета! Пожелавам ви най-вече здраве, по-малко изпитания от съдбата и сила, за когато е нужна (пък хайде дано не е толкова нужна)!
Аз също смятам, че бебеправенето не трябва да е единственото нещо, върху което да се концентрираме, защото животът си върви и не трябва да пропускаме хубавите моменти, които все пак ни се случват между процедурите, прегледите, тревогите и разочарованията. Пък хайде дано само хубави моменти за всички ни тая година!

# 740
  • На изток от Ада
Определено има ефект от Бабини зъби
. Вече почнахме опитите.

# 741
Честита Нова Година и от мен силни и борбени момичета! Пожелавам ви най-вече здраве, за вас и вашите близки! Да има щастие, топлина и уют в домовете ви и много светлина и спокойствие в душите ви! Nature Dizzy

Да ви се сбъдне всичко, което ви е в мислите и в сърцето!  Heart

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 16:59 от бъстед

# 742
Честита да ни е новата година мили момичета ❤️❤️❤️
Нека бъде по-здрава , по-щастлива, по-успешна , по-късметлийска , по - бебедоносна . Всичко да е по по по по от миналата 2024! Да бъде !
Нови надежди, нови мечти, нови очаквания, но нека на всяка една от нас да се сбъдне най съкровената и мечта!
Нека на Коледа 2025 едни да сме с бебенце на ръце , други да сме с бебенце което е в креватчето и го преспиваме, други пък тъкмо да ни проплаче в коледната (новогодишна нощ), или пък стремглаво да сме напреднали в бременността и да си чакаме термина който ще прехвърли в 2026.
Нека бъде ! Това искам за всяка една от нас , нека бъде ! Трябва да бъде 😇🙏🙏

# 743
Честита Нова Година и от мен, мили момичета!
Всички преди мен сте изпълнили темата с толкова хубави пожелания за здраве, сбъднати мечти, да се обичаме повече и да мислим за хубавите неща, които имаме в живота, че нямам какво повече да добавя. Само казвам амин и дано Бог чуе копнежите на сърцата на всяка една от вас!

2402, браво за нагласата и това дзен състояние, ще ми се и аз да можех да се настроя така Smiley . Дано дано всичките усилия, които положи и полагаш да доведат до успешен последен трансфер!
Много мило, че питаш, как съм - еми свърши се с моята сага на връх Коледа, когато си бях вкъщи при майка и татко.
Скрит текст:
На Бъдни вечер си ми дойде естествено, но неочаквано, защото до последното ми ЧХГ все се качваше и явно рязко е паднало, но изкарах Коледа в зверски болки, АГ ме беше предупредил, но не очаквах, че ще боли до такава степен, че почти да припадна. Големи притеснения бяха, но на 25ти всичко приключи и си продължи нормален цикъл, много ми олекна.

И сега пак съм режим чакане - приятелят ми лекува за трети път протеус мирабилис, моята микробиология излезе чиста, макар че умерено левкоцити, та мисля другата седмица да ходя на АГ да го карам да ми пуска пак пакета полово предавани болести. Последно септември съм ги изследвала. не знам вече, как да се отървем от тези бактерии при приятеля ми. Натрови се с толкова антибиотици. И как за Бога да правим опити за бебе.

Nanii, вие си правите опити по време на лечението на гарднерелата ли? Чудя се дали тя не ми бърка нещо, защото я имах в малко количество на фемофлората, за което не ми изписаха лечение.

# 744
Честита Нова година и от мен, момичета! Желая на всички ни здраве, любов, и само позитивни емоции през новата година! Нека е изпълнена с положителни тестове и биберони! ❤🧸🤰👼👩🍼

Скрит текст:
Аз съм вече с ЧХГ 1427 от днес и поредни дилеми дали нещата са ок. Притеснявам се, че покачването става доста бързо и почнах да се филмирам да не се окаже моларна бременност или пък да е сигнал за някаква хромозомна аномалия. Чудя се дали да не си запиша час за преглед още тази събота, макар че тогава ще съм само на 4 дни закъснение (трябваше да ми дойде на 31.12.).
Заради почивните дни нямаше как да тествам ЧХГ през 48 часа, така че резултатите са следните:
27.12 - 107.9 IU/l
30.12 - 409.9 IU/l
02.01 - 1427 IU/l
Излиза, че се удвоява на около 37-40 часа и не знам това дали е ок … не искам да си вкарвам пак лоши сценарии в главата, но като си теглил вече късата клечка и нотката черногледство някак си все успява да ти се провре в мозъка.

# 745
Лорейн, при моларната числата са наистина огромни, спокойно.

# 746
Лорейн, чудно ти е покачването! В началото обикновено е по-бързо, нищо притеснително няма в тия стойности.
Ако отидеш на преглед в събота може и да успее да види сакче, така че не пречи да си запишеш час.

# 747
Лорейн, и моето се удвояваше като твоето толкова бързо. Всичко е наред с бебчето ми за момента. Изобщо не се притеснявай Simple Smile И на мен ми минаваха разни такива филми през главата, но вече започнаха да ми се изчерпват лошите сценарии с напредването на бременността.
Пожелавам ти успех и до финал всичко да е наред!

# 748
  • София
Лорейн, при моларната стойностите са с по две нули отзад. Според мен всичко е наред, най-много да се окажат две Wink

# 749
Лорейн, ако това те успокоява, аз имах удвояване и на 34 часа 😅🤗❤️ Добре си е юнакът 🩵 Имах трансфер на две ембриончета, но се захвана едничкото, за това и имах забавяне в началото, а след това се удвояваше на 34 часа. Моларната бременност е с мноооооого високи стойности на ЧХГ, говорим за 50-100хил. и нагоре. Сигурна съм, че чакаш едно здраво и борбено бебче. ☺️

Общи условия

Активация на акаунт