НОВО: Лоялна програма в BG-Mamma

• 49 091
  • 658
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте, къдрокоса,

Предвидена е функционалност, чрез която ще можете да се откажете от участието си в лоялната програма на BG-Mamma.
Ако в момента желаете да се откажете от подарък или друго, свързано с нея, можете да го направите на имейл: awardcancelation@bg-mamma.com или loyalty@bg-mamma.com.

Участието в предизвикателствата, които тепърва предстоят, е по собствено желание и не включва потребителите автоматично.

# 211
До 22.12 трябва да ги прехвърлиш в приложението..иначе ги губиш.
Ваучер може да не бързаш да купуваш..

Благодаря. Е, има време, ще ги прехвърля.
След като ги прехвърля ли ще почнат да се трупат?
Значи от приложението вече избирам там откъде и какво ще си купя.

В приложението има ваучери. Избираш си към кой магазин да си купиш. После с ваучера пазаруваш от магазина. Условията са различни.
Аз напр.вчера купих ваучер към ардес..днес не мога втори да купя. Явно има ограничение или бъг.

За трупането....мисля се трупат тук. Не разбрах какво точно имаш предвид под трупане.

# 212
На 1 стр.е сложено инфо.

# 213
  • София/Севлиево
Някой има ли проблеми с прехвърлянето на точките по лоялната програма?Аз бях в таргетната група, които първи опитахме тази програма и тогава нямаше проблеми,но сега не мога да си прехвърля наличните точки от форума към приложението.

# 214
А парите може ли на няколко пъти да се изхарчат?
И в различни обекти?

# 215
Всеки ваучер си е с каквито условия е сложил търговецът. Прочети си за който те интересува конкретно как е.

# 216
  • в сърцето на един мъж...
Аз имам въпрос, имам точки, прехвърлила съм една част от тях в приложението, после съм върнала една част обратно в бг мама, не съм решила да ги оползотворя. Мога ли тук да си ги държа или е задължително да се върнат пак в това приложение?

# 217
Тук ще изтекат след някакво време, май скоро.

# 218
  • София
Аз имам въпрос, имам точки, прехвърлила съм една част от тях в приложението, после съм върнала една част обратно в бг мама, не съм решила да ги оползотворя. Мога ли тук да си ги държа или е задължително да се върнат пак в това приложение?
Нищо не е задължително.
Ако ти е все едно за тях и нямаш намерение да ги ползваш - остави ги в бг-мамма. Ще се нулират периодично.
Ако искаш да ги ползваш ( дори да не знаеш точно за какво към момента ), прехвърли ги в партньора по програмата.

# 219
  • в сърцето на един мъж...
Ми честно казано ваучъри за книжарници са ми най-изгодни. Ясно, значи за да не ги нулирам, най-добре да ги върна обратно в партньора

# 220
  • София
Някой има ли проблеми с прехвърлянето на точките по лоялната програма?Аз бях в таргетната група, които първи опитахме тази програма и тогава нямаше проблеми,но сега не мога да си прехвърля наличните точки от форума към приложението.

Пишете на съпорта им, на мен ми решиха проблема за минути Blush

# 221
Ако в момента желаете да се откажете от подарък или друго, свързано с нея, можете да го направите на имейл: awardcancelation@bg-mamma.com или loyalty@bg-mamma.com.

Т.е. просто пишем мейл на един от посочените адреси и точките ще бъдат нулирани? Без да са необходими никакви други действия от наша страна?

# 222
ТиЛи, ето детайлната информация какво трябва да направите:

Всеки потребител, който желае да се откаже от своите BGM точки подарък и/или от вече закупени, но неизползвани ваучери, може да го направи, като пише на email: awardcancelation@bg-mamma.com.

Задължително условие е имейлът да бъде изпратен от адреса, с който е регистриран профила ви в BG-Mamma, като в текста задължително укажете и потребителското си име.
Чрез изпращането на този имейл се отказвате категорично и безвъзвратно от пълния размер на получения подарък.
Това не ви ограничава да вземете участие в последващи игри и кампании от лоялната програма на BG-Mamma, ако имате желание да го направите и приемете общите условия на даденото предизвикателство.

# 223
Здравейте, имам въпрос и аз. Вчера си прехвърлих част от точките и ги използвах за ваучер от Озон. Имам останали още някакви точки, които днес реших да прехвърля, за да не ги загубя, но ми изписва това:

И после това...

Аз ли бъркам някъде?

# 224
Датата на транзакцията не е вярна, прехвърлих днес. Също и точките излизат в лв., което е стряскащо на пръв поглед с толкова нули 😃

Общи условия

Активация на акаунт