НОВО: Лоялна програма в BG-Mamma

• 49 089
  • 658
  •   2
Отговори
# 225
  • София
И при мен излизат дробно число точки, не съм вземала никакви ваучери, така си бяха първоначално дробно число

# 226
Обяснено е вече. Няколко пъти дори.

# 227
  • Телиш/Плевен
Angel_Dust, TuЛи, отговориха вече няколко пъти, че участието в Лоялната програма е доброволно и ще има опция за отказ. От точките също писаха как можете да се откажете, щом не ги искате, тук е обяснено подробно. Тези точки са подарък, написаха на каква база и че не са обвързани с включване в програмата, камо ли автоматично такова. Занапред точки ще се печелят само от предизвикателства, които ще имат определени условия и всеки сам ще решава дали да се включи в тях.

# 228
  • София
За да трябва да пращам мейл, за да се откажа категорично и безвъзвратно, явно автоматично съм включена в нещо без съгласието си, нали така?
За да не си включен автоматично,1 трябва да са ти поискали съгласие за участие и получаване и трупане на точки, 2да няма нужда от изричен отказ.
Интересно, защо за ваучъра за оптика бг  и за участие в бета теста трябваше записване и съгласие(които не съм попълнила) , а за самата лоялна програма не.

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 11:12 от Angel_Dust

# 229
  • Пловдив
Angel, не си прехвърляй точките в платформата и след крайния срок ще се занулят.

# 230
  • Телиш/Плевен
За да трябва да пращам мейл, за да се откажа категорично и безвъзвратно, явно автоматично съм включена в нещо без съгласието си, нали така?
За да не си включен автоматично,1 трябва да са ти поискали съгласие за участие и получаване и трупане на точки, 2да няма нужда от изричен отказ.
Беше дадена възможност за изричен отказ, защото някои потребители поискаха такъв. sunflower вече е посочила другия вариант - ако не прехвърлиш тези точки в приложението, те ще се нулират след 22 декември и това е.

Не мога да повярвам, че дори когато нещо е подарък, може да се тълкува по толкова негативен начин...

# 231
Осребрявайки точките си, вие би следвало да сте прочели и приели общите условия.
Ако не предприемете никакви действия и не осребрите точките, то те ще се занулят автоматично на 22.12.2024 г.
Тоест - за да приемете точките се изисква действие - съгласие с общите условия и кликане на бутон "Осребри".
Липсата на действие води до зануляване на точките след изтичане на срока.

Опцията с изпращане на имейл се отнася за случаите, в които потребител вече е натиснал бутон "Осребрете" и е изхарчил всички или част от точките за закупуване на ваучер, но е решил, че иска да се откаже от останалите си точки и от ваучера.

При събиране на данни за предстоящите предизвикателства - данните ще се събират поотделно за всяко предизвикателство само от потребителите, които са потвърдили участие, приели общи условия, достигнали са облагаема сума и са се съгласили изрично да изпратят данните си. Тези данни се използват само и единствено за това конкретно данъчно събитие, но няма как да бъдат използвани от нас за миналиили предстоящи такива. За всяко следващо участие и получаване на точки-награда, чийто данък поемаме ние като организатор, ще събираме отделно съгласия и лични данни (само когато е необходимо при суми, надвишаващи конкретен праг).

# 232
  • Сливен
С една дума - за сегашните ваучери-похарчени или не, няма как да съберете данните ни. Аз така го разбирам.

# 233
  • Телиш/Плевен
С една дума - за сегашните ваучери-похарчени или не, няма как да съберете данните ни. Аз така го разбирам.
Да, беше написано и това. Hug

# 234
  • Телиш/Плевен
Цитат

Не мога да повярвам, че дори когато нещо е подарък, може да се тълкува по толкова негативен начин...
Ми може, за теб подарък, за мен легализирано прехвърляне на огромна база потребители, подлъгани от подарък, към трето лице с търговски интерес. 🤷‍♀️ 😂
Добре, но ти не искаш да приемеш този подарък, не го приемаш и толкова. Всичко приключва. Никой не те е задължил нито да осребриш точките, нито нищо.

# 235
  • София
Има ли някъде обяснено как се е получило дробно число точки? Или е някаква грешка?

# 236
  • София
Добре, аз съм проедния вероятно случай с 0 точки. Обаче не разбирам как така нямам нито 1т. при положение, че съм от 20г във форума имам над 7000 мнения и 1592, оценени като полезни? Ей така, едни 100 точки поне не се ли заслужиха?
Съвсем очевидни потребители с много по-малко мнения имат точки. Разбирам, че някакво велико АI e оценявало, но разбирам, че има и бъгове. Та някой ще ми обясни ли по-конкретно?

# 237
  • у нас
Кemy, беше обяснено по-напред в темата.

# 238
  • Телиш/Плевен
Добре, аз съм проедния вероятно случай с 0 точки. Обаче не разбирам как така нямам нито 1т. при положение, че съм от 20г във форума имам над 7000 мнения и 1592, оценени като полезни? Ей така, едни 100 точки поне не се ли заслужиха?
Съвсем очевидни потребители с много по-малко мнения имат точки. Разбирам, че някакво велико АI e оценявало, но разбирам, че има и бъгове. Та някой ще ми обясни ли по-конкретно?
Тук е отговорено на всички тези въпроси.

# 239
  • у нас
За сметка на това има потребители, които са получили точки но не са активни във форума, по скоро са читатели.
Явно в периода 2019-2024 г са били активни. Това е била засечката на активност.

Общи условия

Активация на акаунт