НОВО: Лоялна програма в BG-Mamma

• 49 050
  • 658
  •   1
Отговори
# 300
Тенкю! И да си чакам нови попълнения, вместо сега да ги бумкам за глупости?!

Да, като ги прехвърлиш, няма срок, така казаха назад от екипа.
И аз мисля, вече ми се въртят бръмбари в главата Grinning

# 301
И ваучерите са ограничени и в един момент ще свършат и не се знае дали и на каква стойност ще има за предпочитаните от Вас магазини.
Аз реших да изхарча моите в Озон, защото закупения ваучер има дълъг срок на валидност, а прехвърлен  в  портфейла на сайта сумата е с неограничена валидност и може да се ползва когато и за каквото пожелаете.

# 302
  • София
Как мога да премахна регистрацията в платформата?

# 303
  • Телиш/Плевен
Тук са описани подробно стъпките.

# 304
  • 🌊
Писах на support@incentivai.io. На супер завряно място в сайта им е.

# 305
  • Телиш/Плевен
Въпросът е как да си премахне регистрацията тук, доколкото разбрах, в платформата BG-Mamma. Този имейл е за помощ в приложението IncentivAI.

# 306
  • София
Въпросът е как да си премахне регистрацията тук, доколкото разбрах, в платформата bg-mamma. Този имейл е за помощ в приложението IncentivAI.

Ще им пиша на support@incentivai.bg. Благодаря Ви!

# 307
В приложението вече има опция и за дарения.

# 308
Със сигурност не е най-подходящото място, но понеже стана дума .. изцяло съм за и моля за бутони харесвам/ (и доста смелото) не харесвам.
Категорично участието трябва да се оценява на база полезност и разбира се, би следвало с тежест да са теми с реална полза за потребителите.

# 309
Здравейте,

Включвам се с информация, че в екипа на BG-Mamma отдавна сме наясно, че бутонът "Полезно" се използва основно като лайк.

Разработваме функционалност, която скоро ще го замени с ясно разграничени реакции за харесване, нехаресване, полезност и пр.

Изрично държа да подчертая, че AI алгоритъмът не е анализирал постове на база маркирането им с настоящия бутон за полезност.

Хубав ден на всички! Flowers Rose

# 310
Значи просто лайкнатите коментари са оценени, а не текста на самия коментар.
Хубаво е написано, че просто са раздадени на случаен принцип, защото бюджета нямаше да стигне за всички. Simple Smile

На мен ми се струва че Ина беше написала, че AL е оценявал полезност на мнения не по броя на лайковете.

Според мен - ако се опитам да си представя схемата - той е оценявал полезността по някакви обективни критерии които е трябвало да бъдат заложени в работата му. Даже  и Al да се е самообучавал това е ставало върху някаква въведена база. Ако си представим, че всички пишещи в дадена тема са с временно умопомрачение и твърдят, че е полезно човек да има високо кръвно и всички са лайквали постовете им , Al няма как да ползва тази информация за самообучение и точкуване. Той трябва да има обективен фундамент.

Доколкото аз разбрах - Al е оценявал полезността на  мнения в даден времеви (години) интервал на всички потребители , като е давал точки по някаква заложена таблица. Така, всеки потребител е  трупал точки от няколко фактора - полезно и обективно мнение примерно, възможно и други, неизвестни ми за момента.  В крайна сметка се получило  ранжирне на  потребителите в бг мама според точките, които както казах са функция на променливата "мнение" като: количество, полезност и някакви други параметри ( но не и според това кой точно  е потребителя).  В този случай е много лесно да се отсекат примерно N  броя от върха на пирамидата и да се наградят. Евентуално точкуването трябва да е било доста фино за да няма струпване в множества по брой точки, което да затрудни отделянето на върха.

Очевидно е че може да има потребители, с полезни мнения, но все пак с  0 точки. Те имат 0 точки  не защото са безполезни, а защото е имало други потребители , покриващи повече параметри.

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 16:52 от _re_ge

# 311
Може ли собствените ми точки да бъдат подарени/прехвърлени на друг потребител.

# 312
Може ли собствените ми точки да бъдат подарени/прехвърлени на друг потребител.

Може ваучер да подариш.

# 313
  • София
Вероятно след 22.12 ще има нови предизвиквателства.
Тогава ще се занулят сегашните точки. Очаквам с нетърпение новите изненади.

Наистина ли ще се занулят??????????
Сега да купя ваучер за 10 лева ей така, просто колкото да купя?
Ако не ги занулят и започна да си събирам, с още 10 ще мога да купя нещо смислено, пък ако щЕ и да го подаря после.

Ако точките са прехвърлени в IncentivAI там няма концепция за зануляване, а няма как и да има.

# 314
simeonpopov
живея в малък град, но въпреки това, предлагам да се добавят ваучери за културни мероприятия - театър, кино, концерти и все такива хубави неща.

Общи условия

Активация на акаунт