НОВО: Лоялна програма в BG-Mamma

• 49 053
  • 658
  •   1
Отговори
# 285
Ами защото аз имам да доплащам примерно. Харесах си боти и ми приспаднаха доста, това хубаво измислено, благодаря наистина, ама....сега пак греда при мен с този пощенски код. Карта не искам да въвеждам, тези нещо ...знам го сайта, ама не искам с карта, а кеш не става, не ми  приема адреса, заради пощенския код. Иначе има промоция там на обувки и боти и т.н. , отделно бонуса от бг.мама,  доста добра цена ми се получи и тъкмо се наежих и пак греда. Бе все при мен нещо става(( Ту кода ми късно подават, сега пък пощенския код не ми приемат, бе ...не ме искат тези ССС. Не мога ли да си взема оттам точките и ходя на друго място да пазарувам, че и един лаптоп харесах, офффф, така пари да имаш и да не можеш да ги изхарчиш...май без нищо ще си остана. Здраве да е, уморих се, кат маймуна с банан се чувствам((
ПП. Пробвах и с код 1000 за център София , не става, с моя не става, пробвах и други не става, бе изобщо не става, а без този код  не ми приема адреса.

# 286
Не правиш нещо, както трябва. По-спокойно, че си се изнервила.

# 287
fanfanito, а ако смениш адреса. Да кажем офис на куриер. Дали няма да ти се получи?

# 288
Вярно се изнервих и съм припряна, ама първо всичко огледах, пробвах и чак тогава писах да се не излагам. Кодът пристигна по-късно, гледах там, нямаше и тогава писах да питам, че се ядосах.
Не може до офис , то може, ама трябва картата да въведа, а  аз не искам така, предпочитам наложен платеж при получаване, става само с куриер там до адрес (адрес не ми  приема , заради пустия пощенски код) 
То стана една сага моето...все така ще уцеля ...извинете  ме, пазарувайте си, има сметка и е хубаво измислено, ама...ей-на с тези ССС , ако не искате с карта не се лъжете. (ако преди сте имали адрес въведен и приет вече е друго де)

# 289
fanfanito, имат телефон за контакт.
https://ccc.eu/bg/pomos-i-kontakti

# 290
Да пробваш от друго устройство или друг браузър? Опитах преди малко без профил да видя как се получава, при мен приема 1000 като валиден пощенски код. И с един друг град пробвах, прие се.

# 291
Като въведа кода ми изчезва града))
Бе голям зор, ама досега цъках
иииии излезе накрая номера, ама то и преди така го правих, но....не ставаше. Бе получи се е важното, пък да видим.
Аз си знам, че съм карък, ама чак пък толкоз... Благодаря на всички и отново се извинявам, че ви натоварих. Благодаря и на бг. мама за хубавия подарък. Имам още 1000 точки да харча, ама и да не стане , няма да ви занимавам, важното е, че ботите поръчах))
ей тези взех, то и в обувки бг. ги има, ама за там няма ваучер от мамата, та...така сега добре се получи за 96 лв и безплатна доставка
https://ccc.eu/bg/damski-modeli/obuvki/boti/rieker-y4653-00

# 292
  • SF
Аз влизам с един доста нахален въпрос Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Може вече и да е дискутиран, но сред 38 страници да го търся, няма как... Ще има ли още точки и кога? След не добре преценено пазаруване от моя страна, ми останаха едни 10 лева, с които няма какво да си купя. Ще има ли още приятни изненади?

Благодаря за точките, защото все още на никого не съм благодарила за лоялната програма! Супер изненада се получи!

# 293
Ще има предизвикателства и ще можеш да печелиш.

# 294
  • SF
Вероятно след 22.12 ще има нови предизвиквателства.
Тогава ще се занулят сегашните точки. Очаквам с нетърпение новите изненади.

Наистина ли ще се занулят??????????
Сега да купя ваучер за 10 лева ей така, просто колкото да купя?
Ако не ги занулят и започна да си събирам, с още 10 ще мога да купя нещо смислено, пък ако щЕ и да го подаря после.

# 295
Вероятно след 22.12 ще има нови предизвиквателства.
Тогава ще се занулят сегашните точки. Очаквам с нетърпение новите изненади.

Ако не ги занулят и започна да си събирам, с още 10 ще мога да купя нещо смислено, пък ако щЕ и да го подаря после.

Нееее. Прехвърли си точките. Точките тук ще се занулят, ако не ги прехвърлиш. Като ги прехвърлиш, тогава ще прецениш вече откъде, какво и за колко да вземеш.

# 296
  • Телиш/Плевен
Ще занулят тези, които са тук, във форума. Ако си ги прехвърлила в IncentivAI, там ще си седят до безкрай. Затова беше призивът да се прехвърлят, независимо дали ще се купуват ваучери точно сега.

# 297
  • SF
Тенкю! И да си чакам нови попълнения, вместо сега да ги бумкам за глупости?!

# 298
  • Телиш/Плевен
Тенкю! И да си чакам нови попълнения, вместо сега да ги бумкам за глупости?!
Да, така е по-добре, след като в момента не ти трябва нещо. Като натрупаш още тук и ги прехвърлиш, ще се добавят към тези, а и ще имаш по-голям избор вероятно, защото казаха, че ще имат и още партньори.

# 299
Създадох тема да споделяме как сме използвали точките
https://www.bg-mamma.com/?topic=1714490
обобщено дотук аз разбрах, че най-добре е да си прехвърлим точките в приложението. кога ще ги ползваме няма срок.

Общи условия

Активация на акаунт