НОВО: Лоялна програма в BG-Mamma

• 49 048
  • 658
  •   1
Отговори
# 345
  • София
spopov, същия проблем и при мен.
Веднъж се провали транзакцията, възстановихте ми точки и сега пак не се генерира ваучер, а точките са взети. Моля за съдействие.

Готово

# 346
  • София
Здравейте,

Имахме генерален проблем с един от партньорите, с които работим, но току що ни съобщиха, че вече е оправен.

Извиняваме се на всички, които са имали пропаднали транзакции в последните 2-3 часа. Надявам се, че всички са с възстановени точки.
Ако Вие сте имали проблем и не сме Ви възстановили точките, моля пишете ни на support@incentivai.io и след анализ ще Ви ги възстановим!

Пожелавам приятна вечер!

# 347
За всеки случай да изчакаме до утре с купуването на ваучер или.....?

# 348
  • София
За всеки случай да изчакаме до утре с купуването на ваучер или.....?

Няма нужда, в най-лошия случай ще Ви върнем точките Wink

# 349
Иеййй, стана!

# 350
  • София

Щастлив съм да го чуя

# 351
dolce miele, коментирано е в екипа и се предвижда да има такава опция в бъдеще.

# 352
Какво означава "предизвикателство"?
Това като досегашните игри си го представям - някакъв рекламен продукт и всички пишат под първия пост за него.
Или ще е нещо съвсем различно като формат?
Да повдигнете завесата? Ако вече има яснота...

# 353
teta75, предизвикателствата ще следват основните принципи за трупане на звезди, които можете да видите в общите условия на лоялната програма, но могат да включват и по няколко различни неща, които ще носят по-голям брой звезди.
Например: "Публикувайте полезни постове в категория Хоби/ Туризъм/ Кулинария/ ... може да е всяка една категория или група".
"Създайте полезна тема в група Х"
След изтичане на срока (той може да е седмица-две-месец) на предизвикателството на база класацията по брой спечелени за този период звезди - първите 500-1000-2000 (за всяко предизвикателство броят може да е различен) потребители ще получат BGM точки, като броят точки за всеки ще зависи от спечеления брой звезди.

Както и преди споменахме - спамът и постовете без информативна стойност, оценени с нисък коефициент на полезност няма да помагат за издигане в класацията.

# 354
Сериозен въпрос. Това вероятно се случва във всички здравни теми, тъй като няма ограничения на правото на свободно изразяване. Аз участвам в тази за перименопаузата и там също има няколко потребителки, които периодично заглушават фактите с мненията си.

# 355
  • София
Няма как- да кажем, може да сравнява инфо с външни източници, но не съм сигурна дали има достатъчно актуална информация. И пак не може да отсее напълно кое е истина и кое не, в крайна сметка на този си етап то е просто един папагал, който в някои ситуации може да е полезен, ако ти самият познаваш дадена материя достатъчно добре да отсееш от отговорите му и да доразвияш нещата, в други директно си отива към безполезни свободни съчинения.

Последна редакция: вт, 10 дек 2024, 14:33 от Angel_Dust

# 356
Не съм чела предните мнения, но исках да върна отговор на съобщението на Бг мама -

"Здравейте,
много сложна работа с тази регистрация в другото приложение... Постоянно иска да пиша мейл и да въвеждам код, и не ме пуска напред.
Отделно, че кодовете идват след 4-5 минути и може би свързването се прекъсва.
Не знам, поне 10 пъти опитах, следвах стъпките и на Регистрация се чупят нещата. Може пък и да е бъг на приложението.
Нали може и през браузър да се достъпва?"

Някой друг да има проблем с регистрацията? Стана като омагьосан кръг - пуска ме до 4 стъпка (от картинките на 2ри пост) и ме върти с този код, който трябва да въведа и нищо напред... Досадно е!

# 357
На мен ми е интересно как се наричат рейтинг нивата - злато, сребро и бронз са ясни, но какви са тези камъни, пише ли го някъде?

# 358
aDream, вероятно пишете стария код, защото всеки път при въвеждане на имейл се изпраща нов. А ако сте написали стария, то не го приема.

Изчакайте малко, въведете имейл, изчакайте да дойде нов код и тогава го пишете.

# 359
  • София
Пише ги в пълните условия.

Общи условия

Активация на акаунт