НОВО: Лоялна програма в BG-Mamma

• 48 987
  • 658
  •   1
Отговори
# 405
Рори72, за нас отношенията между потребителите са много важни и сме наясно, че има много работа по подобряване тона на разговори в платформата. Заели сме се с тази задача и подготвяме план за действие. А на конкретния въпрос - да, алгоритъмът е трениран да взема под внимание грубия език и се работи за постигане на още по-голяма прецизност, защото знаем, че иронията и сарказмът са трудно доловими дори за реален човек, който не е навътре в дадена дискусия.
Но вярвам сте наясно, че начинът на комуникация в една общност зависи най-вече от самата общност. Ще трябват много задружни усилия от всички ни в тази посока.

Последна редакция: ср, 11 дек 2024, 11:48 от Лоялна програма

# 406
Относно дарението на точки - към момента в LoyaltyHub IncentivAI има опция да дарите за IDoCare, за подпомагане на специалното училище за ученици с нарушено зрение „Луи Брайл“, но в бъдеще ще има и други възможности.
От доста време колегите от IncentivAI се вълнуват от начините да подпомогнат благотворителни каузи, така че вярвам, че ще работят активно в тази посока.

# 407
Здравейте,

Опцията за дарение на точки в приложението на IncentivAI временно е спряна.
Така или иначе, няма как светкавично да бъдат добавени други каузи в момента.
Сърдечно благодарим на изявилите готовност да помагат.
Ще ви уведомим своевременно, когато възобновим тази възможност.
Flowers Cherry Blossom

# 408
  • Сливен
Имам следният въпрос - ако съм разбрала правилно, предизвикателствата ще са достъпни за ВСИЧКИ потребители, на платформата Бгмама и всеки сам решава, длаи ще се включи, нали така?
А ще има ли определени предизвикателства, които са за определен "ранг" - например потребители с ранг "Сребро" само? 🤔🤔🤔

# 409
сикрет, благодаря за въпроса, защото е наистина много интересен.
За момента не планираме да има такива ограничения, но в бъдеще е възможно да има различни предизвикателства с конкретни групи потребители, но те биха били изключения с конкретни цели, а не обичайна практика.

Тук може би е моментът да дадем и малко информация относно старта на първото предизвикателство, защото виждаме големия интерес и това, че датата за нулиране на наличните точки малко обърка очакванията ви.

Първото предизвикателство ще стартира след празниците, за да започнем с него новата година.
Причината за това решение е най-вече това, че предстоят дни, посветени на семейството, уюта и пълноценното време с любими хора. Много от вас най-вероятно са планирали и пътувания в този период. Не искаме да създадем усещането, че пропускате нещо, случващо се във форума междувременно или още повече - участието в предизвикателството да е за сметка на един спокоен празник.
Обещаваме обаче, че очакването ще си струва
Gift

# 410
  • София
Здравейте,

Flowers Cherry Blossom

Аз дарих всичките си точки, но никъде не виждам трансакцията на точките като дарение. Само виждам, че имам нула точки, и като история на трансакциите виждам получените точки от БГ Мама. И съответно не ми стана ясно, кой, как и по какъв начин би издал документ за извършеното дарение. След като ще плащаме данък дарение, поне да се възползваме пък от данъчното облекчение за дарения. Моля да поясните процедурата с даренията и документирането им. Благодаря.

# 411
  • София
Не се плаща данък дарение разбира се, става дума, че при дарение за определени каузи, могат да се ползват данъчни облекчения,  дарение за Луи Брайл е такъв вид дарение по принцип могат да се ползват облекчения, ако човек има документи, че е направил дарение на дадена стойност.

# 412
  • София
Здравейте,

Flowers Cherry Blossom

Аз дарих всичките си точки, но никъде не виждам трансакцията на точките като дарение. Само виждам, че имам нула точки, и като история на трансакциите виждам получените точки от БГ Мама. И съответно не ми стана ясно, кой, как и по какъв начин би издал документ за извършеното дарение. След като ще плащаме данък дарение, поне да се възползваме пък от данъчното облекчение за дарения. Моля да поясните процедурата с даренията и документирането им. Благодаря.

Здравейте,

Точките са възстановени по Вашият акаунт.

# 413
Здравейте, поръчах два чифта обувки от ССС с ваучера от bg-mamma, но за съжаление бяха малки и ги върнах. Как бих  могла да си възстановя ваучера, за да поръчам други?

# 414
Здравейте,

Опцията за дарение е спряна временно, за да се имплементира функционалност, с която по-лесно и бързо да получавате документ за извършеното дарение.
Ще ви държим в течение и ще ви информираме в темата, когато това е готово и функцията е отново налична.

Поздрави

# 415
  • Пловдив
Здравейте, поръчах два чифта обувки от ССС с ваучера от bg-mamma, но за съжаление бяха малки и ги върнах. Как бих  могла да си възстановя ваучера, за да поръчам други?
и аз се интересувам...по принцип как е уредено.

# 416
и аз се интересувам...по принцип как е уредено.

При връщане на закупена стока условията за възстановяване на сумата са според описаните от самия търговец. Може да е чрез нов ваучер от тяхна страна, промокод, зареждане във виртуален портфейл или възстановяване по подадена от вас банкова сметка (при суми от ваучери това е по-рядка практика). Би трябвало да е упоменато на страницата на онлайн магазина на “Условия за връщане”.

# 417
alina_si, тук са условията за връщане. Има и мейл за контакт.
https://ccc.eu/bg/vrsane

# 418
  • София
Да похваля озон, много бързо ми изпратиха доставката. Доволна съм и от box now.
Стана ми интересно за данъците, сега разгледах поръчката в ozone, разгледах касовата бележка пдф:  книги, ваучерът е отразен като отстъпки 30 лв, графа: общо за плащане, доплатих с карта /поръчах няколко книги на обща стойност повече от ваучера 3000 т. или 30 лв. от insentiv/ В ozone този ваучер не се води приход за тях,  фирмата няма да плати данък върху този приход, потребителите косвено плащаме само ддс-то в цената на продуктите. официален приход за фирма озон е само стойността, която доплатих,. Те реално пари от инсентив /бг-мама/ за точките не получават. Продават ми продукти на по-ниска цена вероятно за сметка на търговската им надценка.
Всички са доволни, освен държавната хазна Simple Smile

# 419
Темата за данъчното облагане беше неколкократно дискутирана, но отново бихме искали да ви напомним, че всеки, който желае да декларира получените си точки в общината по местоживеене като получено дарение по ЗДМДТ, може да го направи с копие (скриншот) от закупените си ваучери.

Тези от вас, които искат да използват сертификат от направените от тях дарения за данъчно облекчение по ЗДДФЛ в НАП, ще получат необходимите сертификати от нас след възстановяване на функционалността за дарение в LoyaltyHub IncentivAI.

Държим отново да отбележим, че BG-Mamma няма правомощието да съветва или указва на потребителите си какви действия да извършват или не към институциите на Република България. Като опериращи с анонимни профили, необвързани с лични данни, не можем да носим отговорност за тях.

Общи условия

Активация на акаунт