НОВО: Лоялна програма в BG-Mamma

• 48 182
  • 658
  •   1
Отговори
# 600
Точно така е, никъде не съм въвеждала конкретно код на ваучер в ozone при завършване на поръчка, показва се сумата от портфейла в профила. Ако поръчката е за по-ниска стойност от ваучера, разликата ще остане в портфейла там, при доплащане се приспада сумата. Не е по-различно от друг път, когато се ползва заредена сума

Разделят поръчка без да  има приспадане такса за доставка. Изпращат продуктите по различно време.

# 601
Последно пиша по повод на Озон.
Ето къде въведох генерираните ваучери:

# 602
Да, въведох тук после единия ваучер от 60 лв.
Ама явно прихвана и от другия без да съм го въвела.
Ще изчакам да видя какво ще ми отговорят на мейла.

# 603
Получих си шокомедът днес и не видях нещо нередно в бурканчето, както по-назад бяха писали. Освен него си бях поръчала и чай - мноого е ароматен и хубав.

# 604

Генерираните ваучери за Озон не се въвеждат като код, а като сума в портфейла, защото когато са там нямат давност.

# 605
  • София
Обяснявам за Озон.
Отивате в Количката. После Завършване на поръчката. Ще видите Озон Ваучера, има кутийка за тикче. Цъкате го.
След това цъкате Завърши.

# 606

Генерираните ваучери за Озон не се въвеждат като код, а като сума в портфейла, защото когато са там нямат давност.
Аз си генерирах ваучер в Инсендия и си го използвах,  веднага, за какво ми е да стои в портфейл?

# 607
Скрит текст:

Аз си генерирах ваучер в Инсендия и си го използвах,  веднага, за какво ми е да стои в портфейл?
Вече писах защо - защото в портфейла няма давност. А ако поръчката Ви беше за по- ниска сума от тази на ваучера? Надявам се разбрахте защо е най- добре да са в портфейла конкретно за Озон след като има такава опция.

# 608
Имам въпрос. Имах 2 ваучера за озон, ползвах единия код, но сега в Инсендия не пише кой код е използван. Има ли как да се разбере?

# 609
Имам въпрос. Имах 2 ваучера за озон, ползвах единия код, но сега в Инсендия не пише кой код е използван. Има ли как да се разбере?

В IncentivAI има функционалност, с която ръчно да си отбелязвате използваните кодове.
Сега можете да пробвате да въведете и двата кода в Озон, за да видите кой от тях ще приеме.

Последна редакция: пн, 30 дек 2024, 21:56 от Лоялна програма

# 610
Вкарахте ли ги преди това в портфейла? Ако да, влезете си в профила и отидете на портфейла си там са показани използваните кодове по поръчките.

# 611
Препоръчвам да си правите регистрация в сайтовете за пазаруване. По-лесно е после да си виждате поръчките, историята.

# 612
Аз си имам регистрация в озон и съм правила 1 поръчка с един от кодовете, но не пише кой и в Инсендия не пише кой е използван, и двата стоят в Активни.

# 613
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Малко късно научавам за лоялната програма,защото когато ми излязат прозорци "Спечели подаръци, игра с късмети и тн" автоматично ги затварям.
Има ли начин да разбера дали съм се включила в бета версията без да осъзная?

Много благодаря за труда и вниманието,което сте инвестирали в това начинание,както и за възможноста потребителите да получим добро отношение във формата на ваучери. 💕

Моите точки трансферирах в Озон.бг, които за първи път чувам и следователно поръчвам.
Поръчката ми - подаръци за близки,както и разплащането с ваучерите мина без проблеми.Всичко беше професионално и ясно.

# 614
Ами то си има едни точици, където ви стои, като активен и от там може да го изпратите в изпозвани и после може да си видите какъв ви е бил кода

Общи условия

Активация на акаунт