НОВО: Лоялна програма в BG-Mamma

• 48 995
  • 658
  •   1
Отговори
# 420
alina_si, тук са условията за връщане. Има и мейл за контакт.
https://ccc.eu/bg/vrsane

Всъщност ползвах опцията тест при доставка и не се наложи да връщам през сайта.
Свързах се с магазина, казаха че ще възстанвоят ваучера.

Последна редакция: чт, 12 дек 2024, 22:44 от alina_si

# 421
  • Пловдив
alina_si, тук са условията за връщане. Има и мейл за контакт.
https://ccc.eu/bg/vrsane

Всъчщност ползвах опцията тест при доставка и не се наложи да връщам през сайта.
Свързах се с магазина, казаха че ще възстанвоят ваучера.
а как ще свържат имената ти с платформата с ник нейм???
Не ми е ясно на мен...

# 422
  • София
Ще бъде възстановен ваучера в системата на магазина, ще си купи нови неща от същия магазин, няма как да се върне ваучер в инсентив.

# 423
  • Пловдив
А, това е друго Simple Smile т.е си принуден да харчих само в тоя магазин. Иначе гориш...та мислете Wink

# 424
  • Пловдив
Да. Коментира се, че не може ако си закупил ваучер за даден магазин да го замениш с друг /магазин/.

# 425
  • София
Те реално пари от инсентив /бг-мама/ за точките не получават.

А от къде идват парите в озон за тези ваучери, ако не от бг-мама/инсентив?

# 426
  • при късмета
Темата за данъчното облагане беше неколкократно дискутирана, но отново бихме искали да ви напомним, че всеки, който желае да декларира получените си точки в общината по местоживеене като получено дарение по ЗДМДТ, може да го направи с копие (скриншот) от закупените си ваучери.

Тези от вас, които искат да използват сертификат от направените от тях дарения за данъчно облекчение по ЗДДФЛ в НАП, ще получат необходимите сертификати от нас след възстановяване на функционалността за дарение в LoyaltyHub IncentivAI.

Държим отново да отбележим, че BG-Mamma няма правомощието да съветва или указва на потребителите си какви действия да извършват или не към институциите на Република България. Като опериращи с анонимни профили, необвързани с лични данни, не можем да носим отговорност за тях.
Съжалявам, че връщам въпроса, но нямаше отговор по моя казус. Аз съм си прехвърлила точките от тук в инсентив. Ваучер никога, за никой търговец не съм взимала. Отдавна съм се подготвила за празниците и в момента нищо не ми е нужно, прехвърлих точките, защото в инсентив няма срок за използването им.
Как трябва да ги декларирам?
Да отида в общината и да кажа, че имам едни точки от една платформа, прехвърлени в друга платформа и за тези точки аз дължа данък, защото са дарение?

# 427
ма ко,
Приблизително същото съм питала на 5/12 и не съм получила конкретен отговор от потребителя Лоялна програма, освен че "скрийншот от ваучера играе ролята на документ за дарението".

Това предполага, че claim-нати точки в приложението не са дарение. Дарение са тези, които са осребрени за ваучер (независимо дали с него е извършена покупка или не).

# 428
Да попитам вещите в областта :
Колко е не облагаемия минимум? Разписан ли е официално някъде?
Чета, че 100лв били малко, ама за кого са малко.. ?!

Последна редакция: чт, 12 дек 2024, 20:37 от •mimoza•

# 429
  • при късмета
Има НЕоблагаем минимум по ЗЗДФЛ, но за предметни придобивки. До 100лв. се води с незначителна стойност и не се дължи данък. За пари кеш няма необлагаем минимум. За даренията също

# 430
Преди малко пробвах да купя книги от Сиела с ваучер от Лоялната програма за 60 лв. Поръчката беше за 63 лв и всъщност кодът ми смъкна цената с 60 лв, та трябваше да платя с карта 3 лв. Заради pop-up blocker (да ми изкара нов прозорец, на който да си въведа данните от кредитната карта в сайта на Сиела) релоуднах страницата и... вече кодът стана невалиден. Въведох отново и вече ми изписа, че кодът е невалиден. Тоест.. изгоряха 60 лв, без да успея да си ползвам ваучера.

# 431
  • пустинята Гоби
Пишете на Сиела, проблемът е в сайта. Имах сходен проблем с Озон, върнаха ми парите в портфейла. Но за съжаление сайта на книжарницата няма съпорта на Озон и е доста бъгав, може би ще е по-добре по телефона да го изясните.

Лоялната програма ме изненада много приятно. Не знам с какво заслужих точките, но благодаря Flowers Hibiscus

Последна редакция: пт, 13 дек 2024, 13:25 от 🌹 Mimi Rose 🌹

# 432
Благодаря, ще пробвам. Показваше ми 3 различни кода и като не ставаше с единия, пробвах с друг, с който направих вече поръчката с намалението. Сега в историята на транзакциите в incectiv ми изписва, че съм ползвал 3 кода за 6000 точки (тоест 3 пъти по 60 лв), а реално  в сайта на Сиела ползвах един код. Другите се губят? Хммм

Последна редакция: пт, 13 дек 2024, 01:05 от diziler

# 433
diziler, пиши на съпорта на incentiv, ще съдействат. Дори тук един човек от екипа им отговаря на въпроси и съм виждала да решава проблеми.

# 434
Благодаря, ще пробвам. Показваше ми 3 различни кода и като не ставаше с единия, пробвах с друг, с който направих вече поръчката с намалението. Сега в историята на транзакциите в incectiv ми изписва, че съм ползвал 3 кода за 6000 точки (тоест 3 пъти по 60 лв), а реално  в сайта на Сиела ползвах един код. Другите се губят? Хммм

От показаното никъде не пише, че си използвал трите кода, а че си заменил точки за три кода. Първо пиши на магазина за неработещите кодове.

Общи условия

Активация на акаунт