НОВО: Лоялна програма в BG-Mamma

• 48 966
  • 658
  •   1
Отговори
# 585
В Озон се прилага копи на ваучера, портфейл имат хора, натрупали точки от пазаруване там.

# 586
В Озон се прилага копи на ваучера, портфейл имат хора, натрупали точки от пазаруване там.

Ваучерите са ми в раздел портофейл.
Там пишеше, че се зареждат.
И там сега си седят.

# 587
Елора? Какво направи ти? Изправи ни на нокти всички. Внимавайте из тия сайтове, не бързайте, четете внимателно и дребните букви. Joy

# 588
Чета, чета.
Ама ето сега тоз вика, че трябвало сумата да отбележа ръчно.
Пробвам отново и има само чек виртуален портофейл.
Няма опция да отбележа сума.

# 589
  • в сърцето на един мъж...
Хм, то пък няма как да ги разделиш парите от тоя портфейл. Много странно, аз имах, платих с 60 лв, останаха ми за доплащане 30, не ме е питал каква сума или как. А ако разделиш поръчките? Да ги натамъниш по парите?

# 590
Не знам, пак ще им пиша.
Засега няма да взимам нищо.

# 591
Ако отложиш вземането на тая, дето е след 60 дни и нагласиш другите? Би трябвало да стане.
Сега се замислих - ти като сложиш книгите в количката, там където трябва да дадеш ваучър, може би там имат предвид да упоменеш сума?

# 592
Генерирах си ваучер, копнах го в Озон, направих поръчка и доплатих 6,50ст.на куриер.Това беше, вече
дойде отдавна.Даже май два ваучера приложих.Не помня вечеДа, сега видях, два ваучера по 30лв.

# 593
Ако отложиш вземането на тая, дето е след 60 дни и нагласиш другите? Би трябвало да стане.
Сега се замислих - ти като сложиш книгите в количката, там където трябва да дадеш ваучър, може би там имат предвид да упоменеш сума?

Само това има като опция.

# 594
Не не, това трябва да е още в количката - като слагаш книгите или продуктите в количката, там има едно поле в което добавяш ваучър или виртуалния портфейл. Там вероятно имат предвид да се впише сумата. Това ти е вече накрая, като завършваш самата поръчка.

# 595
Елора, като влезеш в количката и завършваш покупката отиваш на плащане, внимавай преди последната стъпка да маркираш портфейла и тогава завършваш. Първо ще ти се появи приспаднатата сума и това, което имаш да доплащаш, ако има доплащане де.

# 596
  • София
С нито един от  закупените ваучери нямах никакви проблеми. От раз си станаха нещата с различните партньори, доплащах си с карта съответната горница  и готово. Вече и всичко по направените поръчки е доставено/получено. Забавиха се само книгите малко, но днес дойдоха и те в избрания от мен офис на Еконт. Simple Smile Във въпросния дамата на опашката пред мен коментираше с приятелка вероятно, че закупените  от Сиела неща  са с  ваучер по Лоялната програма на  бг мама/Инсентив. Тоест дори и да им е   малко (или повече)  кофти сайтът на Сиела, явно не един или двама  потребители са/сме успели безпроблемно да поръчаме оттам. Simple Smile

# 597
Ще искам от озон да ми обяснят

Ето тук преди да натисна завършване има опция да се въведе ваучер.
Но те вече са в портофейла.
И като натисна към завършване и чекна пак портофейла става това

Тоест чак сега отчита от портофейла.
Но аз въведох кода на ваучера от 60 лв. А той дърпа и от другия. Въобще мътна и кървава. Би трябвало после да имам остатък.

Ами не са го обяснили добре в incentivai

Там пише
Как да използвате ваучера, след като бъде зареден в профила:

Изберете продуктите, които искате за закупите и ги добавете в кошницата.
При последната стъпка, поставете отметка на „Виртуален портфейл”.

Нещо което направих. И не стана.

# 598
В портфейла в Озон имаш 90 лева, затова сега ти дърпа за цялата поръчка. Съответно в портфейла ще останат 22-23 лева. Просто този път няма да доплатиш нищо.
Тъй като едната книга е с доставка чак февруари, вероятно ще ти забавят цялата поръчка. На мен така ми седя "преордер" заради слушалките на детето. Чак днес изпратиха поръчката.

# 599
Аз от полето за ваучър заредих портфейла, не съм използвала от друго място да слага пари. Като правих поръчката, реших, че то приема портфейла за ваучър и така ги сложих, но понеже поръчката беше за повече пари, трябваше да доплатя.

Общи условия

Активация на акаунт