Мисля,че беше с мен заради пари

• 8 956
  • 278
  •   1
Отговори
Здравейте! Отдавна имам регистрация,но никога не съм публикувала тук. Чела съм доста теми. Ще съм благодарна ако споделите мнението си. Историята ми е напълно реална.
Имах връзка с мъж в продължение на 5-6 месеца. В началото всичко тръгна много добре, имаше много силно привличане между нас, дори правихме планове да заживеем заедно. Той има собствен апартамент, който беше необзаведен и идеята беше да отидем да живеем там. Тук започна да ми светва червената лампа. Той знаеше, че съм работила в чужбина и още в началото започна да ме разпитва колко спестени пари имам. Видя ми се много странно, защото за мен не е нормално още на втория месец от връзката да ме разпитва за пари. Аз никога не съм се интересувала колко пари има, още повече че като започна връзката ни беше безработен и караше стара кола. Никога не ме е интересувало мъжа да има пари, важното беше да се обичаме и разбираме. С течение на времето започнахме да обсъждаме, че след като ще живеем заедно трябва заедно да обзаведем апартамента. Веднъж докато водихме разговор ме попита колко пари мога да заделя за обзавеждане. Отговорих му, че мога да дам около 7-8000 и оттам започна скандала. Започна да ме обвинява, че се стискам, че това не били никакви пари, че се циганя, че съм имала много повече, а съм щяла да дам само толкова. Не очаквах такава реакция, още повече, че за мен това не са никак малко пари. Всички пари съм си ги изкарала с труд и знам колко трудно се изкарват. Казах, че ще се включа със съвсем разумна сума, а той вместо да е доволен ми се нахвърли. Постоянно се обсъждаше
какво аз ще дам, а какво той ще направи изобщо не се споменаваше. Постепенно всичките му разговори се въртяха около темата за парите. Като ходехме на заведение ми заявяваше, че аз трябва да плащам сметката. Не че съм искала да ме черпи, но поне неговата част беше редно да си покрие. Започна да говори, че дрехите ми били парцали и боклуци, при положение, че той имаше 2 тениски, 1 дънки и 1 яке и не съм си позволявала да му правя забележки за облеклото. Започна да ми изпраща снимки на разни дрехи от нета за по 300 лв. и нагоре бройката. Аз съм такъв човек, че и да имам възможност няма да си купя дреха от 300 лв. Просто си правя сметката. Заявих му, че като има претенции към облеклото ми да ми купи той и думите му бяха "имаш много пари, купи си" или "можеш и сама". Няма как да приема някой да прави сметка на моите пари и да решава за какво да ги харча. Аз не съм си позволила да му държа сметка за това той с какво разполага. Точно в началото на връзката вместо да се радваме на любовта, той говореше постоянно за пари. Накрая не можах да издържа и се разделихме. Не ми е приятно, защото имаше силно привличане и чувства между нас, но ми дойде в повече. Наистина смятам, че ме използваше за парите. Най-вероятно си правеше сметката аз да му обзаведа апартамента. Поне цялото му поведение говори за това. Обратно на всеобщото мнение, че жените са тези, които говорят постоянно за пари и изискват всичко от мъжа. Пиша темата, за да попитам потребителите тук аз ли си внушавам или наистина ме използваше за пари? Може би защото до последно имах чувства и все гледах да го оправдая, че си въобразявам и не е вярно. Извинявам се, че навсякъде се повтаря само "пари, пари, пари", много ми е неприятно да се говори само за това, но темата е такава. Благодаря предварително за коментарите.

# 1
Правилно мислиш.

# 2
Има един такъв тип мъже, които нямат нито стотинка, но все им се привижда, че жените покрай тях само затова ги искат, да им вземат последните скъсани гащи и продънения диван. И човекът директно е тръгнал в контраатака. Да не успееш ти да му ги вземеш - той да се пробва пръв....

# 3
Използвал те е. Все по-често срещано, повече ме изумява колко е бил нагъл. Радвай се, че е далеч от теб.

# 4
  • Варна
Този даже не е съумял да се крие повече време, на втория месец вече е лъснало истинското му лице. Казваш, че е имало привличане и чувства, но на мен ми се струва, че са били само от твоя страна. Взела си правилното решение като си се разделила с него, не поглеждай назад.

# 5
Taзи тема си я пуснала в още един форум преди време-  колко и какви мнения са ти необходими, за да си отговориш на питанката?

# 6
Разирам, че се чувстваш тъжна, защото си имала чувства и за нещо не важно за теб всичко се е сринало. Но слушай с такъв тип хора се живее ужасно, ама ужасно трудно, че даже кошмарно. Те на всичко правят сметка, постоянно търсят тънкото, всичко е пари, всеки човек, ситуация или случка се оценява спрямо парите. Кошмар е! Особено ако не си материалистка!
Да, искал е да се домогне до средствата ти. И да, това не е честно! И ДА - оттървала си се от плужек! Благодари на Бога и напред!

loodsman, дебела, стара и не особено прекрасна съм. За секса кой пък толкова прави космически добър секс?! Пък моя и ме обича, издържа и ме размотава по скъпи места ... какво сега слънчасал ли е?
Егати повърхностното мислене, което имаш! Щото само кукла Барби може да бъде обичана и обгрижвана жена!?ОГЛЕДАЙ СЕ - повечето хора по улиците са дебели и непрекрасни, но са силно и истински обичани такива, каквито са! Ако не го осъзнаваш голям проблем имаш!

# 7
Да, за парите е било. Много добре си схванала картинката.
И добре си му казала, че ако има претенции да ти купува той.
Егати и наглеца.
Да обзавеждам жилище с някого след само 2 месеца ми се струва безумно.
И много грозно те е разпитвал за пари.
Аз ако съм ще съм доста директна, даже може и груба.

Дорис, нещо темите ли бъркаш.
Не виждам потребител loodsman да е писал тук Thinking

# 8
Не бърка, беше писал Simple Smile

# 9
Сигурно е изтрито.

Използвал те е, не те е обичал.

# 10
Ахааа, някаква глупост сигурно Joy

# 11
loodsman, дебела, стара и не особено прекрасна съм. За секса кой пък толкова прави космически добър секс?! Пък моя и ме обича, издържа и ме размотава по скъпи места ... какво сега слънчасал ли е?
Егати повърхностното мислене, което имаш! Щото само кукла Барби може да бъде обичана и обгрижвана жена!?ОГЛЕДАЙ СЕ - повечето хора по улиците са дебели и непрекрасни, но са силно и истински обичани такива, каквито са! Ако не го осъзнаваш голям проблем имаш!

Кой е този loodsman, на когото отговаряш?
Иначе за секса съм съгласна - космически, божествен, дрън дрън... Много отдавна сексът не е нещо, което може да ми осмисли деня. Това си е ефект на зрялата възраст - знае се какво и как да се получи, после животът си продължава с приятното отпускане след секса. Това всъщност е по-трайно от един оргазъм, макар да не е токова силно.
И все пак стари, отпуснати, понадебелели всички ставаме. Но трябва да се борим доколкото можем, а не да махваме с ръка. Щото мъжът може пак да те обича като човек, ама ако му се гади от телеса няма да му стане.

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 19:06 от Черна станция

# 12
Така става ЧС като не се цитира и после мине модератор.

# 13
  • София
Е, че то е толкова прозрачно. Добре, че се е показал какъв е след 2 месеца, а не когато чувствата ти ще се задълбочат много и няма да имаш сили да сложиш край. Малей, сладурко, с чужда пита помен ще прави! Пийни едно винце, че си се отървала бързо и си загубила само някакви 2 месеца!

# 14
Taзи тема си я пуснала в още един форум преди време-  колко и какви мнения са ти необходими, за да си отговориш на питанката?
На няколко пъти срещам това твърдение в различни теми, кои са другите форуми?

Общи условия

Активация на акаунт