Имах връзка с мъж в продължение на 5-6 месеца. В началото всичко тръгна много добре, имаше много силно привличане между нас, дори правихме планове да заживеем заедно. Той има собствен апартамент, който беше необзаведен и идеята беше да отидем да живеем там. Тук започна да ми светва червената лампа. Той знаеше, че съм работила в чужбина и още в началото започна да ме разпитва колко спестени пари имам. Видя ми се много странно, защото за мен не е нормално още на втория месец от връзката да ме разпитва за пари. Аз никога не съм се интересувала колко пари има, още повече че като започна връзката ни беше безработен и караше стара кола. Никога не ме е интересувало мъжа да има пари, важното беше да се обичаме и разбираме. С течение на времето започнахме да обсъждаме, че след като ще живеем заедно трябва заедно да обзаведем апартамента. Веднъж докато водихме разговор ме попита колко пари мога да заделя за обзавеждане. Отговорих му, че мога да дам около 7-8000 и оттам започна скандала. Започна да ме обвинява, че се стискам, че това не били никакви пари, че се циганя, че съм имала много повече, а съм щяла да дам само толкова. Не очаквах такава реакция, още повече, че за мен това не са никак малко пари. Всички пари съм си ги изкарала с труд и знам колко трудно се изкарват. Казах, че ще се включа със съвсем разумна сума, а той вместо да е доволен ми се нахвърли. Постоянно се обсъждаше
какво аз ще дам, а какво той ще направи изобщо не се споменаваше. Постепенно всичките му разговори се въртяха около темата за парите. Като ходехме на заведение ми заявяваше, че аз трябва да плащам сметката. Не че съм искала да ме черпи, но поне неговата част беше редно да си покрие. Започна да говори, че дрехите ми били парцали и боклуци, при положение, че той имаше 2 тениски, 1 дънки и 1 яке и не съм си позволявала да му правя забележки за облеклото. Започна да ми изпраща снимки на разни дрехи от нета за по 300 лв. и нагоре бройката. Аз съм такъв човек, че и да имам възможност няма да си купя дреха от 300 лв. Просто си правя сметката. Заявих му, че като има претенции към облеклото ми да ми купи той и думите му бяха "имаш много пари, купи си" или "можеш и сама". Няма как да приема някой да прави сметка на моите пари и да решава за какво да ги харча. Аз не съм си позволила да му държа сметка за това той с какво разполага. Точно в началото на връзката вместо да се радваме на любовта, той говореше постоянно за пари. Накрая не можах да издържа и се разделихме. Не ми е приятно, защото имаше силно привличане и чувства между нас, но ми дойде в повече. Наистина смятам, че ме използваше за парите. Най-вероятно си правеше сметката аз да му обзаведа апартамента. Поне цялото му поведение говори за това. Обратно на всеобщото мнение, че жените са тези, които говорят постоянно за пари и изискват всичко от мъжа. Пиша темата, за да попитам потребителите тук аз ли си внушавам или наистина ме използваше за пари? Може би защото до последно имах чувства и все гледах да го оправдая, че си въобразявам и не е вярно. Извинявам се, че навсякъде се повтаря само "пари, пари, пари", много ми е неприятно да се говори само за това, но темата е такава. Благодаря предварително за коментарите.