Спойлери от риалити предавания - тема 21

• 153 265
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
Има и един сочен спойлер на последната страница, в който аз лично не вярвам.
Победителката на Мартин била Рупецова, така било нагласено. Приятелка на съфорумка го казала.

Колко време е този сезон? Не е ли прекалено рано да се знае коя е победителката? Наум и компания заминаха натам сравнително наскоро.

# 406
  • София
Предаването все още се снима.

# 407
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не може да бъде... художничката къдрокоса с ОнлиФанс?! Въобще не дава вид на такава.
Разочароващо инфо.

# 408
Рано е за победителки, на 11-13ти януари заминаха за там.

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 16:49 от Ковид

# 409
На мен къдрокосата точно такъв вид си ми имаше. Не ми хареса никак излъчването й, държанието й. Красиво лице, но само лице и само толкова. Не съм изненадана.

# 410
  • София
На мен къдрокосата точно такъв вид си ми имаше. Не ми хареса никак излъчването й, държанието й. Красиво лице, но само лице и само толкова. Не съм изненадана.

И на мен също, прилича ми на Валерия.

# 411
Моля дайте спойлер в крайна сметка кой влиза днес?

# 412
Подозираме, че е Йоана - най-скорошната бивша на Мартин, която явно е зарязал заради предаването. Но предстои да видим.

# 413
Не знам привидя ли ми се, или в един от бъдещите кадри, които показаха, ми се стори, че виждам Алекса да седи на дивана? На кадъра беше с черна шапка с козирка.

# 414
Не може да бъде... художничката къдрокоса с ОнлиФанс?! Въобще не дава вид на такава.
Разочароващо инфо.
и аз не мога да повярвам, успя да ме заблуди това девойче и то не с външен вид а по-скоро с култура изкуство ..... тцтц Rolling Eyes

# 415
Моля дайте спойлер в крайна сметка кой влиза днес?

Йоана Илиева, гаджето на Мартин допреди предаването (макар той да отрече, че е такава още вчера).

# 416
Прикачвам информация от Threads. Потвърждението от точка 5 е най- значимото за мен 😂

# 417
Точка 5 е много важна подробност, благодарим. То Марин гледал като гей, Виктор танцувал като гей. Ако питаш някой само гейове събрани, нищо против тях, но не мисля че се се намърдали в този сезон. За момичетата няма ли спойлер, че са с различна сексуалност. За да се изравни поголовната мъжка сеч в този сезон?

# 418
Точка 5 е много важна подробност, благодарим. То Марин гледал като гей, Виктор танцувал като гей. Ако питаш някой само гейове събрани, нищо против тях, но не мисля че се се намърдали в този сезон. За момичетата няма ли спойлер, че са с различна сексуалност. За да се изравни поголовната мъжка сеч в този сезон?
Всеки сезон е така. Евгени бил гей, Александър бил гей, сега Виктор и Мартин били гейове.

# 419
Ааааааа Генчо и Сашко са си гейове по душа.
.Евгени в момента стигане няма, от това да застане като мъж. А имаше харесвания и фенове...

Общи условия

Активация на акаунт