Спойлери от риалити предавания - тема 21

• 153 316
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
Много бързо има победителка при Мартин или са вече към края?

# 421
Като го гледам колко е лековат, май му е все тая с коя ще излезе,та не се учудвам. Чарли от " Двама мъже и половина" хахах..

# 422
Като го гледам колко е лековат, май му е все тая с коя ще излезе,та не се учудвам. Чарли от " Двама мъже и половина" хахах..
Точно!

# 423
Хелс Китчън

На база снимките, качени в темата, ето и моите предположения за близките събития:

1. Лидия отива в синия отбор.
Скрит текст:
8 мъже + Лидия

До Патрицио има още 2-ма вляво:
2. Ивелина и Лидия отпадат.
Скрит текст:

Обясних си и този кадър:

Скрит текст:
Чудех се защо участниците приготвят по 2 чинии. Явно едната е за шеф Ангелов, който опитва и оценява ястието, а другата е за заснемането на кадри на чинията от горен ракурс. Което прави операторът с чиниите, които Пешев му носи на масата.

Предполагам, че това ще са част от новите попълнения:
Скрит текст:

# 424
  • София
Влизам да потвърдя част от спойлера за Ергенът - Пресияна си е в България и вчера е качвала клипчета в тик - ток, явно не е избраната.

# 425
Ей, опасни сте! ХЛ започна в понеделник и вече има инфо занапред.

# 426
  • Варна
На мен къдрокосата точно такъв вид си ми имаше. Не ми хареса никак излъчването й, държанието й. Красиво лице, но само лице и само толкова. Не съм изненадана.

Аз пък не мога да разбера каква красавица е с тази искуствена уста и тя...Нищо различно.

# 427
Понеже подочух, че ще вкарват трети ерген, но реших, че е партенка, и не обърнах внимание. Но в основната тема пишат, че ще се появи някакъв барман и се зачудих, дали пък няма да е той третият...

# 428
Понеже подочух, че ще вкарват трети ерген, но реших, че е партенка, и не обърнах внимание. Но в основната тема пишат, че ще се появи някакъв барман и се зачудих, дали пък няма да е той третият...
Барманът ще се явява “изповедник”.

# 429
Верислав Туджаров от Надкаст

Барманът ще се явява “изповедник”.

# 430
Някой има ли информация,кога ще приключат снимките на Ергенът

# 431
  • България
Сигурно ли е, че барманът ще е Туджаров? Аз си мислих, че е реален мъж с професия барман.

# 432
Предположение е

Сигурно ли е, че барманът ще е Туджаров? Аз си мислих, че е реален мъж с професия барман.

# 433
Туджаров пък е толкова анти секси..изненадвам се много, че има фенки. Адски смотан и никак мъжествен , дано не се включи Sad

# 434
  • България
В другата тема писаха, че в надписите накрая пишело Георги.

Аз пускам предположение: Георги от Гривните. Нали се появи на cameo в интрото на Мартин. LaughingLaughingLaughing

Общи условия

Активация на акаунт