Спойлери от риалити предавания - тема 21

• 153 328
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Ооо,не, само не и Георги. Ще има да ги пита имало ли е проникване.

# 436
Поне ще е гарантирано, че няма да има жена, която да го хареса.

# 437
  • България
В надписите пише Георги Петков.

# 438
Туджаров пък е толкова анти секси..изненадвам се много, че има фенки. Адски смотан и никак мъжествен , дано не се включи Sad

Ако става въпрос за моите писания, не ме разбирайте погрешно! 😂😂
В него няма нищо готско, просто смятах, че като няма риба, за момичетана и рака ще е риба 🤣😂🤣🤣
А може нарочно да са избрали него, защото е безопасна игла 😂

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 08:16 от КремонаЛиза

# 439
https://www.flagman.bg/article/342864
За Мартин и Ергенът.

# 440

Значи нито Емануела нито Йоанна... този Мартин е още по-голям палавник отколкото изглежда...Laughing

# 441
На мен това ми изглежда абсурдно. Темата със спекулативния син би била свръх деликатна, особено предид, че Мартин има и други деца. Не мисля, че е възможно подобно нещо, дори да беше вярно, да го изкарат на бял свят в реалити предаване.

# 442
Е, това вече ще стане турски сериал… според мен са измислици, защото пишеше навсякъде, че той се развежда със съпругата си, заради Емануела уж, друга жена не съм чела да е имало.

# 443
Е, това вече ще стане турски сериал… според мен са измислици, защото пишеше навсякъде, че той се развежда със съпругата си, заради Емануела уж, друга жена не съм чела да е имало.
Да, че и дете, обич, разводи, Моника... и този позьор няма да я показва в "анти"социалните си мрежи? И не е виждан никъде и т.н.? ... аре стига. Абсурдно звучи. Щеше поне една снимка да има в Итриньета с въпросната, ако съществува под тази си форма и подобие. Жълтурниците не ги знам на к'ви хапове са 🤪🫣😂

# 444
Това ми звучи като пълни глупости.

# 445
Хелс Китчън

На база снимките, качени в темата, ето и моите предположения за близките събития:

2. Ивелина и Лидия отпадат.
Скрит текст:

Тези снимки са от Трявна, но не са хванати в кадър целите отбори. Не отпадат на този етап. Синият отбор спечели разходка в музей в Трявна.
Скрит текст:

# 446
Елвира май вече е отпаднала от “Ергенът”. Забелязах, че е харесала някакви снимки на Габриела (хостесата) от днес. Знам, че подозираме, че някой им поддържа профилите, но си мисля, че това се ограничава до пускането на някой пост / стори. Едва ли биха тръгнали да лайкват личните снимки на други хора.

# 447
  • София
Елвира май вече е отпаднала от “Ергенът”. Забелязах, че е харесала някакви снимки на Габриела (хостесата) от днес. Знам, че подозираме, че някой им поддържа профилите, но си мисля, че това се ограничава до пускането на някой пост / стори. Едва ли биха тръгнали да лайкват личните снимки на други хора.
Ми те не са ли на запис?

# 448
Снима се и в момента.

# 449
Екипът замина за Шри Ланка около 10-ти януари, а снимките са започнали няколко дни по-късно. Би трябвало да им остават още няколко седмици до финала. При всички положения Наум, Теа и Туджаров още постват от там.

Добавям: Хванах още две лайкващи - Яна и Силвия.

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 23:08 от Lilly_85

Общи условия

Активация на акаунт