Спойлери от риалити предавания - тема 21

• 153 429
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
  • София / Пловдив
Че Йоана влиза, вече е ясно.
На мен ми е интересно дали влиза като пълноправна участничка. Или само за да говори с Мартин и един вид да го разобличи, че лъже, че в реалния живот е свободен.
Аз залагам на първото и онези думи от промото на Мартин, че "мястото ти не е тука..." са към нея.

# 571
И аз това видео го помня, където така каза към новата участничка, но кога го дадоха, а още нищо не се е случило… за какво така го дадоха рано нямам идея.

# 572
И аз това видео го помня, където така каза към новата участничка, но кога го дадоха, а още нищо не се е случило… за какво така го дадоха рано нямам идея.
Дадоха го, за да си помислят хората, че влиза Емануела.

# 573
Не ме учудва вкарването на трети ерген. Щом Мартин е обвързан и вкарват гаджето му Йоана, Виктор пък е влязъл с гаджето си Бранка, какво да правят другите момичета? Всички те виждат, че Ергените са си с гаджета, всяка би загубила стимул да се борят за тях ( не че са там заради тях, но от Продукцията ги карат насила да се преструват поне). Та тук идва логиката ми за трети ерген. Само дето то става вече пълен цирк, какво гледаме.

# 574
# 575
Чак сега си дочитам, донякъде няма да се изненадам ако влезе трети ерген, мисля че ще раздвижи нещата откъм момичетата на Виктор, а и той ще се активизира ако има малко повече пряка конкуренция. Нека да видим.

Също лека полека ще започне да заприличва на нещо като лов айлънд, особено ако и плануват 10 жени и 10 мъже след това си звучи точно на лов айлънд микс с ергенът. Те и без това в САЩ има толкова вариации 20 и сезона така че и тук започва.

Ей така ще са тримцата накрая:
https://vm.tiktok.com/ZNd1s5Aem/

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 10:07 от Jujata_x

# 576
От доста време се забавлявам с идеята за трети ерген и влизането на бившата на Мартин, тъй като очаквам комични събития и реакции.😂 
Благодарности за спойлерите на Перси.Simple Smile
Ама не я цитирайте.

# 577
Момичето каза "без цитати", обаче на кой му дреме

# 578
  • Вестерос
Толкова се чете...

# 579
За мен най-интересният спойлер е, че Бранка вече е излязла.

# 580
Поздрав за C., с нея си разменихме няколко ЛС-та и всъщност тя ми издаде нещо, което и аз ще потвърдя.

Връщат Анета от момичетата на Мартин, била вътре за точно един ден... за третия ерген. Била много неадекватна. Joy Като нищо ще влезне още някоя до финала, то постоянно някой нов им вкарват и явно на тоав разчитат, за да правят шоу.. Впрочем малко след влизането на третия се отказва една от мацките на Виктор, защото вижда, че и той лудва по Косара и просто няма смисъл да стои там.

За Йоана пак не мога да изкопча почти нищо, освен че ми казаха, че наистина е имало страшни скандали и съмнение дали ще стигнат до ефир.

Разбрах и зодията на новия ерген, ама това по-нататък. :3

# 581
Коя беше тая Анета, нещо не се сещам?
Той пък Виктор да не види, че Мартин харесал Косара и хайде и той вече е влюбен в нея, а в началото не я забелязваше… какво нещо е съревнованието и ревността при мъжете.

# 582
Ето тази. Безсмислено вкарване за половин час сеир като цяло, но така работи тази продукция...

И на самата Косара не й било лесно, хора, хаха.

# 583
Значи общо взето е ясно, че Косара е победителка. Въпросът е тя кой ще избере, хаха.

# 584
Хаха, то и аз не включих коя е Анета, но щом е било за малко, значи положението е било трагично.😂

Общи условия

Активация на акаунт