Спойлери от риалити предавания - тема 21

• 153 396
  • 744
  •   2
Отговори
# 585
Нищо не знам за финала все още. :3 Но като гледам как всеки влиза и излиза, се надявам да има време и ние всички да им се изтъпаним в Шри Ланка. Grinning

Несериозно е това връщане от нафталина на точно такива като Анета, да.

PS. Сега ми написаха, че финалните жени на Мартин били само зодия стрелец. Мартина и Даниела не са ли?

# 586
Най-хубавите спойлери са от теб, Persona, аз само леко поназнайвам, много ти благодаря, че се включи в темата и я раздвижи така. Heart

Цялостно и моето инфо е че Йоана е стояла много малко.
Мартина е овен, значи няма да е тя. Joy Анна-Мария и Даниела са стрелци.

Само добавям, че Дияна би следвало да излезе доста скоро. (То май е и ясно, де) Влязла не заради любовта, а за да набере последователи и била много разочарована, че са се вдигнали с около 50 примерно. Joy

# 587
Само Даниела е стрелец, Мартина е овен, поне така пише. Въпреки че и Ана-Мария и Ивет(на Виктор) са стрелци.

# 588
Ох, хора... съмнявали се, че ще се излъчат скандалите, защото продуцентът бил на вълна, че е любовно предаване и такива неща не иска да излъчва. Joy Той самият обаче постоянно се карал зад кадър, хаха. Имало много задкулисни драми.

Сега разпитах повече и имам нова порция. :333
- Йоана влиза за точно един епизод, защото Мартин я оставя без роза. ИИИ тая почнала да кълне - Мартине, ще съжаляваш и така нататък, подобни глупости, и точно тогава спрял токът в Шри Ланка и било супер драматично. Grinning Мисля, че Наум беше споделял нещо такова, ако някой помни, може да види кога са били без ток.

Едит: Виждам, че на 11.02 има статии, че са били без ток. Хора, това е супер близо до третия ерген, даже може да е влязъл вече тогава. Не мога да ви потвърдя таймлайна, съжалявам.

- За Бранимира правят някакво голямо парти за рожден ден с целия екип, с две торти, пълен купон, обаче има още две момичета с близки рд-та до нейния и за тях нямало нищо?? И естествено им станало супер тъпо? Grinning Определено има някаква предистория с Брана... та на самото парти Любомира се държала от-вра-ти-тел-но и нападала други момичета, обаче не мога да ви обещая, че ще го излъчат. Кофти човек била.
- Синтия я кани на среща, защото има рд, ама зад камера само се оплаквал, не е искал грам, хаха.
- Ще вкарват две сестри, българки, обаче от малки живеят в Маями. Това и от някъде другаде го бях чула. Grinning Дори не им бил особено добър българският, хаха. Да, само аз не съм влезнала още там. Grinning
- Косара стигнала до болница... на всички им било зле по едно време, не знам от климат ли, или нещо друго.

# 589
  • София / Пловдив
Две сестри? Плюс гаджето, което си тръгва, защото не получава роза, т.е.влиза като пълноправна участничка явно. Добавяме и третия ерген... а ние мислехме, че са закъсали с Алеко, който е удавил мъката в алкохол и реши да се чупи 😅😅😅

# 590
Човекът бил казал, че сеири и битовизми няма да излъчва. Друго не му остава явно. Grinning

# 591
Кога ще се опознават всички тези хора, като през епизод идват нови?

# 592
Продуцентът не искал сеири, но вкарва бившата на ергена? Ло-ги-ка.

# 593
Най ми е любопитно за Бранимира, но за съжаление не мога да ви кажа повече... както казах, вътре са мислили, че е обвързана с Виктор. Нормално ергенките на Виктор да не си дават зор за него, ако си мислят, че той вече е с друго момиче. Косара и Любомира я защитавали от нападки, тя самата се държала супер разглезено и грубо. Сега и това, че за нея имало парти, а за другите момичета с рожден ден не... Много странно. Или е вътрешен човек някакъв, или Виктор наистина е бил мега обсебен да я спечели, но тук вече аз ще се радвам на информация. Със сигурност има някаква голяма предистория.

# 594
Есенният ерген нали пак Радо Тушев щеше да го прави? Сякаш нещо такова беше писано в някоя от другите теми

# 595
Финалът е другата седмица. Следете кои са активни. Росица също е изгонена наказателно заради конфликт с Любомира. Simple Smile

Казаха ми, че поне за първия месец там е имало само две целувки... Виктор и Любомира (тука става драмата), Мартин и Даниела. Даниела я водил на шопинг също така. Мартина супер много се обидила и не й се занимавало вече... така че предполагам, че няма да е тя финалистка.

Засега ми се върти, че Косара/Любомира ще спечели при Виктор, Даниела при Мартин и за третия ерген не знам какво ще му "оставят"... той си харесал Косара.

# 596
Еееее, точно Любомира ли? Хич не ми е приятна. Нещо в нея ме натоварва.

Мнооого благодаря, че продължаваш да ни ъпдейтваш. 🌹

# 597
Нали имаше интервю на Виктор, че си падал по боклуци... За Брана и Люба досега нищо хубаво не съм чула, били злобни мрънкала. Simple Smile

Да ви кажа, на мен лично ми е противен Мартин, както и вкусът му за жени, но с Мартина го виждах повече.

Чакам третия ерген да го видя що за човек е. На снимка изглежда добродушен.

PS. Написаха ми, че Клаудия е още вътре.

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 01:13 от Persona7

# 598
Виктор се е сетил да спре да я следва, но лайковете си стоят… Ясно как се стига до финала. За тези, които не могат да я познаят от филтрите, това е Любомира.

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 01:33 от Lilly_85

# 599
Има и един сочен спойлер на последната страница, в който аз лично не вярвам.
Победителката на Мартин била Рупецова, така било нагласено. Приятелка на съфорумка го казала.
Simple Smile

Не знам за нагласено, но както ви казах - върви към финал...

Общи условия

Активация на акаунт