Спойлери от риалити предавания - тема 21

• 153 364
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
А знаеш ли Росица защо е изгонена? Изобщо, какво му става на Николов с тези дисциплинарни изритвания? Освен ако не се е стигнало до бой - тогава е разбираемо.

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 01:32 от Lilly_85

# 601
Казала нещо от сорта на как можело да целуне такава грозница и станало конфликт между двете... повече не знам.

# 602
Е, по-заплетено не можеха да го измислят... Persona7, а да не би фаворитката на Виктор сама да си е тръгнала и после Любомира да е набрала скорост? Жалко за Росица, че я гонят. Интересно как ще се развият нещата с Косара, щом и тримата я харесват.

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 02:27 от stelafi

# 603
Ех, много ме е яд за Росица. От всички кокошки там, тя най-много ми допада.

# 604
Пък и е задала съвсем резонен въпрос.  И аз това се питам-как може да целуне баш Любомира. При толкова по-готини ..

# 605
Ех, много ме е яд за Росица. От всички кокошки там, тя най-много ми допада.
Струва ми се, че тепърва ще показва рогца, но ще видим. Елвира лайква всичко свързано с Росица и Габриела - а да си приятелка на Елвира с нейната една мозъчна клетка е показателно…

# 606
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Да не се окаже Любомира бившето гадже на Виктор??!
Не мога да си обясня следването и лайкването в ИГ ако не са близки/познати от преди това.
Любомира е толкова грозна и с нищо неинтересна.

И ако е имало скандал между двете,защо гонят само Роси,а не двете??! Май пак ще стане работата със шуробаджинащината и партито за Бранка.

Момичета,гледаме свирен мач.

# 607
Не бих казала, чр Любомира е грозна, но -скоро не е фотогенична. На живо преполагам пленява.

Николов за какво се е захванал с това предаване въобще. Много е хаотичен, тези изгонвания повече говорят за него отколкото за проявилите се. Тези вкарвание и изкарванияна случайни хора са ми като в Биг Брадър. Загуби се идеята на формата.
Не искал Николов простотия, то ще стане по-голяма простотии от всички сезони взети заедно.

Интересно ми е да разбера защо продуцентите не забраняват на момичетата да ползват социални мрежи докато шоуто свърши. Всеизвестен факт е, че това е най-големия спойлер.

Персона, голямо благодаря за спойлерите, с тях по-търпимо става всичко.

# 608
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ясно ни е на всички,че Любомира е там по линия на прителство/бивши гаджета и тн.
Ако помните, тяхната софийска среща беше в кола,докато тя шофира. Той гледа напред,тя гледа напред.Пълна бариера(дори си помислих колко глупава е тази жена,че е избрала този сюжет за среща.)
 Нито има възможност за повече интимност,дори гледане в очите/лицето, нито самата обстановка предразполага да се отпуснат.

Ама на,даде й роза. Сега ми става напълно ясно защо. Поредната приятелка от живота,която като Бранимира е с 5 хода напред.
И ако Роси е изгонена дисциплинарно заради тази капризна грозотия, аз загубвам всякакъв интерес.
Направо да дава розата на Бранимира или Любомира и да приключваме.
Мартин - Даниела
Новия - Косара?
Готово.

# 609
Да, възмжно е , но едно не разбирам/ след като във всички сезони десега най-големия фейл беше , че участниците или участничките са обвързани навънка, продукцията защо продължава да избира такива.

Елементарно е да сложат една такава клауза в договора с неустойка. Има толкова сингъл хора в момента, как точно избират обвързаните. А в този сезон дори им позволяват да участват заедно. Бранимира досега освен да внесе негативни емоции в 90% от зрителите, нито шоу е направила, нито нищо.

# 610
Продукцията не се интересува дали самата крайна идея (поне за пред аудиторията) е спазена. Тя търси рейтинг и гледаемост. На никого не му пука нито за връзки, нито за любов.

В този ред на мисли, няма как да „спечелят”, ако изберат по-обикновени, „нормални”, ако щете, момичета. Вкарват, колкото и да не ни се нрави да признаем, мокрите сънища на висок процент от мъжете. Именно тези жени са харесвани, търсени, имат дори собствена „аудитория” онлайн и, за съжаление, няма как да не са обвързани. Това е реалността. Дори и привидно да изглеждат сами, има поне петима, които си „фантазират”, че са с тях (разбирате за какво говоря).

Общо взето, според мен заради това се случва така, Ibsena.

# 611
  • София
Ако е имало целувка с Даниела, Мартина затова се е отказала. На мен ми е натоварваща и без това. Странно е другата нацелувана да е Любомира, но Виктор показа интересен вкус за жени. И все пак е непирятно такова изказване от Росица, като и тя не блести кой знае колко. Благодаря за спойлерите.
Какво значи есенен ерген - друг сезон с повече мъже и жени ще има?

# 612
  • European Union
martyr, не съм сигурна, че си права на 100%. Мъжете може и да харесват такива жени, но по-голям дял от зрителите на този тип реалитита не са мъже. Такива жени се вкарват, не защото са харесвани, а за да могат жените да ги хейтят.
От друга страна, сега гледам Островът на любовта по БТВ+, и там вкарват и нормални момичета. Може да се видят и малки устни, и малки гърди, и космати момчета. Изобщо представите на българските продуценти за това какво искат зрителите, са силно извратени.

# 613
Какво значи есенен ерген - друг сезон с повече мъже и жени ще има?

Ергенът: Любов в рая ще се излъчва есента. Имаше кастинг за мъже и за жени, ще бъде тип Love island, защото ще са повече ергените, не като традиционния "Ерген". По назад в темата се писа, че щели да бъдат 10 на 10 мъже-жени.

# 614
Благодаря и аз на Персона за спойлерите!

Ако си спомням правилно от голямото промо, Мартин казваше на някой "откъде да те знам, че ще се запишеш за Ергена" и после имаше друго изказване, нещо от сорта на "На мен не ми е нужна церемония, за да ти кажа да си тръгнеш" - беше нещо в този дух и си спомням, че беше казано пред всички в нещо като хол, момичетата насядали на дивана, а той прав. Предполагам, че тези изказвания се отнасят именно за Йоана като я вкарат вътре.

Общи условия

Активация на акаунт