Спойлери от риалити предавания - тема 21

• 153 348
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Persona7, да си жива и здрава! Чета темата заради клюкавините, които споделяш Simple Smile
Въпреки огромното ми желание да гледам "ергенинЪ", нещо не ми стигна волята да си го причиня на съзнанието...
Мислех, че е с нещо по-различен от предишните, ама тцъ - написан е сценарии и се следва стриктно.
То е ясно, че интелигентни момичета, които разчитат на мозъка си за развитие, а не на устни/нос/сиси за привличане на спонсори, няма да си губят времето с такъв тип забавления, ама айде де! Надявах се на нещо различно...
От теб се информирам за нещата, без да ми се налага да се мъча да ги гледам Simple Smile

п.п. Искаше ми се да видя повече от Шри Ланка, ама то не е предаване за туризъм, нали? А там има толкова красиви места!

# 616
А Бранимира кога си тръгва, че Любомира остава фаворитка? Нещо изпуснах линията на спойлерите.
Persona7, благодаря 💗

# 617
А коя е тази Йоана може ли инстаграм линк нещо? 😃

# 618
# 619
  • Плевен
Здравейте, чета с интерес спойлерите за Ергенът. Доста се запалих.
Тази година майки на участнички и на ергени ще влизат ли? Някой знае ли нещо?

# 620
Има епизод, в който пускат майките на ергенките на екран да четат писма до дъщерите си. Но още сме далече от него, към април трябва да го излъчат. Друга конкретна информация нямам.

Бранимира от няколко дни е активна в социалните мрежи, така че предполагаме, че е отпаднала.

# 621
Аз 2 дни се чудя кому е нужно да вкарват трети ерген.
И ми светна лампичката - Мартин го разконспирират, че е във връзка. Вики и той. Вкарват третия за една седмица, харесва си някоя от тях на визия, въпросната откликва и тъй като няма време за повече екранен сеир, пишем сезонът за успешен! Joy

# 622
Включвам се малко по-късно в темата, но понеже навсякъде се говори, че Даниела е победителката на Мартин и с много близка нейна приятелка бяхме на една маса, където тя сподели, че Даниела се е похвалила, че именно тя ще бъде, защото е любима на продукцията , та според вас така ли е, вярно ли е?

# 623
Относно спойлера с купона за рождения ден може да си има и нормално обяснение - например Брана по своя инициатива да е искала да почерпи с въпросните 2 торти и хората от продукцията да са разрешили да празнува - неограничени напитки (че и барман) и без това си имат, със или без повод.

Но вече ако от екипа са организирали специално парти за нея и нищо за другите две момичета с рождени дни наистина е адски тъпо - тогава за мен тя почти сигурно е човек на продукцията.

Последна редакция: пт, 21 фев 2025, 01:40 от stelafi

# 624
Persona7, да си жива и здрава! Чета темата заради клюкавините, които споделяш Simple Smile
Въпреки огромното ми желание да гледам "ергенинЪ", нещо не ми стигна волята да си го причиня на съзнанието...
Мислех, че е с нещо по-различен от предишните, ама тцъ - написан е сценарии и се следва стриктно.
То е ясно, че интелигентни момичета, които разчитат на мозъка си за развитие, а не на устни/нос/сиси за привличане на спонсори, няма да си губят времето с такъв тип забавления, ама айде де! Надявах се на нещо различно...
От теб се информирам за нещата, без да ми се налага да се мъча да ги гледам Simple Smile

п.п. Искаше ми се да видя повече от Шри Ланка, ама то не е предаване за туризъм, нали? А там има толкова красиви места!

И аз съм така. Поглеждам чат пат предаването, за да се наслждавам на обстановката. До тук басейнът ми е любимата част. Laughing  Иска ми се да видя по-голяма част от Шри Ланка, ама няма. Девойките не ги зная по имена, дори по физиономии почти не ги различавам, не са ми интересни.
Мартин лъска имидж след ИВ, вероятно ще се пробва и да направи собствено предаване. Крайно неприятно е да гледаме едни и същи муцуни от екрана. Тези телевизии съвсем изпростяха с такива риалити предавания. Почти няма нищо смислено за гледане. Затова и спираме да го гледаме този "гоялм екран". Joy
Persona7 и аз благодаря, запознах се набързо с клюките, които си написала. Мне, не ми е интересно предаването, колкото и да въртят интриги и да се напъват. Режисурата си личи от километри.
Моля те, казвай, когато ще има хубави места, пейзажи, да оплакнем око. Че това е единственото интересно.

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 12:23 от Diorela

# 625
  • European Union
Аз 2 дни се чудя кому е нужно да вкарват трети ерген.
И ми светна лампичката - Мартин го разконспирират, че е във връзка. Вики и той. Вкарват третия за една седмица, харесва си някоя от тях на визия, въпросната откликва и тъй като няма време за повече екранен сеир, пишем сезонът за успешен! Joy
Не започна ли предаването с рекламна картинка, на която имаше три рози в различни цветове? Май не е спонтанно решение това за трети ерген, а си е планирано от началото.

# 626
Persona7, благодаря за спойлерите, страшно се забавлявам с разкритията, които ни даваш. Аз засега нямам любимки, но с Даниела просто не мога да се примиря. Вече няколко потребителки писаха, че нейното участие и финал са определени предварително, защото е близка на тоя и оня. Отделно си има хора по групите, които ни подготвят за този развой и ни обясняват колко е красива и интелигентна. Харесвам Мартин, но ако наистина “избере” нея, ще съм ужасно разочарована.

# 627
Нито визията, нито скандалите ще съсипят шоуто, а само и единствено предварителните сценарии. Толкова ли не разбраха, че няма как да ги скрият. Доста съм разочарована и от Даниела и Бранимира и добре че са спойлерите, да се подготвя за поредната Боза.

# 628
Нито визията, нито скандалите ще съсипят шоуто, а само и единствено предварителните сценарии. Толкова ли не разбраха, че няма как да ги скрият. Доста съм разочарована и от Даниела и Бранимира и добре че са спойлерите, да се подготвя за поредната Боза.
За Даниела засега по всичко си личи, че е истина, но за Бранимира нали уж си е тук?

# 629
Като цяло за участието на Бранимира, явно е натикана буквално зорлен и въобще не пасва на идеята на Ергена. Да видим как се запознават, опознават и влюбват.

Общи условия

Активация на акаунт