Спойлери от риалити предавания - тема 21

• 153 280
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
По-странното е, че не ми изглежда да се напъва за инфлуенсърка. Почти няма активност в СМ, та не знам какъв ѝ е зорът.

# 631
То, че има сценарий е ясно, но поне да го играят правдоподобно, а не някакви странни неподплатени с нищо действия и решения. В тоя смисъл ако Даниела е бутана от продукцията по сценарий нямам нищо против защото там наистина виждаме  заигравка, харесване и се разгръща отношение. И тя ми стана симпатична и срещите им с Мартин са сладки. Не е както беше с Маги в предния сезон - от първата минута ах и ох е сърцетуп, а реално конфузни срещи. Така, че голяма червена точка от мен за Даниела и Мартин. При Виктор всичко е абсолютно неадекватно. Там даже не ми се обсъжда.

# 632
То, че има сценарий е ясно, но поне да го играят правдоподобно, а не някакви странни неподплатени с нищо действия и решения. В тоя смисъл ако Даниела е бутана от продукцията по сценарий нямам нищо против защото там наистина виждаме  заигравка, харесване и се разгръща отношение. И тя ми стана симпатична и срещите им с Мартин са сладки. Не е както беше с Маги в предния сезон - от първата минута ах и ох е сърцетуп, а реално конфузни срещи. Така, че голяма червена точка от мен за Даниела и Мартин. При Виктор всичко е абсолютно неадекватно. Там даже не ми се обсъжда.
Аз искам нещо истинско, ако ще да се мразят, разделят, но наистина да се случва. Ако искам любовни истории, си имам романите, там поне няма претенции за нещо реално.

# 633
  • Бургас
Наскоро ми попадна в Тик Ток една мацка беше намерила фирмата на въпросната Даниела и имала запори за над 120 000 лв не знам как ще му дойде тази информация на Мартин 😁 Даниела Гюнер Рупецова са и трите имена за на когото му е интересно.

# 634
Наскоро ми попадна в Тик Ток една мацка беше намерила фирмата на въпросната Даниела и имала запори за над 120 000 лв не знам как ще му дойде тази информация на Мартин 😁 Даниела Гюнер Рупецова са и трите имена за на когото му е интересно.
Всъщност тя е помакиня със сменени имена. Айгюл е нейното първо име.

# 635
Еее такова хубаво име, верно ли го е сменила!

# 636
Blue_cloud, явно да очакваме нещо истинско в такъв формат е утопия. Остава ни да се надяваме, че поне ще видим чат пат някоя истинска емоция изпусната отвъд сценария - някоя и друга сълза, някое зле прикрито смущение или вълнение, нещо от сорта. Изобщо не вярвам да се случват истински и не предварително разписани неща.

# 637
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Айгюл не беше ли роза?
Дерде Даниела,дерде Роза...

Поради каква причина се запорират фирми в Бг? Обявили са фалит,дължат данъци,заплати? И на кой има да изплаща 120 000 лв? Аз ако съм толкова зле финансово,ще съм толкова разтревожена и под стрес,че последните ми мисли ще бъдат как да се свалям с рандоми в Шри Ланка.

# 638
Нерде се казва, не дерде.

# 639
Здравейте! Съвсем случайно, докато скролвах из TikTok, ми излезе клип на Мони Бонбони от Hell’s Kitchen заедно с едно момче. Клипът е от подкаст на име „Трохи по масата“, и там момчето сподели, че Яна от Ергенът била стриптизьорка. Не съм изгледала целия подкаст, а само тази отрязана част, която ми излезе, но ми стана странно, че толкова уверено пуска тази информация в публичното пространство. Това са доста смели твърдения от негова страна и не считам, че е коректно..

# 640
Нищо некоректно няма, ако е истина. А ако е вярно и се разчуе, просто ще разбие сърцата и вярата в невинността на списващите във Фейсбук. 😂

# 641
Е то си личи. Начинът на говорене, погледът, движенията. Сис сигурност пие някакви лекарства..

# 642
Е то си личи. Начинът на говорене, погледът, движенията. Сис сигурност пие някакви лекарства..

Какви ли.....все усмихната стои. Simple Smile

# 643
Наистина смесихме двете теми… Къде отидоха спойлерите? Персиии, викаме те. 😁

# 644
Преди малко видях Елвира от "Ергенът" в Джъмбо, така че явно е изхвърчала.

Общи условия

Активация на акаунт