Спойлери от риалити предавания - тема 21

• 153 211
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
  • Sofia
Скрит текст:
Blush “Честито“.
Напълно очаквано.
Аз на мястото на потребителката щях да им пусна “партенка“, колкото и “плюнки“ да отнеса после /изпитано от първо лице/. Blush
Но кеф цена няма, все пак.

Сега искам за ХК някой ако знае нещо да сподели, не заради жълтурите, а защото никакво инфо до момента не ми е попадало. Да си сверя часовника, че си имам свои хипотези. Blush
За там разбрах само, че от звездите до момента единствено автомобилиста е напуснал /не му запомних името/.
И че нищо не могат да готвят.😁😉

# 661
Диана е качила това стори. На тези хора нали им е забранено да издават дали и кога са отпаднали? Защо спойлва така?

Скрит текст:

# 662
И поне да беше качила нещо, което не знаехме Grinning

# 663
Бранимира е последвала някакви нови хора, включително Елвира, в ИГ. Явно наистина е вън.

# 664
Знае ли се дали ще има Денсинг старс тази година?

# 665
  • Буркина Фасо
Знае ли се дали ще има Денсинг старс тази година?
знае се. има инфо.

# 666
И какво е то, а и къде да го прочетем?!
Пп И защо се пускат безсмислени постове без да се отговаря на въпроса?
Колко да ти отнеме например: Знае се, ето тук е инфото. Или да, ще има Х предаване. Или не, няма да има Х предаване.

# 667
Информацията, която беше излязла преди време, касаеше "Танцувай с мен", но както е видно, не се е класирало за пролетния сезон. Публикациите бяха в "медии" с цвета на снега, който не бива да се яде.

# 668
От инстаграма на Наум

Това с 43-те дни снимки е любопитно, защото от доста места се чу, че сезонът ще е по-кратък. Даниела също спомена за 28 дни и това влезе в епизодите.
Не вярвам, че толкова хора са били заблудени, много логично ми изглежда да са решили в последствие да удължат сезона и тъй като бройката е намаляла, да са прибегнали наистина до вкарването на още момичета и трети Ерген.

Да видим.

# 669
Толкова са - мисля, че на 10-ти или 11-ти януари Наум се беше тагнал от Шри Ланка. Най-вероятно са пристигнали малко преди старта на снимките, за да подготвят. В Надкаст Яна каза, че на 21-ви януари е била изгонена, а Неделчо пресметна, че е стояла някъде около 6 дни.

Последна редакция: нд, 23 фев 2025, 22:44 от Lilly_85

# 670
На 10-11.01 заминаха. С човек от БТВ си говорих същия ден и сподели, че заминава екипа/или е заминал сутринта, не помня какво беше.

Решението обаче за трети ерген не е спонтанно, плануван си е отдавна и няма да се изненадам да е бил на една от снимките, които момичетата на кастингите са редили.

# 671
Наум и екипът със сигурност са пристигнали по-рано. Въпреки това времето е доста повече от 28 дни.

# 672
Ако са започнали снимки на 15-ти (както излиза от думите на Яна) значи днес е 39-ти ден. И ако спойлерът е верен, финалът е идната седмица. Значи 40-47 дни общо. На 6-тия ден Даниела изкоментира, че остават 28 дни. Излиза, че първоначалният план е бил да стоят 34 дни. Удължили са с поне седмица. Или тя не е сметнала правилно. И двете са възможни.

# 673
40-47 календарни дни общо, но снимачни дни са по-малко. Наум е все свободен уикендите

# 674
Мислиш ли? Съмнявам се да им дават 2 почивни дни… Може би 1, но 2? В другите риалитита няма. А Наум едва ли им трябва всеки ден.

Общи условия

Активация на акаунт