Спойлери от риалити предавания - тема 21

• 153 194
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Ох, имам много хубава потвърдена новина, но не искам утре да има статии по темата.

Засега ще кажа само че за поредна година имаме обвързан ерген, чиято девойка го чака в София. Joy (моля ви да не ме цитирате)

# 676
Е това каква новина е? Знаеше се от ден 1, а и поведението на Ергените е такова. Аз дори подозирам за двамата ергени това.

# 677
Мартина изглежда е вън от предаването.

Скрит текст:

# 678
Викчо е изгонил Бранка да го чака в София ли? Joy

# 679
Викчо е изгонил Бранка, а Марто, Йоанка. Сега и двете тръпнат в очакване в София.

# 680
Здравейте, може би е коментирано, но някой знае ли Йоана като каква вилиза, като негова бивша или като момиче, което претендира, че все още са заедно ,че нещо се обърках.
Имам спойлер, че Елвира, тази хостесата дето си тръгна и Косара са много близки приятелки в живота, много преди предаването.

# 681
А пък на Виктор баща му е собственик на частна детска градина в София

# 682
И коя е тази частна детска градина?

# 683
Виктор е от заможно семейство, да. 12 клас завърши в частно училище с немалки такси.
 Сега в НБУ таксите също хич не са малко, но си го плаща сам вероятно с парите, които изкарва.

# 684
  • София
Светлана е пуснала лайф, златните си почиват между снимките. Всички питат къде са Филип и Златка. За Филип се знаеше, че е отпаднал вече, може би Златка е следваща.

# 685
Аз все още искам да знам, коя е лудата участничка? Много моля да ми го подшушнете на лично, ако е необходимо.

# 686
Мога само да издам че единият човек в двойката е бивш участник в Игри на волята. Joy (не коментирам обаче мъжа или жената Wink)

# 687
  • Телиш/Плевен
Аз все още искам да знам, коя е лудата участничка? Много моля да ми го подшушнете на лично, ако е необходимо.
Не е уместно да се изнася публично информация за здравето на някого, особено психичното такова.

# 688
  • София
И какво толкова те вълнува здравословното състояние на участничките? Много неприятно беше пусната бомбата за това тук от някой потребител и току през страница-две някой прояви любопитство и все се подпитва. Кой  ви гарантира, че това изобщо е вярно, а и да беше защо някой трябва да го бърка това?

# 689
И това "лудата" е толкова нелепо
Ваша роднина ако лежи в такава болница, така ли ще и викате?

Общи условия

Активация на акаунт