Спойлери от риалити предавания - тема 21

• 153 159
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
Информацията за здравословно състояние се счита за чувствителна лична информация и наистина има ситуации, в които изнасянето ѝ може да е подсъдимо. То и за личната информация е доста сложно, пък какво остана за чувствителната.
Иначе с кого спиш или живееш, дали е лична информация зависи от това кой я изнася. 😀
Клюки, спойлери, но наистина все пак е добре да се спазва някаква граница и се радвам, че и други съфорумци го потвърждават.

# 691
Хора, в инста от ергенът са обявили че днес в епизода ще има безпрецедентна ситуация. И че влизат две нови участнички със силна връзка по между си (сиг за сестрите става въпрос).

Но някой знае ли за тази ситуация - безпрецедентна - каква е и за какво категорично решение става въпрос? (ако се е коментирало преди, се извинявам, но уж чета постоянно темата, не ми е попадало инфо)

# 692
Светлана е пуснала лайф, златните си почиват между снимките. Всички питат къде са Филип и Златка. За Филип се знаеше, че е отпаднал вече, може би Златка е следваща.

Мен ми е странно, че за тях телефоните са позволени, че в преден епизод Светлана държеше телефон и после си цъкаше на него докато говореше със Златка.
Участниците в обикновения отбор пък нямат телефони..

# 693
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Мога само да издам че единият човек в двойката е бивш участник в Игри на волята. Joy (не коментирам обаче мъжа или жената Wink)

Нищо не каза.И двамата участваха в ИВ. Satisfied

# 694
Мога само да издам че единият човек в двойката е бивш участник в Игри на волята. Joy (не коментирам обаче мъжа или жената Wink)

Нищо не каза.И двамата участваха в ИВ. Satisfied

То това е номерът-нищо да не се каже.
Залагам на Мартин.

# 695
Мартин и общата ли? Заради онази статия? Не вярвам аз. Като се казва А, да се каже и Б.

# 696
Сигурно за Мартин и Йоана говори, нали ще влиза и тя в предаването. Тук се коментира вече това.

# 697
Неее, не говоря за Мартин и Йоана изобщо. Това, което знам не е споменавано досега в темата и не е коментирано. Основния жокер е в скобите на предходното мнение, но наистина към момента не мога да кажа имена, появи ли се статия или нещо друго - ще кажа.

# 698
Залагам, че е Виктор и гадженцето е… Илиян😅Иначе от жените той следва доста от ИВ😅Съмнява ме да е Мартин, повечето от ИВ не са негов тип - почти няма силиконки😆

# 699
Неее, не говоря за Мартин и Йоана изобщо. Това, което знам не е споменавано досега в темата и не е коментирано. Основния жокер е в скобите на предходното мнение, но наистина към момента не мога да кажа имена, появи ли се статия или нещо друго - ще кажа.

Най-вероятно е Виктор. Може би Теодора Мудева, имат дори снимки заедно.

# 700
  • София
Явно сестрите от САЩ влизат днес.

А за Хелса, златните не живеят там, те ходят за снимки и то рядко, така че не са изолирани и ползват телефоните си.

# 701
Аз залагам,че Виктор и Илиян са гаджета в реалния живот

# 702
  • София
Е ако ще пускаме тото да се включа и аз:
Третият ерген, който предстои да влезе е загаджен за някоя бивша участничка от Игрите JoyJoyJoy

# 703

Русото Д, дето е сърдита с Марто от ноември, а пък си била приятелка с Виктор отдавна?!

# 704
Денислава общата сега е гадже с Любо от фермата.Тя сигурно има повече бройки от Елвиса

Общи условия

Активация на акаунт