Спойлери от риалити предавания - тема 21

• 153 167
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
Новият ерген ще е от ИВ ли?
Не. Поне аз не знам да е от ИВ.

# 721
И двамата са участвали за по-дълго или по-кратко в ИВ.

Но в този спойлер няма нищо учудващо - що за странна птица би тръгнала реално да си търси половинка във подобен формат? Разбира се, че навън, където изборът му е още по-голям, ще се среща с някоя или някои и това да има поне една текуща връзка е съвсем нормално. Същото за кандидатките му. Никой и никоя не е опрял до предаването да си оправя любовния живот.

Там са за сеир и популярност. Единственият вариант да се заформи двойка е, ако и двамата преценят, че другият е известен и перспективен откъм трупане на популярност, ако останат заедно и след това. Тогава може и да разкарат чакащите ги половинки просто.

# 722
Жестоко се обърках, кой влиза, кой не, кой бил от ИВ, с коя бил, спойлер ли е, спекулация ли е, какво става хооораа 😂😂😂

# 723
  • Варна
Шашкаме жълтурите 🤣🤣

# 724
  • софия
Жестоко се обърках, кой влиза, кой не, кой бил от ИВ, с коя бил, спойлер ли е, спекулация ли е, какво става хооораа 😂😂😂
Това ако го прочете Туджаров ще си умре от кеф. Grinning
От години Надкаст "съветват" продукциите да заливат умишлено с объркани уж спойлери.... Grinning
Мисля ще са доволни от ефекта тази година.... Joy
То и аз съм доволна май ..... Grinning хем спойлери, ама не баш..... Joy

# 725
Мартин отново избра Даниела. Дали нямат уговорка предварително, той да се представи за омагьосан от нея? Това би рекламирало нейната книга, която “работи” - омагьосва мъжете. А той, нека признаем, не търси нито любов, нито съпруга - има 2 изгледани деца и младо гадже - Йоана.

# 726
Никой ли не гледа Един за друг? Онзи ден в видях, че го снимаха в Ринг мола.

# 727
  • София
Никой ли не гледа Един за друг? Онзи ден в видях, че го снимаха в Ринг мола.
Разпознахте ли участниците? Кои ли са останали?

# 728
В една от фейсбук групите има пост, че Виктор и Любомира са се познавали. Тя има стари постове в Инстаграм, които той е лайквал.

# 729
Това го бях постнала аз преди време - в тази тема. Пак преписват. 😁

# 730
  • София
Знаем ли кои са двете сестри? Че и едната била хубава.

# 731
Това го бях постнала аз преди време - в тази тема. Пак преписват. 😁
И аз помислих, че е от тук, но не съм ти видяла поста 😀 Но, се учудих, че се познават, де.

# 732
Някой в темата беше намерил, че са тези: https://www.instagram.com/p/DDhWkbXRB3N/?igsh=MTEwZGE4cjR5N2pvYQ==

Доколкото разбрах тези дни снимат епизодите с близките на “последните оцелели”, така че още малко и всички се прибират вкъщи. Wink

# 733
Някой в темата беше намерил, че са тези: https://www.instagram.com/p/DDhWkbXRB3N/?igsh=MTEwZGE4cjR5N2pvYQ==

Доколкото разбрах тези дни снимат епизодите с близките на “последните оцелели”, така че още малко и всички се прибират вкъщи. Wink
Коя е хубавата, която кълняха момите в промото? Grin

# 734
Кога са одобрили Мартин?

Общи условия

Активация на акаунт