Спойлери от риалити предавания - тема 21

• 153 458
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
Какво означава това? Утре двама ли отпадат от игрите и на полу-финала ще се бият само 4-ма ли?

# 136
  • София
Какво означава това? Утре двама ли отпадат от игрите и на полу-финала ще се бият само 4-ма ли?
Това за полуфинал от 4-ма човека го казахме още през Август, даже и снимка съм пуснал (ама кой да чете и помни JoyJoyJoy)

А на финала ще го има този компонент (халки):

А пък Анджи ще отпадне на ето тази битка в Четвъртък:

# 137
То от толкова коментиране и догадки човек се обърква SmileSmile

# 138
  • Стара Загора
Има ли спойлери за финала на Гривните?
 Най-вероятно Венци и Алекс са първите двама по инфо от поста на един филипински парамедик.
 Чудехме се защо поздравява само двамата , а не споменава третия и сега се сетих - защото тези двамата са спечелили мястото си на финала с победа в битки, а третия  всъщност отива на финал с гласуване и вероятно според парамедика не е заслужил адмирациите му.

Последна редакция: вт, 10 дек 2024, 23:09 от wanconboy

# 139
Или просто не е разменил контакти с парамедика.  А може и да няма профил.

# 140
  • На морето!
Ако филипинецът е прав- финалисти са Алекс и Венци. Значи за трето място ще останат Бистра и Георги. Мая със сигурност ще отпадне, за Дзами знаем, че не е на финал от спойлери още в началото. Без Мая не съм сигурна дали Бистра ще събере повече гласове от Георги, мисля че много са им набрали вече на жените.
Диляна Попова сподели, че единият финалист й е любимецът, значи и тя потвърждава за Венци.

# 141
Нямаше ли спойлер преди време за острова, че няма жена на финала, или нещо бъркам?

# 142
Имаше. Някой беше срещнал участник е го питал и той казал, че трима мъже са на финал.

# 143
Значи Венци, Сашо и Жоро останаха.

# 144
Какъв спойлер е имало за Дзами в началото?

# 145
Диляна Попова сподели, че единият финалист й е любимецът, значи и тя потвърждава за Венци.
Еее, може Алекс да ѝ е любимец, нали се чуваха едни клюки преди време Wink

# 146
И аз чух от една колежка(била чела някъде из нета), че Диляна и Алекс станали гаджета, но малко го игнорирах това. На неговия рожден ден тя го гушна, но пък това не е чак толкова странно.
Иначе се надявам да й е той любимецът и наистина да са на финал Венци, Алекс и Жоро.
Мая, Бистра и Дзами са ми мега неприятници и е време вече да им стане напрежонка и да си ходят.

# 147
Ама как с Диляна ще са гаджета, той нали си има дългогодишна приятелка, която му беше писала писмо в бутилка, щял да се жени и да имат дете? Даже с Мирцата го четоха.
Диляна категорично не е жена, която би се огледала в мъж като Алекс. Не я виждам въобще в подобна ситуация. Не че Блатечки например е умил зорите както се казва, но Алекс и Диляна съвсем абсурдно ми е. Може да й е симпатичен чисто като човек или не бих се изненадала да се знаят от преди формата покрай тати му.

# 148
  • На морето!
Какъв спойлер е имало за Дзами в началото?
Че с Мая стигат до финала, но точно преди да прекрачат финалната права отпадат.
Въпросът е Бистра или Жоро според мен.

# 149
О100Г
И аз чух от една колежка(била чела някъде из нета), че Диляна и Алекс станали гаджета, но малко го игнорирах това.  
Аз нищо не съм търсила и срещала по случая, но колежка ми каза, че Диляна уж я спрягали със Сано-то. Не обърнах внимание, защото те нея сигурно с когото и да започне да работи, все ще започнат да я спрягат. Пък и дори да е вярно за някого - не ми влиза в работата.
Но мисълта ми беше - сигурни ли сте кой е Александър-а, за когото са писали жълтурите? Може да не става въпрос за Сашко на тати.
И Венци да е единствения ѝ любимец сред победителите.

Общи условия

Активация на акаунт