Спойлери от риалити предавания - тема 21

• 153 424
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Росица още след първи епизод лайкваше коментари,така че и тя рано,рано си е тръгнала (което е огромна изненада,защото мислих,че тя и Бранимира ще са фаворитките).
Освен ако някой друг не менажира профила.

# 451
  • Телиш/Плевен
Росица още след първи епизод лайкваше коментари,така че и тя рано,рано си е тръгнала (което е огромна изненада,защото мислих,че тя и Бранимира ще са фаворитките).
Освен ако някой друг не менажира профила.
Ако не се лъжа, Наум беше казал, че профилите се поддържат от други хора по време на престоя и нямало смисъл да следим активността.

# 452
Да се поддържат - да, но да харесват чужди снимки от тяхно име? Елвира например е пуснала лайк на някакви мемета, осмиващи Виктор. Също новите постове на Емануела. Тръгнала си е безславно и в момента злобее, мисля. 😁

Последна редакция: сб, 15 фев 2025, 10:18 от Lilly_85

# 453
  • София
В Надкаст Неделчо каза, че според Туджаров телефоните на момите са в ПРите и те им менажират профилите, малко странно звучи, ама..

# 454
Да, Туджаров е умен и се опитва да покрие. Но мениджърите няма да лайкват мемета.
Забелязах, че Елвира следва и много малко момичета, със сигурност отпада рано.
Ива се разсипа да репоства след първи епизод, така че и тя вече е аут.

# 455
Само Виктор ли е останал или и Мартин още го снимат, че някъде бяха писали, че имало победителка при него, което е странно и не биха избързали баш с Марто според мен, защото Виктор е тотална греда до момента.

# 456
Пресиана,Яна, Елвира, Росица, Силвия, Ивет всички са активни и лайкват снимки

# 457
Пресиана,Яна, Елвира, Росица, Силвия, Ивет всички са активни и лайкват снимки
+ Диана, тя също си е в София вече.

# 458
Да, Туджаров е умен и се опитва да покрие. Но мениджърите няма да лайкват мемета.
Забелязах, че Елвира следва и много малко момичета, със сигурност отпада рано.
Ива се разсипа да репоства след първи епизод, така че и тя вече е аут.
Елвира харесва и меметата против Мартина - явно не са в много добри отношения. Което пък за мен значи, че Мартина стига доста далеч.

Яна пък лайква неща на някои от участничките от старите сезони, явно си е фенка на предаването. Забелязах, че харесва Александра от сезон 1, Валерия от сезон 2 и Маги от сезон 3.

Последна редакция: сб, 15 фев 2025, 15:43 от Lilly_85

# 459
Ако тези го няма вече, кои са останали ? Бранимира ( ужас ) и ?

# 460
Мартина и Анна-Мария са единствените без таг (или без одобрена колаборация) в страницата в ИГ, правете с това инфо каквото пожелаете.
Такива нямат и Славена и Николина, но там по-скоро редакторите не са им знаели инстаграмите.

# 461
Ако тези го няма вече, кои са останали ? Бранимира ( ужас ) и ?
Не виждам нито един лайк от Косара, Мартина, Даниела, Бранимира, Анна-Мария, Ферай, Синтия, Адриана…

# 462
Би трябвало първи за отпадане да са Пресиана и Диана (поне от шапката на предаването)

# 463
Относно Живот на кантар

До епизода в Перник остават русата Вили и Славко. Мисля, че видях и Тодор, но не съм сигурен. Би трябвало да има и други. Явно сините бусове са за екипа, а играчите се превозват с бял автобус.

# 464
Някъде споделени ли са инстаграм профилите на участничките?

Общи условия

Активация на акаунт