Спойлери от риалити предавания - тема 21

• 153 458
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Малее, то на тая беднотия на жени, ще вкарват 3-ти ерген. Че за коя?

# 556
  • София
И към кого имам пристрастие, ми е интересно? Grinning

Както казах, тия неща са от първа ръка и точно от Шри Ланка. Аз лично не съм стъпвала там. Разказвам ви това, което се казва на мен.

Не съм спорила три месеца за брекетите на Магдалена, за да слушам как съм поставено лице в раздел, където пишат 100 човека. Grinning
Имах предвид човекът, който ти дава инфо, че е пристрастен, а не ти. На теб благодаря за спойлерите.

# 557
Е, сигурно е така, то няма пълна обективност, когато става дума за хора... Аз благодаря, че ми вярвате, поне повечето. Simple Smile

# 558
Persona7, добре, че са твоите спойлери, иначе почти се отказах да следя и този сезон.

Виктор добре започна, но така бързо да се срина и доскуча, че няма накъде. Поредният инфантил, незнаещ какво точно търси и къде се намира, но драпащ за аудитория.

Мартин и той в началото интересен и оригинален, но почна да се изтърква.

# 559
От какъв зор ще влиза обаче, да не е бременна Grinning

Връзва се със спечения и шашардисан Мартин Grinning

# 560
  • Варна
От какъв зор ще влиза обаче, да не е бременна Grinning

Връзва се със спечения и шашардисан Мартин Grinning

Това се връзва идеално с влизането на Петко гинеколога като трети ерген - до потвърди на място, че бременността е реална!

# 561
Ок, гледам вчерашния епизод на запис. Тази Бранимира е адски антипатичен борсук. Но ясно си каза, че се познавали и той я поканил. Ако е истина, че са си гаджета, има логика, и са супер отврат от продукцията да ни го пробутват това. 🤢

# 562
https://filternews.bg/priyatelkata-na-martin-elvisa-joana-vliza- … b761k7KHDadEJ4JUw

Антон Стефанов нали списва някакво списанийце, че е публикувал това в фб си.

# 563
https://filternews.bg/priyatelkata-na-martin-elvisa-joana-vliza- … b761k7KHDadEJ4JUw

Антон Стефанов нали списва някакво списанийце, че е публикувал това в фб си.
Е то това от бг мама го е преписвал. Нищо ново не казва Антон Стефанов. А сигурно знае и може....

# 564
И аз да благодаря на Персона, бях се притеснила, че ще го караме без спойлери тоя сезон. А много ме кефи, като има спойлери, малко по-леко се гледа сякаш :Д. Та, много благодаря, дори някакви дребни неща, каквото имаш, споделяй, много сме ти благодарни Heart

# 565
  • София / Пловдив
Опааа. Persona7, право в десятката… Много тъпо, че не обявиха истинската причина.
то се очакваше. Трябва да се раздуха обаче

Тука изтървах клюката, може ли някой да ми поясни Simple Smile

Иначе Антон Стефанов непотвърдено инфо не пуска, щом е пуснал във вестника за бившата, значи е вярно на 100%б

# 566
Защо се вкарва трети ерген? Момичетата да не би да са се отказали от двамата сегашни и от няма на къде да са решили в последния момент да им дадат още една опция?

На мен малко прекалено ще ми дойде - харесвам, че този сезон е по-разчупен и правят изненадващи промени, но не виждам нещата да се получат с някой, който влиза месец по-късно.

# 567
  • Вестерос
Опааа. Persona7, право в десятката… Много тъпо, че не обявиха истинската причина.
то се очакваше. Трябва да се раздуха обаче

Тука изтървах клюката, може ли някой да ми поясни Simple Smile

Иначе Антон Стефанов непотвърдено инфо не пуска, щом е пуснал във вестника за бившата, значи е вярно на 100%б
Пресиана и Яна са изгонени е реално, защото са нарушили правилата, един час ги е нямало, търсели са ги.

# 568
Бившата на Мартин със сигурност влиза преди тия финални събития, обаче ми се скараха, че толкова питам за нея и ме държат в неведение и мен, сори. Grinning Единствено разбрах, че Мартин не го е очаквал и много са го стресирали. Казаха ми, че го сринали направо, хаха.
Ако Йоана е тази, която ще влезе… На 22 януари поства нещо и текстът е “Bye 💋”. Връща се на 3 февруари. Снимките са почнали около 13-14 януари, нали така? Значи скоро трябва да излъчат пристигането ѝ - до 1-2 седмици.

# 569
Йоана си. беше отключила профила на 29 януари.Явно не е останала много в предаването

Общи условия

Активация на акаунт