Любовница

• 12 078
  • 220
  •   1
Отговори
# 105
Ами спираш да се унижаваш.
Забравяш го. След време като си списваш тефтерчето с бройките, го пропускаш. Или се питаш: Божкей, тоя пък, как се казваше.
Или като ти звънне, го питаш: "Извинявай, ти кой беше?"
Иначе ако ще страдаш за нещо вече станало, нали знаеш: Битият - бит, ...

# 106
А имахте ли изобщо разговор, че сте exclusive?
Понеже това, че правите секс за мъжете изобщо не значи автоматично, че сте обвързани само един с друг.
Едел, не четеш внимателно, виж тука:

развих много дълбока и емоционална връзка, защото той ме допусна до себе си.

Щом тя така се чувства, значи са били във връзка. Нищо, че е проспала да го пита, дали изобщо прави секс с други жени, кога за последно е правил секс, с кого .. нали такива базови неща е пропуснала .. ехх, малко акъл трябва, но навреме.

Напомня ми за един мой приятел, който беше в подобна ситуация и аз се чудя .. добре, бе тази си я водил у вас, там има 2 гардероба женски дрехи, женски обувки и детска стая и на нея не ѝ хрумнало, че е любовница.

Попитах каквото е нужно. Каза, че не се вижда с друга и че няма да се вижда с друга. Каза, че не е обвързан.
На първата ни среща обсъждахме обвързаните мъже, които изневеряват. Явно е имало защо. Тогава изразих ясна позиция, че във връзки не се меся и никога няма да се намеся. Явно мишока е искал развлечение и като е разбрал, че съм принципна, е решил да излъже. Бедна ви е фантазията.... цял нов фалшив живот беше скалъпил, за да ми замаже очите. Той е лъгал за всичко, само името му се оказа истинско в крайна сметка.

# 107
Съжалявам, че се чувстваш излъгана и наранена. Sad Наистина е много гадно да те подведат, да почнеш да се привързваш, да имаш чувства и да разбереш, че са се гъбаркали с теб, едва ли не.
Убедена съм, че си свестен човек и не си заслужила такова отношение.
 Не бива да виниш себе си. Не бива да си недоверчива към всички, само защото някой те е измамил. Била си открита и доверчива и това не е наивност - това е единствения начин наистина да допуснеш някой до себе си.
Имаш ли желание и ще търсиш ли начин да му отмъстиш? Или си от хората, които предпочитат да вдигнат глава и да отминат?

Например ако той не знае, че знаеш имаш много "номера" които да му спретнеш. Но и вече да сте говороли спокойно можеш да го инфрмираш, че си бременна и не приемаш аборта по ред причини. И държиш детето да знае кой е татко му, дори и таткото да не иска да го вижда - съдебно ще му търсиш отговорнот. Жегва и най-коравосърдечните, че ще им искат нещо за тяхно дете. Wink
Ако си по-хард и по-добра актриса вместо бременост може и полово предавана болест да му споменеш. Не познавам мъж, който да не умира от страх от СПИН... Ще му дадеш няколко дни да се поизпоти и тества и ще му кажеш, че е шега, като неговата и че същата шега ще я кажеш и на приятелката му /разбира се подобни неща са глупави и жената за нищо не е виновна/.
Та кажи ако ще гаднеем и ще генерираме идеи или поне ще се посмеем Simple Smile

Но наистина не си го слагай толкова на сърцето и душата. В тоя живот бая сволач ще срещнем. Понякога и в близките и децата си може да видим такива ужасни черти, но няма как всички да са ангели. Пак казвам - нищо лошо не си направила!

Здравей! Единствено мисля, че ти ме разбираш тук. На първата ми среща ме попита какво мисля за секса без ангажимент и аз застанах зад позицията си, че това за мен е унижение. Явно затова е решил да скалъпи цял един нов живот, с неща, които никога не са се случвали и хора, които никога не са съществували. В крайна сметка само за името си не ме е излъгал. Създаде илюзията, че сме във връзка и че има чувства към мен, а това е било просто развлечение за него, докато се върне при приятелката си. Такъв изпечен лъжец през живота си не бях срещала. 😃 Благодаря за идеята, след един месец ще му кажа, че имам СПИН. Ако имаш още идеи, слушам те! Това говедо ми е пред очите 24/7. Да кажем, че живеем в една жилищна сграда. На разположение е.

# 108
Цитат
На първата ми среща ме попита какво мисля за секса без ангажимент
Още на този въпрос е трябвало да се замислиш какъв човек имаш насреща си... защо не го попита защо ти го задава, или какво означава за него секс без ангажимент, или такъв със..?

# 109
Благодаря за идеята, след един месец ще му кажа, че имам СПИН. Ако имаш още идеи, слушам те! Това говедо ми е пред очите 24/7. Да кажем, че живеем в една жилищна сграда. На разположение е.
От всички мнения и от съветите, които хората в темата написаха и споделиха - ти избра най-глупавия.
Налапала си куката като голяма бяла птица и вместо да излезеш с някакво достойнство от цялата ситуация, ти смяташ да направиш нещо, което може да накара някой освен емоционална болка да ти причини и физическа. Да отидеш и да му кажеш, че имаш СПИН, за нормален човек ще прозвучи като "Сипала съм ти бавно действаща отрова". Каква може да му е реакцията, знаеш ли... Готова ли си да поемеш този риск?
Имайте малко пипе и използвайте ситуации като тази да научите нещо, а не да гледате като заслепени сърни на пътя преди да ги блъсне някой камион. Използвам "вие", защото се отнася не само за теб, но и за колежката даваща подобни акъли.

# 110
  • По света и у нас
Употребена… стига моля ти се. Нито си се износила нито си малка и глупава.
В днешно време нещата са толкова много диментни, че секса с даден човек можеш да го разглеждаш от още 45 различни страни, защо точно употребената страна избра?

И наистина момичета кога ще започнете най накрая да си отваряте ушите и да СЛУШАТЕ точно какво ви казват мъжете? Те на първа среша всичко си казват в лицето ви, вие просто толкова сте заслепени, че не искате да приемете какво ви се казва. Той си е казал че се интересува от секс без ангажимент, индиректно, ти не си искала да го отчетеш обаче.

Тръгне ли разговора в дадена посока, не си мислете че просто си разговаряте. Той насочва разговора накъдето иска да види какво ти е мнението, значи е свързан с тези работи за които “просто си приказва”.

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 05:41 от PriMadonna

# 111
  • София
Здравей! Единствено мисля, че ти ме разбираш тук. На първата ми среща ме попита какво мисля за секса без ангажимент и аз застанах зад позицията си, че това за мен е унижение. Явно затова е решил да скалъпи цял един нов живот, с неща, които никога не са се случвали и хора, които никога не са съществували. В крайна сметка само за името си не ме е излъгал. Създаде илюзията, че сме във връзка и че има чувства към мен, а това е било просто развлечение за него, докато се върне при приятелката си. Такъв изпечен лъжец през живота си не бях срещала. 😃 Благодаря за идеята, след един месец ще му кажа, че имам СПИН. Ако имаш още идеи, слушам те! Това говедо ми е пред очите 24/7. Да кажем, че живеем в една жилищна сграда. На разположение е.

Този прекаленно много се е потрудил за единият секс, не мислиш .. толкова много работа, да създадеш цял нов живот, с неща, които никога не са се случвали и хора, които никога не са съществували. Определено е някаква патология тука случая. Най-добре пордължи живота си напред и не се занимавай повече с него. Отваряй си ушуте следващият път. Приеми поражението и си направи изводите.

Ескалацията на лъжите няма да подобри нищо, за никой. Вярвай ми това е път към още повече проблеми и драми. Това е дейстие от злоба. Злобата те трови.

# 112
Напомня ми за един мой приятел, който беше в подобна ситуация и аз се чудя .. добре, бе тази си я водил у вас, там има 2 гардероба женски дрехи, женски обувки и детска стая и на нея не ѝ хрумнало, че е любовница.
Такива и на мен са ми странни, дори бих казала гнусни.. и мъжът, и любовницата.. единия хипер нагъл, стиснат и мизерен - води любовницата в семейната спалня, сакън да не се охарчи за хотел, а тя се прави на неоправдана жертва и на изненадана, че бил семеен, докато се е въргаляла в чужди чаршафи, и е позволила това цялото унижение..
По темата - не бих казала на другата страна, на някаква непозната.. да си се оправят както искат..този бих го разкарала по бързата процедура..

Сетих се за някаква случка, пак някъде в бг-мама споделена, как някаква пак така се изненадала, че е с обвързан мъж. Виждала, че има детско столче в колата, детски вещи, ама той можело просто така да си ги има и тя се изненадала, като разбрала.

# 113
Авторке, а ти как разбра , че има друга и каза ли му, че знаеш ?

# 114
Чакай сега, ти пишеш, че си в чужбина. Той чужденец ли е или българин?
Няма какво да се дивиш и изненадваш толкова. Някои мъже са тотални фантазьори и лъжци. Естествено им иде.

# 115
  • София
Съжалявам, че се чувстваш излъгана и наранена. Sad Наистина е много гадно да те подведат, да почнеш да се привързваш, да имаш чувства и да разбереш, че са се гъбаркали с теб, едва ли не.
Убедена съм, че си свестен човек и не си заслужила такова отношение.
 Не бива да виниш себе си. Не бива да си недоверчива към всички, само защото някой те е измамил. Била си открита и доверчива и това не е наивност - това е единствения начин наистина да допуснеш някой до себе си.
Имаш ли желание и ще търсиш ли начин да му отмъстиш? Или си от хората, които предпочитат да вдигнат глава и да отминат?

Например ако той не знае, че знаеш имаш много "номера" които да му спретнеш. Но и вече да сте говороли спокойно можеш да го инфрмираш, че си бременна и не приемаш аборта по ред причини. И държиш детето да знае кой е татко му, дори и таткото да не иска да го вижда - съдебно ще му търсиш отговорнот. Жегва и най-коравосърдечните, че ще им искат нещо за тяхно дете. Wink
Ако си по-хард и по-добра актриса вместо бременост може и полово предавана болест да му споменеш. Не познавам мъж, който да не умира от страх от СПИН... Ще му дадеш няколко дни да се поизпоти и тества и ще му кажеш, че е шега, като неговата и че същата шега ще я кажеш и на приятелката му /разбира се подобни неща са глупави и жената за нищо не е виновна/.
Та кажи ако ще гаднеем и ще генерираме идеи или поне ще се посмеем Simple Smile

Но наистина не си го слагай толкова на сърцето и душата. В тоя живот бая сволач ще срещнем. Понякога и в близките и децата си може да видим такива ужасни черти, но няма как всички да са ангели. Пак казвам - нищо лошо не си направила!

Не се излагай с тоя СПИН само, дори след заразяване най-ранния положителен тест може да е след 6м Wink та тук може да станеш смешна, ако го знае. Другото, че автоматично ще те обяви за лека (минимум) и нещата яко ще загрубеят откъм отношение и думички, които ще чуеш.  Начесали сте се отеби и забрави, колкото повече реагираш толкова повече ще му храниш егото. Застани като голям човек (защото досега всичките ти идеи са ми яко детински на 22 си не на 12) и му кажи "знам всичко, не искам повече да те виждам" и излез с достойнство от ситуацията.

# 116
  • София
Това детинско отмъщение е чиста проба липса на достойнство.
Още повече с тая глупост за СПИНа.
А и той не е женен, нито пък ти. Свободни млади хора, ако ще и 10 гаджета да има.
Ти нима очакваш да се омъжиш за всеки, който иска да си легне с теб.
Сериозно ли си на 22? Аз реших, че си на около 40 и затова така го изживяваш, понеже изпускаш последния влак.

# 117
Да му кажеш, че имаш СПИН … секс без презерватив ли сте правили … понеже той ти казал?
Аз ти казах и първия път: най-лесно се лъже човек, който иска да бъде излъган.
Мъж не се слуша, мъж се гледа.
Жените говорят и искат да бъде говорено, обсъждано. Мъжете действат. Нещата, които мъжът казва си мимиходом, докато се случва нещо друго. Само тези неща бива да се изслушват. Както примера показва тя е слушала много добре и той ѝ е казал нещата, които тя иска да чуе. Ако наблюдава действията му и ги свърже с мимоходом казаните неща ще види кога и как е показал признаци, но тя ги е игнорирала, защото не искала да ги види. Само тя си знае. Аз я попитах дали не ѝ се е представил за наранен от жени и нея само допуска до себе си. Живеят в една сграда … трябва ми месец да знам тая жена кога излиза, кога се връща, един два пъти да я срещна случайно, българи в чужбина, да и кажа за някоя промоция някъде, да и взема веднъж торбата, да и дрънна по струната на носталгията … като в клишето С възрастта ще започнеш са не виждаш на близо, но пък ще разпознаваш идиотите от далеч. Нищо драматично не се е случило. Живей си живота. Остави тия приказки за унижение, правила си секс без презерватив, това е по-сериозното.

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 13:02 от Di Soleil

# 118
Глупаво и недостойно поведение. Лъгал те бил... Правили сте си кефа. И сега трябва да се ожени за теб ли? Ами не си го впечатлила толкова, че да остави приятелката си. Напълно го разбирам като ти чета постовете.

# 119
Да бе, това със СПИН-а не знам на кой може да му хрумне. Поне да беше положителен тест за бременност, пък то болести.

Общи условия

Активация на акаунт