Ноемврийски мъничета 2024 - тема 1

• 15 383
  • 728
  •   1
Отговори
# 165
Ясно, за София явно ги бавят.

# 166
  • София
Дойдоха и при мен 😀

# 167
И аз получих днес парите,от община Пловдив.

# 168
Аз днес ги получих.

Някой да е получил еднократната помощ от 375лв? В една друга група писаха, че има получили ги вече…аз не съм 😀

# 169
И моите дойдоха 😁

# 170
 Здравейте и то мен, отдавна не съм писала, но ви чета, някак нямам време въоще.
Относно еднократната помощ, аз също нямам още, но аз пуснах на 5ти, може би е рано.
Иначе се припознавам почти във всяка една от вас. Още се мъчим с кърменето, но е трудна история, него го мързи да суче, иначе уж кърма има ама дали е достатъчна, нямам идея. Но вече си казах, че няма да се ядосвам, къде се изцеждам, къде яде само от гърда, къде додавам после я изцедено, я АМ. Честно казано, съм си казала, че сега зимата така или иначе, няма да сме всеки ден по цял ден навън, ще го мъча надявам се да стане, отделно с тези протекори... ноо каквото, такова.. Утре сме на първи преглед при педиатъра на 22 дни става утре ще го видим колко е наддал. Иначе и аз стимулирам и с помпа и него го слагам, отделно ям овесени ядки, пия чай, много вода...но за сега няма крайно голяма промяна, не знам вие как сте но на мен гърдите ми са много зле, као изръпнали са ми, зърната също, нямам рани, но са крайно чувствителни... Относно операцията, моя корем доста се прибра, мек е както описвате, кожата около операцията също се прибра не седи толко подута, но ми е многооо суха, а не питах АГ дали да мажа с нещо, на 19 съм на контролен преглед, ще я питам тогава.
Иначе и ние почнахме с разходките, направо се родих, че сега като го няма таткото по цял ден у дома сама с него вече откачах, но до онзи ден тук всеки ден почти валя, дано да спре..

Изписах цял роман, извинявайте хаха, но да наваксам Simple Smile

# 171
  • София
Rouse123, ние сме с един график - утре педиатър, 19и преглед. Но моето утре става на 21 дни.
Относно зърната, ужас е, нямам рани, но не мога да търпя и най-меката стара тениска, особено вечер. Но на хранене в 23 часа и през нощта, не слагам детето, само помпа и сутрин съм по-добре.
Днес пробвах power pumping, сутринта изцезих за час рекордните 60 мл. Но си е напредък.

# 172
Нашата следваща консултация е на 23.12 и ще я черпят три ваксини. Супер. Отсега се подготвям за екшън по празниците. 😃

# 173
Ние на 23ти сме на ортопед. Вие ходихте ли? Навсякъде чета и ми казват, че е задължително, педиатъра ни каза, аз ако трябва ще ви кажа, но аз съм от тези дето обичат да им е сигурно, така че си запазих час 😅.

# 174
Да, на 17.12 сме на ортопед и ние.

# 175
  • София
Петък сме на ортопед ние 🙂

Ваксините при нас се падат между Коледа и Нова година, та ще говоря с личната на малкия дали да не ги сложим началото на януари, че не ми се рискува с реакции по празниците…

# 176
  • София
Ортопедът не е ли 6-8 седмица? Аз още не съм записала час. Но планирам за началото на новата година.

# 177
Ние ще ходим на ортопед началото на януари, а ваксината ни е за 14-ти януари.

# 178
В болницата в която раждах беше на ортопед преди изписването, и другата седмица също е записан реално се пада шеста тогава.
Иначе за power pumping, ако го правиш всеки ден по един час за седмица, би трябвало организма ти да реагира с повишаване на количеството не само по време на тази сесия , Ами по принцип. По този начин му даваш сигнал, че млякото, което има , не е достатъчно и трябва да произвежда още. Дано да проработи и при теб. Но не се злоупотребява с този метод, не го прави повече от седмица без почивка. Аз сега пак почнах, и много по-бързо даде ефект.
А нещо за ваксините ще взимате ли за температура? Бебешки парацетамол, кул пачове?

# 179
Аз взех Панадол и Кул пач, за всеки случай, да си имаме. Ако вдигне температура, тогава ще ги ползвам, иначе превантивно не.

Общи условия

Активация на акаунт