Любители на кучета - 147

• 22 587
  • 753
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Tintina, аз искам да спрат да я лигавят. Ако продължават ще имаме 20 килограмова бясна лигла. Изобщо не държа да ми обръщат внимание на мен Simple Smile Спокойно мога да се скрия в някой ъгъл на дивана и да бича Нетфликс една седмица, без да ми залипсват Joy
Обаче виждат сметката на всякакво обучение.
Като направя паралел с поведението им с Пипин и разликата е потресаваща. А той си беше една шепа дупе като бебе. Тогава аз го лигавех (но обучително Joy).

# 166
Ева е завършена кифла Heart Eyes
Ама какъв редник искате да стане от нея, не разбирам. Все едно Мерилин Монро да стане командос. Simple Smile

# 167
  • Бургас
Ева е завършена кифла Heart Eyes
Ама какъв редник искате да стане от нея, не разбирам. Все едно Мерилин Монро да стане командос. Simple Smile
Тя така изглежда, но няма нищо общо с вида си. Ела да я видиш сутрин как рие по локвите, гони котаци, гларуси, топки и т.н. “Най - добрата и приятелка” за игра е една добреманка. Бягат като стадни животни двете.
Ева има брутален инстинкт за лов, силна е, бяга като звяр и е много социална. Ако не се вкара в релси, ще бъде трудна за контрол. Но е субмисивна, мотивирана от храна и не е агресивна. Т.е. е лесна за работа, ако 3 човека от същото домакинство не бъркат яко маслата.
Обаче точно тоз кифленски вид, кара момчетата и хората да гледат на нея като на пухкава кифличка. А то под косъма звер.

# 168
Блондинка под прикритие Simple Smile

# 169
Мегчето днес я беше избило на любоффф. Сутринта първо нацелува мен, после отиде да мие Кастиел, на който хич не му се ставаше. Като се прибрахме от сутрешмата разходка пак го погна да го "обича" и тогава вече успях и снимков материал да събера.

# 170
Кастиел е благословен с тази котешка любов! Two Hearts
По принцип такава привързаност е рядко срещана. Но от снимките си личи, че и двамата се харесват страшно много.

# 171
  • София
Здравейте на всички, отдавна не сме се появявали, ама беше трудна година, надявам се вече лошото да е назад.
Не смогнах да изчета всичко, ама си напълних душата с космати сладури Heart Eyes

# 172
  • Враца
Някой, който храни с Acanа , моля да каже, колеми ли са гранулите? На Farmina са малки, но сега спечелихме една храна Wolf нещо си и гранулите са колкото главата на Вачо .

Всички кучовски са сладури! Heart

# 173
  • Бургас
Здравейте на всички, отдавна не сме се появявали, ама беше трудна година, надявам се вече лошото да е назад.
Не смогнах да изчета всичко, ама си напълних душата с космати сладури Heart Eyes

Оскар? Нали?

# 174
  • София
Оскар е, да Grinning
Вече е по-улегнал, но игра не отказва. Почти на шест години е вече,  често се замислям да му вземем приятелче. Живот и здраве напролет ще се огледам по-сериозно, иска ми се поне на още една душица да дам дом.
Връщам се назад да наваксам с новините Blush

# 175
  • София
Боряна, добре завърнали се с Оскар! Чудех се къде се загуби това хубаво момче. Simple Smile Радвам се, че сте добре!

# 176
  • Бургас
Кой лягал на спалнята? Аз??? Не съм аз. Аз не съм в спалнята, а тук, с мръсната си жаба. Как имаш улики? Бели косми на синьото покривало?? Е...а...имах СЪУЧАСТНИК! Как кой - ти! Кой остави вратата отворена???

Последна редакция: вт, 10 дек 2024, 22:26 от Tintina

# 177
Ох, какъв поглед само е извадила Елза. Невинна е ти казвам Smile
Между другото... гледам го това моето шиле последните дни, дето е все мокро, прибира се черно циганче. И днеска гледам снимките на Ева - една такава бяла и чистичка... Искам и аз чисто кучеее.

# 178
  • На ръба..
Елзаааа 😂😂😇 никога не бих предположила, че е способна да извърши беля.. ма как?!

Ляга си тоооолкова уморен, трета сутрин бяга най-много до съседния вход, който опикава обилно и по наааай-бързия начин обратно, че вали като из ведро..

Па да не ви казвам каква я свърших през уикенда. Реших да си сипя вино, докато готвя. Ама то още ферментирало и като тръгна този гейзер от бутилката, освен стени, таван, килим и Бари беше целия рубинен,. Милия гледа ококорено и се чуди какво става. Че го бърсах, че го сресвах.. чудо.. още си ходи с лилави петна ама хубаво, че го обличам навън 😂😂😂

# 179
Елзе Душко, ела ми да та цунем по сладката муцка! Хихихи страхотна снимка!

Общи условия

Активация на акаунт