Любители на кучета - 147

• 22 545
  • 753
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Ах, ах, ах. След такива снимки на тези топчета 🥰🥰😍😍... как да пусна нашият Чарли.
Ами скромно:

# 736
  • sf
Ооо, Чарли рожденик, ами да си жив и здрав, плюшко!

# 737
Честит да си, Чарли! Още много годинки да те глезят и да си мързелуваш наволя.

# 738
Леле, Чарлюшата бил рожденик! Жив и здрав да е, все така чаровен и да не го държат постоянно на диета!:gift_heart:
Бебетата са много сладки, но действително е е голяма мъка да се продават по Интернет( имам приятелка, която се опитваше да намери читави семейства на доста кученца от нелицензиран развъдник- в чудо се видя).
И да се покажем следновогодишно с Гинчето( от днешната разходка), дето милата само за сняг пита и търси, ама пусто е от Пловдив и тук такъв- само на картинка( имаме село в Родопите, ама там не беше изчистен пътя и ток нямаше по празниците, та пропуснахме):

# 739
И Чарли е прекрасен! Heart Eyes
Жив и здрав бъди, Чарли, все така послушен и добричък! И да те почерпят с торта.. че нещо не я виждам. Simple Smile

# 740
  • София
Честит да е прекрасния Чарли!
И от нас една муцуна. От близо носа му изглежда толкова голям. Joy

# 741
Честит да е Чарли! Още дълги години да е все така красив и да ви радва 🎂❤️

# 742
Честит Чарли! И да го слушате Joy

# 743
  • София
МТЗ, аз виждам твоите постове. Ще започна да ги споделям. Много са сладки.

# 744
  • Пловдив
Ох… Grinning Аз куче, което да не гледа гладно и жално около масата, не съм виждала. Тез мъже… все развалят дисциплината.
Мойто не е "плондер"
Simple Smile;Simple Smile
Повече от 8 години.
А и между другото ,за 2 месеца след кастрацията не може дори да започне  да се окръгля.Айде по дребно  ,няма да му секнат хормоните  след 6-7 месеца,но поне 4-ри.

Честито на Чарли ,много лигавене и КиФтета.

Редакция:
Развъдника от който посочиха да се провери за вземане на  шпиц/померан - на мен ми е много съмнителен - фейсбук групата -затворена и е за пудели.

Последна редакция: нд, 05 яну 2025, 20:21 от whitefang

# 745
Честит да си ,прекрасен Чарли!Много щастие да носиш на дечицата у вас , в офиса да си поспиваш сладко и тук да ни радваш със снимките си,сладко момче!

Последна редакция: нд, 05 яну 2025, 20:05 от Roo Roo

# 746
  • тук-там
Честит да е Чарли!
Поздрави от Мокка, Нъки и Лори:

Ре, в моя профил ги има. Ще съм благодарна да споделяш. (Махнаха ги от групите)

# 747
  • Варна
Като са ги махнали, не можете ли да ги публикувате отново? Следя доста групи, пък не съм попадала на тях.

# 748
  • София
Пухлата със сняг по носа, защото рови за боклуци.
Свършиха ни хапчетата, да се надяваме, че диетата е дала резултат. Другата седмица на изследвания.
Дано всичко да е наред, че се ошишка от гастро гранулите. Голям боклук, пълни с ориз и царевица, а безбожно скъпи.

# 749
  • тук-там
Като са ги махнали, не можете ли да ги публикувате отново? Следя доста групи, пък не съм попадала на тях.
Не ми дават да поствам от няколко дни. Последният пост, който допуснаха беше този:
https://www.facebook.com/share/p/15ukLHdVmq/?mibextid=wwXIfr

Общи условия

Активация на акаунт