Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 11 - Декември

• 42 309
  • 908
  •   1
Отговори
# 555
Някой има ли впечатления от тези и подобни:

# 556
  • Лутаща се
Някой купил ли си е безкабелна прахосмукачка? Но от големите, не тези за почистване на автомобил. Моля за отзиви!

Аз си купих и съм много доволна, предвид цената от 20 лв пък още повече. Е, не вдига ламината като стандартната ни прахосмукачка, но си и а 2 степени, не е необходимо да държиш бутона постоянно, зареждам я през 2 дена. По препоръка от форума я купих, като първоначалната цена беше 220лв, но с купон за  връщане на сума, с натрупан кредит от корекция на цената и забавяне на поръчка, паднаха до 20 лв. Имаме
 и робот, но имаме и куче, но за бързо почистване тази прахосмукачка  много ми допадна. Препоръчвам! Сега чакам робот за миене на прозорци, пак купен на
символична цена, дано и там да съм доволна. Е, стига Бг пощи да ми го доставят де. Simple Smile
 https://share.temu.com/2eXAHTbS8kA
При мен ще е с с кредит за връщане на сума 80 лв. Т.е. реално ще ми струва 100 лв. Чудя се..........
А от робота съм много доволна. Като го купих си нямах хал хабер за тези кредити за връщане на суми, не ми бяха предлагали. Платих си го на цена от 210 лв. на 130 с ваучер 80 лв. Не съжалявам! Пурко работи перфектно!
Допълвам: То май си е едно и също, все си е само 80 лв. надолу от цената.

# 557
  • София
Някой има ли впечатления от тези и подобни:

[img width=6 00 height=506]//cdn.bg-mamma.com/I8bG/IQF10.png[/img]
Аз имам червени и лилави. На мен ми харесват и са ми удобни за всекидневна употреба.

# 558
Пак да си кажа, че много му се чудя на тоз робот за прозорци. ММ е против, та ще видим.....
Ако той чисти прозорците, трябва да се уважи мнението му Simple Smile Иначе може да се намерят такива роботи на напълно поносими цени /взех за 130 лв. с 5 г. гаранция/, така че никой да не се мъчи с тази неприятна работа. Не си падам по домакинстването и понеже съм пуснала филипинката в дългосрочен отпуск /както казва една приятелка Satisfied/ съм се заредила с всякакви уреди и всеки ден благодаря на хората, които са ги измислили Simple Smile

# 559
Аз робот за позорци много оглеждам. Ама как веднъж не се падна с намаляване на цената.
За двата подаръка със сметка сто лева и аз се вързах...
Напоследък винаги страницата за връщане на кредит е все със стоки които вече съм купила, всичко ново  което искам не се появява.

# 560
  • Лутаща се
Аз робот за позорци много оглеждам. Ама как веднъж не се падна с намаляване на цената.
Напоследък винаги страницата за връщане на кредит е все със стоки които вече съм купила, всичко ново  което искам не се появява.
Най-горе, вдясно има лупа. Там си пиша каквото искам да купя и скролвам надолу докато го намеря.

# 561
Коя е тази страница? Има ли къде да прочета повече информация?
Благодаря!

# 562
Тази оферта, но вече е изтекло времето и е 150, а не 200 %.

# 563
  • Пловдив
И аз ще чакам за отзиви за робота за прозорци.
Определено имам нужда от такъв робот ,но нямам смелост да го поръчам тъй като не съм обидена ,че ще върши работа. Казват, че на дограмата не може да се задържи заради разстоянието между стъклата и падал.
Ако някое е доволен и моля да сподели линк към продуктът ще бъде благодарна!

# 564
Мен пък не ме интересува дали прозорците са чисти отвън (от тази страна ги чистя един-два пъти в годината, докъдето стигам) и само веднъж съм виждала една съседка да излезе от външната страна на перваза (жена на средна възраст, не много атлетична), за да си измие прозорците. Всички останали процедират като мен...
Но ако тези роботи станат много евтини и надеждни, бих си взела, защо не...
Истината е, че ако има робот за чистене на външните щори (от външната страна), ще ми свърши по-добра работа, защото обичам да са пуснати до някъде през повечето време.

# 565
Здравейте,

Дойде ни поръчка от Тему, но Спиди ни е пренасочи до офис без да се обади и изобщо без наше съгласие. Получихме СМС, че пратката ни е в офис и толкова. Живеем на село и Спиди идва тук понеделник, сряда и петък. Обадихме се на националния телефон и служител обясни, че имали много пратки и едва ли не подателя препращал до офис... и след празниците отново ще доставят до адрес. Всичко Ок, но никой не ни пита можем ли да "скокнем" до близкия град, не можем ли.... Едно тъпо е такова....

Някой имал ли е подобен проблем и има ли смисъл да се прави заядня? 

Той подателя вероятно си плаща таксата за доставка до адрес, но нашите тарикати не си изпълняват договорните условия..

Какво ще стане също, ако не отидем да си вземем пратката от офис?

# 566
Днес въобще не ходете, това е от 09.00 часа тази сутрин.

# 567
  • София
И на мен ми пренасочиха към офис последната пратка със Спиди, а и други хора в темата писаха за същото. Ако не я вземете в срок, се връща обратно към подателя.

# 568
Питах снахата дали е доволна от робота, който има. Не е от Тему. Отговорът беше, че най-добре се чисти със сивата кърпа от Тему. Иначе гледах клипче и ми се стори, че е много досадно ръководенето на робота. Бях готова да купя, но се отказах.

# 569
току-що взех други, не тему, пратки от спиди, няма проблем поне в "моя" офис

Общи условия

Активация на акаунт