Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 11 - Декември

• 42 313
  • 908
  •   1
Отговори
# 540
Какво значи Поръчайте предварително?

# 541
  • Пазарджик
Какво значи Поръчайте предварително?
Срока за доставка се удължава с около седмица.

# 542
А на мен са ми изпратили планетарен миксер с Български пощи. Всички последни поръчки са или с Boxnow или с Български пощи. Лошото е,че клонът от който получавам е далеч и отделно е с работно време до 16:45 и обедна почивка. Събота и неделя почиват.Направо малоумна работа.

# 543
Здравейте момичета, имате ли информация колко голяма трябва да е поръчката като обем, за да НЕ пътува с Български пощи? Досега големите поръчки - в размер на кашон над 40 на 50 например ми ги пращаше със Спиди, всичко по-малко - с Бокснау. От обслужване на клиенти на Тему твърдят, че продължават да работят със всички доставчици, не е само Български пощи за България, но изборът на доставчик зависело от обема на пакета, но не казват колко точно е за всеки куриер.

# 544
  • София
Не знам... на мен от последния месец и четирите поръчки ми идват с бокс нау, колкото и големи да са. Имам една със Спиди, която чакам днес и нито една с пощите. Тях ги ненавиждам още от Алиекспрес... голяма каша и бавене е с тях.

# 545
Какво се случваше, когато ти е пусната пратка с Бокс, която не се побира в кутията? Не мога да се разбера със съпорта. Обяснявам им, че искам да я поръчам пак и да не я изпрящат отново с бокс нау, те ме прехвърлят ту към магазина, ту към тях и нищо конкретно не можаха да отговорят и да направят. Върнаха всички пари, даже и 10лв за забавяне, но това нещо ми трябва.
И аз не успях да се преборя с тях за подобен проблем. Дори предложих на BOX NOW да отида да си взема пратката от техния склад или да ме свържат с куриера и да отида при кутиите, когато той ги зарежда, за да си я взема без да се налага да я слага в тях, но ми отговориха, че нямали "законово основание", каквото и да означава това Grin И с Тему колко пъти си писах, че няма смисъл една пратка да обикаля целия свят и да се върне при тях само защото не е могла да влезе в кутия, но без резултат. Аз се отказах да поръчвам стойката за дрехи, защото ми трябваше за един рожден ден, който отдавна мина, но ако не е нещо, свързано със срок, може да си го поръчвате, докато не се падне с някой друг куриер, не виждам друг вариант Simple Smile

# 546
Здравейте момичета, имате ли информация колко голяма трябва да е поръчката като обем, за да НЕ пътува с Български пощи? Досега големите поръчки - в размер на кашон над 40 на 50 например ми ги пращаше със Спиди, всичко по-малко - с Бокснау. От обслужване на клиенти на Тему твърдят, че продължават да работят със всички доставчици, не е само Български пощи за България, но изборът на доставчик зависело от обема на пакета, но не казват колко точно е за всеки куриер.
Не мисля че размера е от значение,по скоро Тему подписаха договор.Чакам две поръчки първата пътува се Спиди ,втората с БГ пощи,u двете са в торбичка 500мм на 600 мм.

# 547
От няколко дена поръката ми е предадена на Български пощи и не мърда, а утре пътувам и ще се прибера чак след нова година. Краен срок за получаване е 21.12., има време, но очаквах, че ще дойде по- рано. Звънях в Бг пощи, много нелюбезно ми се накараха, че не дават информация къде е пратката и кога точно ще бъде готова за вземане, да съм си правела сметка
като съм избирала тях. Опитах се да обясня, че не съм ги избрала аз, а така са ми избрали от Тему, но това тях не ги интересувало, ако 7 дена не си взема пратката, я връщали.
Може да я вземе някой друг само с еднократно пълномощно, та сега разпечатвам такова.
Толкова за Бг пощи...

Ако 7 дни ги броят за 7 работни, както Спиди и Еконт, имате някакъв шанс да си я вземете след НГ. Например, ако пристигне в петък, 7-я работен ден за взимане на пратката е 03.01. Просто се, ако не дойде утре, за да си я вземете, се надявайте да дойде възможно най-късно 😄 Все пак като пристигне им се обадете да ги попитате кога е крайния срок за взимане. Може да имате късмет да вдигне някой по-любезен.

# 548
Котето хареса играчката, определено Simple Smile

# 549
  • Лутаща се
Някой купил ли си е безкабелна прахосмукачка? Но от големите, не тези за почистване на автомобил. Моля за отзиви!

# 550
Някой знае ли какво се случва, ако платиш нова поръчка с пари от кредитбек (не от price adjustment, а от промоция за 200% кредитбек), но после се наложи да върнеш продукти от поръчката, за която си получил кредитбека? Предполагам, просто не те рефъндват или? Благодаря! ... страшна заигравка е тему, чувствам се като на ротативка Satisfied

# 551
За един артикул едва ли ще е проблем. Може би за повече няма да ти пращат тази оферта...

# 552
Някой купил ли си е безкабелна прахосмукачка? Но от големите, не тези за почистване на автомобил. Моля за отзиви!

Аз си купих и съм много доволна, предвид цената от 20 лв пък още повече. Е, не вдига ламината като стандартната ни прахосмукачка, но си и а 2 степени, не е необходимо да държиш бутона постоянно, зареждам я през 2 дена. По препоръка от форума я купих, като първоначалната цена беше 220лв, но с купон за  връщане на сума, с натрупан кредит от корекция на цената и забавяне на поръчка, паднаха до 20 лв. Имаме
 и робот, но имаме и куче, но за бързо почистване тази прахосмукачка  много ми допадна. Препоръчвам! Сега чакам робот за миене на прозорци, пак купен на
символична цена, дано и там да съм доволна. Е, стига Бг пощи да ми го доставят де. Simple Smile
 https://share.temu.com/2eXAHTbS8kA

Последна редакция: вт, 17 дек 2024, 21:39 от maq-mi

# 553
Линкове, линкове...

# 554
Пак да си кажа, че много му се чудя на тоз робот за прозорци. ММ е против, та ще видим.....

Общи условия

Активация на акаунт