Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 11 - Декември

• 42 218
  • 908
  •   1
Отговори
# 720
Някой знае ли дали могат да се ползват две клейм-кредит промоции едновременно? Т.е. да се направи нова поръчка с промо клейм-кредит, докато имаш кредити за получаване по предна промоция? Става застъпване на двете. Бот и чов агент не дадоха отговор. Мерси!
може

Много благодаря! Весели празници! Christmas TreeChristmas TreeChristmas Tree

# 721
  • София
Снежи, на мен почти винаги още преди да си събера кредита ми дава нова оферта и събирам и двата наведнъж ето така.

sweet_kari, преди два часа ми пусна офертата. От кога не ти е пускало?

# 722
  • София
Снежи, но не забравяй да събираш и двата кредита. Те се появяват в какато е показала sweetvit и трябва да цъкнеш на втората, за да вземеш кредита и там.

pppqqq, тази кутийка е за доза стрихнин или испанска муха Joy

Никога не съм получавала оферта за 200% Напоследък никакви читави нямам. Сигурно съм прехвърлила баланса, който трябва да ми двата, вместо аз да им давам.

# 723
Последната ми свърши преди 3 дни, преди ми даваше след всяка нова оферта.

# 724
  • Лутаща се
Последната ми свърши преди 3 дни, преди ми даваше след всяка нова оферта.
Колко поредни пъти ти даваше този кредит и колко пъти се възползва? При мен е четвъртия път. Още на следващия ден пак ми предложи. Но аз изчаквам да си взема цялата сума 80 лв. и тогава пак поръчвам.

# 725
Може би ми я дава 6 или 7 пъти след като свършва предната.

# 726
На мен на единият профил също постоянно ми дава връщане на кредит .

# 727
Някой знае ли условията на офертата от 2000 лв (не е typo) , защото ми е валидна офертата още една седмица и не искам да я изгърмя преди да съм видял за какво става дума? Предолагам ,че е някаква група от купони подобна на офертата от 200 лв.

# 728
  • Варна
Някой получавал ли е копринена калъфка за възглавница? Колебая се дали ще е наистина коприна.

# 729
Да
Колебая се, за мен не е коприна, но ще я задържа.  https://share.temu.com/oAWoWQc5BzA
 Риска и от тукашни сайтове ми се струва същия.

# 730
Някой знае ли пратките ,които се получават в пощата колко дни могат да останат там .

# 731
Поръчах робота. Ама някакъв малко по-скъп, 250 лв. с пръскалка за препарат, пък да видим  .....

# 732
  • В страната на бурите
Поръчах робота. Ама някакъв малко по-скъп, 250 лв. с пръскалка за препарат, пък да видим  .....
Мисля, че няма да съжаляваш! За мен това е най-добрата ми покупка от Тему.
И да питам - взех зъбен душ преди месец, но се счупи (ползван е 2 пъти), а не намирам картонената опаковка. Можеше ли да се върне?

# 733
  • София
Поръчах робота. Ама някакъв малко по-скъп, 250 лв. с пръскалка за препарат, пък да видим  .....
Мисля, че няма да съжаляваш! За мен това е най-добрата ми покупка от Тему.
И да питам - взех иригатор за уста преди месец, но се счупи (ползван е 2 пъти), а не намирам картонената опаковка. Можеше ли да се върне?

Да, пишете направо на съпорта със снимки, че е счупен, ще ви върнат парите без да го изпращате.

# 734
Каква е тази мода по копринените калъфки? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт