Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 11 - Декември

• 42 224
  • 908
  •   1
Отговори
# 705
Цитат
Е не! На моята пише, че е торбичка 50х60см. Сигурно няма да се събере в кутията. И тъй като е торбичка, сигурно с един крак и ще я натикат някак 😁

Имах пратка с плик 50х60 в бокса, но това са размери на плика без съдържание ... когато дойде в бокса, размерите бяха малко по-различни ... т.е. искам да кажа, че не е задължително да не става за кутия на бокснау

# 706
Многократно съм получавала пратки с тези размери и мога да твърдя, че няма никакъв проблем с кутиите , събират се без проблем.

# 707
В пратката, която ми се изгуби, имаше един телескопичен прът с размери минимум 70 максимум 120. Пресметнах, че ако го сложат по диагонал в кутия на box now, трябва да се събере. В крайна сметка пратката се изгуби след като беше освободена от митница, но не беше предадена на куриер. Заради такива неща човек става мнителен. Мисля, че е голяма вероятността да не получа пратката си заради размерара на този артикул.

# 708
  • София
Нова оферта, но още няма да се възползвам.
Чакам си ваучери 100/80.
Тази ми излезе при ежедневното намаление на един продукт и явно ако избера още три неща ще даде ваучери за 50% но аз обърках един продукт и сега не мога да го махна и ще изчакам офертата да изтече

# 709
Да споделя за нов проблем с Тему - въпреки договора си с Български пощи, продължават да пращат и с Boxnow, и то пращат погрешно - изпратили са ми по тях пакет с размер 55 на 60, при условие, че клетките на кутиите на Box са 45 на 60.
Обадих се на Boxnow - те казват, че като получат пратките в склада си, ги пробват на тестова кутия, и ако не влезе директно ги връщат към Тему. Нито ти се обаждат , нито можеш да си ги вземеш от тях. Дирекно връщане. Според тях някъде в Тему има проблем , защото по договор не трябвало да им пращат пратки над 45 на 60, всичко по-голямо трябвало със Спиди да се праща за България.
 А горките от Тему са убедени, че Boxnow доставят до адрес, лично предават пратки и въобще са мили и добри като всички останали куриери. И сега ще чакам 2 седмици една пратка да стигне до България, за да може още 2 седмици да се връща и после - не знам.
 Ако на някой му се е случвало, може ли да сподели какво става , когато Boxnow върнат пратката на Тему - Тему пращат ли я отново, или просто ти връщат парите? А също така поръчвали ли сте нещо по-голямо от 45 на60, но все пак Boxnow са успявали да го натъпчат в кутиите си?
Проблемът не е нов, няколко пъти сме го коментирали. Имах пратка, която не се събра в кутия на Boxnow, те не приеха да си взема пратката по друг начин и я върнаха. Мисля, че ми преведоха парите, когато пратката тръгна обратно и не чакаха да пристигне при тях. Но Тему не я връща отново с друг куриер, трябва да се направи нова поръчка, която не се знае на кой куриер ще се падне - малко като лотария е това с куриерите Satisfied

# 710
Ееее чатчо значи е жена,  не се ориентира с размерите Joy

# 711
Имам пратка в бокс, след малко ще отида да я взема. Горките хора - още работят!

# 712
Днеска е работен ден и за Спиди, и за Еконт. Графика е стандартен - като за събота. На 25 и 26 ще почиват. Предполагам и БоксНау така.

# 713
Доволна съм от пратката - получих разни четки за рисуване и една сладурска емайлирана кутийка, която е толкова малка, че не побира нищо (пробвах да сложа вътре 1 стотинка и не се затваря). Изчерпана е и не мога да сложа линк. Взех я на много преференциална цена:

# 714
Многократно съм получавала пратки с тези размери и мога да твърдя, че няма никакъв проблем с кутиите , събират се без проблем.

А пратките какво са съдържали - в смисъл меки неща, които не са изпълвали торбичката или са могли да се сгънат някак, или твърди неща, които са изпълвали целия обем? Защото моето е една котешка къщичка от фелп и една ратанова кутия, които не знам даже как са ги натъпкали в 55 на 60, но поне едно твърдо 50 на 50 заемат неогъващо се, дори да се напънат с крак Simple Smile

# 715
Вероятно ще ги сложат по диагонал на малката кутия или направо в по-голяма.

# 716
Някой знае ли дали могат да се ползват две клейм-кредит промоции едновременно? Т.е. да се направи нова поръчка с промо клейм-кредит, докато имаш кредити за получаване по предна промоция? Става застъпване на двете. Бот и чов агент не дадоха отговор. Мерси!

# 717
Получавате ли офертата за кредит 200 процента. На мен ми я спряха.

# 718
Някой знае ли дали могат да се ползват две клейм-кредит промоции едновременно? Т.е. да се направи нова поръчка с промо клейм-кредит, докато имаш кредити за получаване по предна промоция? Става застъпване на двете. Бот и чов агент не дадоха отговор. Мерси!
може

# 719
Днеска е работен ден и за Спиди, и за Еконт. Графика е стандартен - като за събота.

Официално – да. Неофициално или поне в нашия град, ако искат.
От снощи имам пристигнала пратка, но ще я получа чак на 27-ми. Нищо че днес уж работят до обед, явно няма кой да ми я достави, пък и на офисите изглежда не им се занимава.
Е, надявам се, че поне до края на годината ще дойде и няма да остане за догодина. Simple Smile

ПП Става въпрос за поръчката, която ми разделиха на 2. Едната част пратиха с Бокснау и вчера си я получих. Другата – със Спиди и ще я почакам.

Общи условия

Активация на акаунт