Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 11 - Декември

• 42 180
  • 908
  •   1
Отговори
# 780
  • Лутаща се
Днес си получих тези неща:

- 3 броя "затварачки за врати",(  Grinning) като тази черната е по-голяма и съответно дърпа повече, мисля че 800 грама е силата й. То пише че тази бялата е 800 грама, но реално само черната е голяма и силна.

Прилагам само един скрийншот, за видеата разбрах вече че не може.

Скрит текст:
Да питам вратата трясва ли се като се затваря? Така като гледам уредчето е снабдено с пружина, отваряш вратата и просто я пускаш и тя се връща обратно. Но не се връща плавно, нали? Или има вариант да е плавно?

# 781
Не, няма плавно затваряне.
Представи си буквално една рулетка, но вместо металната лента вътре, има едно жило обвито в някаква гума да речем... също така може да се оприличи на стартер на резачка за дърва например(бензинов трион).

Значи - колкото повече отвориш вратата - толкова по-рязко ще се затвори, защото ще се получи засилване Simple Smile
Гледах в една железария от онези с рамената където са - по 80 и повече лева са, като търсех такива точно като от тему ама там няма такива.

Аз съм сложил само двете малки (белите) - едното е на вратата на кухнята, а другото в мазето.
Има обаче подробности - и двете врати просто нямат брави, а тази в мазето има само катинар с куки, там тя гледам че не успява да затвори вратата напълно, въпреки че е дървена (не метална), но пък то доколкото разбирам законите на физиката - има значение под какъв ъгъл е жилото - а то не е на "прав ход", а под ъгъл...  защото самата каса на вратата е по-нависоко от вратата, не че не можеше да сложа машинката по-ниско де...иначе тази на кухнята - тя се затваря докрай или поне почти, то нали колкото по-малко е опънато жилото- толкова по-малка издърпваща сила има...
ДА, блъска се малко или много вратата.
Преценихме че Писко няма да може да си отваря ако сложа черната(голямата силна машинка) Wink

Дано съм бил изчерпателен Grinning

# 782
  • Лутаща се
Не, няма плавно затваряне.

Дано съм бил изчерпателен Grinning

Да, благодаря Напълно изчерпателен!
Стана ми ясно, че в къщи е неприложимо. У дома все някой спи по никое време. Работим на график, с нощни смени и много често графиците ни се разминават. Така че или аз спя, или съпругът ми. А нашият звяр не е нежен котарак, а дивачка Джак ръсел териер. При нея няма старателно промъкване, вратата се отваря със засилка и силен удар с предните лапи. При това се отваря напълно и естествено, че затварянето ще е с огромен трясък.

# 783
  • София
Какво значи dji зарядно?

# 784
  • София
Барбалена, засега съм изненадана от самозалепващите и двойнозалепващите неща на Тему. Здраво държат. Така че потърси държач за стъкло с какъвто си свикнала.
Освен държача за телефон, лепих огледални плочки в банята (някой тук се съмняваше че от влагата ще паднат. Стоят си. ММ искаше да се бръсне докато е под душа, та му налепих едни да се гледа.
Взимала съм и самозалепващи се коркови подложки и то голям диаметър. Доста здраво хващат.

Вчера си взех част от разделената пратка в пощата. Приемливо беше. Получих смс. За другата половина казаха, че няма нужда от пълномощно, само да е пълнолетен взимащия и да знае кода от смс-а. Явно си зависи от конкретния клон.

# 785
  • София
https://share.temu.com/8tnoesWedbA

Този лазер за прахосмукачка е топ. Имам дайсън с лазер и показва токова много невидим прах и толкова добре се вижда от къде е минала прахосмукачката, че е пристрастяващо да чистиш 😂

# 786
Какво значи dji зарядно?
Трябваше да поясня, да Simple Smile

https://store.dji.bg/bg/dji-18-w-usb-zariadno-ustroistvo-eu.html

Това е зарядно от дрон с марката "DJI".

Междудругото сега пробвах и оранжевия кабел с въпросното зарядно - НЕ зарежда бързо, поне моя телефон де. А за таблет е направо абсурд - ако се ползва таблета едновременно по време на зареждане не само че няма да зарежда, ами даже и ще се изтощава - тествах го на 10 инчов таблет.

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 11:06 от mouseTrap

# 787
О, да! И ние взехме скоро Дайсън и мъжа ми чисти всеки ден. Направо ти е кеф да гледаш с лазера колко прах има и как след него е облизано, буквално. Аз си мислех, че след робота е чисто, но като пуснете лазер, виждате още колко прах има. Направо не ми се вярва. Сигурно е вредно да е чак толкова чисто и се карам на мъжа ми да не чисти всеки ден, обаче то е толкова бързо, лесно и зарибяващо, че ти е кеф да чистиш.

# 788
Боже, за мъжа завидях аз, за мъжа!

# 789
Не мога да си представя да чистя всеки ден , това ми е най умразното,  а представям си да го правя всеки ден било то с дайсън,  майсън и прочие Joy
И при мен спря офертата с връщане на кредит ... имам натрупан , но ще чакам тази оферта . Confused

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 16:51 от pebals94

# 790
Моля, препоръчайте ми раница, подходяща за ръчен багаж при самолетен полет. Помня, че имаше доволни потребители и мислех, че съм запазила линковете, но уви, не ги намирам...

# 791
  • Асеновград
Моля, препоръчайте ми раница, подходяща за ръчен багаж при самолетен полет. Помня, че имаше доволни потребители и мислех, че съм запазила линковете, но уви, не ги намирам...
https://share.temu.com/aW91iFiYZAA

# 792
Не дочаках офертата 100/80 и възстанових едни неизползвани купони за 50% отстъпка, с които направих 2 поръчки и си разчистих натрупания кредит. И днес с отварянето на сайта ми дадоха офертата 100/80 Satisfied Хитър алгоритъм, сега трябваше да похарча 100 лв. Ясно е, че не са ме карали насила де, ама не мога да пропусна такава оферта Trollface

Не помня дали е споменавано, че вече възстановяват купони от последните 2, а не 3 месеца, въпреки че тези от преди 3 месеца все още си стоят в изтеклите оферти.

# 793
На мен ми се струва и че съкратиха срока за корекция на цената.

# 794
  • София
И аз току що за първи път получих тази оферта за 200%. Сега стоя в ступур и се чудя дали няма да ми се изгуби ако излезна от приложението.
Лесно ли се намира като 30% в списъка с оферти.
Само за 5мин. докато пишех тук ми я скриха офертата и не ми я дават повече. Била изтекла.

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 21:47 от Gorg0nzola

Общи условия

Активация на акаунт