Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 11 - Декември

• 42 167
  • 908
  •   1
Отговори
# 795
Намира се в съобщенията, но е валидна само няколко часа - около 4-5, и след това стават 150% преди да изчезне.

# 796
  • София
Няма я в съобшенията. Питах бота и той а-ха да ми я даде като ми показа списък на промоциите в табличка както показва изтеклите ваучери и се вижда, че съм я получила в 21.25. В момента, в който цъкнах на тази оферта ми каза че ме прехвърля на оператор. А операторът след кратка дискусия ми каза: "Алгоритъмът на приложението е така настроен, че ако не приемете предложението веднага, се счита, че сте го отказали и не можете да го намерите отново". И ме пита искам ли ваучер 60 от 180.
Да си гледат работата, това е психологически тормоз. Спестих едни 100 лв. Angry

# 797
Хм, може и това да е индивидуално. Аз днес затварях 2-3 пъти приложението и го отварях отново да допълвам в количката. Сега от Съобщения-Промоции-Връщане на кредит /откъдето си отварях офертата/ се отваря страницата, от която трябва 7 дни да си заявявам връщането на 80 лв.

# 798
И на мен се появи офертата за 200%. Излезнах от нея и после без проблем ми се появи отново като цъкнах claimcredit.

# 799
И при мен излиза лесно напоследък - както сама, така и като я извикам.

# 800
Специално тази оферта за връщане на кредит винаги ми е в съобщенията за промоции и си я отварям сама, без значение дали е за 30 или за 200 %. Само разните бисквитки, те вече не ми излизат, бяха на мига, ако изляза, изчезват после.
Днес пуснах поръчка с кредит за 30%. Толкова ми трябваше за момента. Един суичър ми излезе намален на 15 лв. и исках да го поръчам. Simple Smile

# 801
За първи път ми се падна тази оферта с връщане на 80 лв като кредит. И то заради вас. Четох ей сега темата и реших да пробвам като напиша claim credit в търсачката и ми я даде! До сега ми даваше само до 30% кредит. Пуснах набързо поръчка. Изобщо не бях подготвена да изхарча 100 лв. Имах 37 лв кредит, та не болеше толкова 😃 Пробвахме при сестра ми и баща ми. И на тях им я даде. Та пробвайте и вие. Явно след празниците почват вече офертите. Сега ще ходя да пълна количката с други неща, за да съм подготвена следващия път. Това за мен е най-добрата оферта, която съществува!

# 802
  • София
Появи се в офертите със закъснение. Ама сега съм ядосана и се чудя искам ли я.
Тези безжични прахосмукачки стават ли за нещо  https://share.temu.com/tqA6J9oEwZA

# 803
За мен такава вертикална прахосмукачка е много удобна. Вече дали е качествена, колко издържа точно тази, не знам… Даже мисля да взема на майка ми такава, че днес чистих с нейната и се изпотих от кабеляци да подмятам. Обаче ще заложа на някоя марка като Филипс, Ровента и други по-познати.

# 804
На мен сега ми се паднаха купони за 500 лв. То практически излиза като връщане на 200% кредит, 80 лв. ми дава за поръчка над 160.
Кой робот да поръчам? Май този елипсовидния, и без това казвате, че квадратния също не обира ъглите? А е със 70 лв. по-скъп? Имам време до 31.

# 805
Не е съвсем същото. За 160 лв ти дава 80 лв купон. За 100 лв поръчка ти връща 80 лв кредит. Разликата е, че второто е кредит, но пак са вид пари, с които можеш да пазаруваш. По-изгодно ми е 200% кешбек.

# 806
Да, така е. Аз робота имах предвид, че е все едно с коя оферта ще го поръчам. 80 лв. ще ми се намали.

# 807
Да, всъщност за робота е все тая. Макса ти е 80 лв намаление и с двете оферти.

# 808
Ох, вдигнали са цената на елипсовидния.... Снощи беше 209, сега 243?! Angry

# 809
Виж дали няма да има друг на около 200 лв. Иначе аз поръчах за 250 с пръскалка за препарат.

Общи условия

Активация на акаунт