Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 11 - Декември

• 40 664
  • 908
  •   1
Отговори
# 810
Поръчах квадратния. И без това към него клонях. 198 лв. излезе.
 https://share.temu.com/485suyCu3mA

Ако има корекция на цената, ще е добре.

# 811
Дано бързо да дойдат. Пак имам пристигнала половин поръчка в неудобен за мен бокс.....амааааа......

# 812
Каквото и да си говорим,Тему са ненадминати по отношение на обслужване на клиентите. Използвах комплекта от куфари ( голям и малък) и на малкия машинката ми остана в ръцете. Писах на бота и вместо компенсация ми върнаха парите за целия комплект. Това във физически или онлайн наш магазин без разправя няма как да се случи.

# 813
То и с разправия трудно ще стане Smirk Наистина много ни разглезиха от Тему... за добро или за лошо Smiley

# 814
Ако трябва да съм честна, почти нищо вече не пазарувам от физически магазин.  Особено с това безплатно и безпроблемно връщане нямам нужда да обикалям по магазините и да си губя времето.

ПС Е, изключвам хранителни продукти, разбира се.

# 815
Точно това си говорехме вчера, че мога да си поръчам всичко от Тему, качеството е същото, а цените са много по-добри.
Обаче ми се струва, че тези промени, които правят напоследък са показателни и скоро сигурно ще вдигнат границата за безплатна доставка...
А и завистниците от ЕС може да измислят някоя гадост.

# 816
Аз пазарувам крафт и арт материали, мога да кажа, че ако не е кредит-бек офертата, голяма част от нещата в БГ се намират и на по-ниски цени и не бих си ги купувала от тему ... а като цяло, тези материали в БГ магазините не са евтини ...

Не знам дали на някого му е полезно това, но някой препоръча робот за прозорци и съм си запазила линка ... в момента ми дава, че е намален с 42лв на 204,60лв. ... предполагам, че цените варират през деня и е търговски трик, но ако на някого му свърши работа или да си иска прайс аджъстмънт ...

item: JJ14390

https://www.temu.com/bg-en/window-cleaning-robot-fully-automatic … =2105344983142884

Последна редакция: нд, 29 дек 2024, 15:55 от Sneji_223

# 817
Не е този, който поръчах. Моят е дори с плюс десет лв.

# 818
Как мога да добавя някой продукт в любими?

# 819
  • София
Да попитам за робота,  дали е добър вариант за по-малки по размери прозорци на къща, а не на апартамент. Горните ми прозорци са много малки.

# 820
  • Стара Загора

На запазено натискаш сърчицето.

# 821
На мен арт материалите в Тему ми изглеждат много по-евтини, естествено използвам разни оферти. Примерно сега взех 16 четки за маслени бои за около 12 лв. Изглеждат добри и са всякакви размери. Тук най-обикновена четка от свинска четина, възможно най-малък размер, е около 2 лв.
Акрилните маркери - преди да поръчам от Тему взех едни на Артина (36 броя от които няколко изсъхнали, за 45 лв) и едни от Озон (за 60 лв, впрочем май съм ги виждала в Тему за около 20) - и двата комплекта са зле. Поръчах от скъпите комплекти на Тему, 120 броя за 112 лв (в момента са по-евтини, но ги вдигат и до 175) с връщане на кредит (80лв) - т.е. излезли са 32лв и са много по-качествени, и са повече цветове.

Моливите на Марко с 50% отстъпка (купон) излязоха 40лв. Е, не са най-добрите моливи, които имам, но не са и ученически. Съвсем прилично качество и идеално за тази цена.

Имам и едни маслени пастели, май бяха 36 цв., излязоха 20 лв с карта за отстъпка. Те са на нивото на Мунгьо, даже мисля, че са по-добри от тях.

# 822

Малко след Отзивите има едно сърце, като го натиснеш става червено.
Аз пък поръчах на 17.12 и днес на обяд си взех "торбичката" 50/60см от долна кутия на Boxnow, даже имаше място за още неща в кутията.

# 823
Здравейте!
Искам да си купя непромокаем протектор за матрак 160/200см от Тему от този тип:
https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=60109984497515 … fer_page_sn=10037

Въпросът ми е, ако някой е купил дали наистина са непромокаеми и имат ли някаква лоша миризма?
Наскоро получих дамски чехли, които миришаха много лошо и не се измирисваха. Върнах ги.
По повод на връщането Тему ми написаха, че ще ми възстановят сумата за върнатите артикули, когато ги получат. Но, момента в който оставих пратката за връщане в box now получих съобщение от Револют /с тяхна карта платих/  възстановяване до пет дни и ги получих след три. Върнаха ми цялата платена сума по дебитна карта за шест закупени продукта в една пратка, а връщам четири. За двата, които запазвам ми отдържаха от ваучер за 10лв., който имах за забавяне изпращане на предишна пратка, т.е. подариха ми два дребни артикула за малка сума и имам остатък от ваучер в сайта. Пиша го за обща информация.

# 824
Имам непромокаем протектор, същия р-р. Дъщеря ми не е казала да има миризма.

Общи условия

Активация на акаунт