Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 11 - Декември

• 40 656
  • 908
  •   1
Отговори
# 825
  • Лутаща се
Да попитам за робота,  дали е добър вариант за по-малки по размери прозорци на къща, а не на апартамент. Горните ми прозорци са много малки.
Прозорецът трябва да е с такъв размер, че роботът да може да се завърти вътре. Т.е. височината и широчината му да могат да поберат дължината на робота. Това го разбрах по трудния начин - Пурко падна от горен малък прозорец. Добре, че падна на килима, а не на плочките, та оцеля. Само да споделя, че успешно чисти и огледала. На овалното не посмях да го изпробвам, но имам квадратни и правоъгълни - изчисти ги.

# 826
На мен арт материалите в Тему ми изглеждат много по-евтини, естествено използвам разни оферти. Примерно сега взех 16 четки за маслени бои за около 12 лв. Изглеждат добри и са всякакви размери. Тук най-обикновена четка от свинска четина, възможно най-малък размер, е около 2 лв.
Акрилните маркери - преди да поръчам от Тему взех едни на Артина (36 броя от които няколко изсъхнали, за 45 лв) и едни от Озон (за 60 лв, впрочем май съм ги виждала в Тему за около 20) - и двата комплекта са зле. Поръчах от скъпите комплекти на Тему, 120 броя за 112 лв (в момента са по-евтини, но ги вдигат и до 175) с връщане на кредит (80лв) - т.е. излезли са 32лв и са много по-качествени, и са повече цветове.

Моливите на Марко с 50% отстъпка (купон) излязоха 40лв. Е, не са най-добрите моливи, които имам, но не са и ученически. Съвсем прилично качество и идеално за тази цена.

Имам и едни маслени пастели, май бяха 36 цв., излязоха 20 лв с карта за отстъпка. Те са на нивото на Мунгьо, даже мисля, че са по-добри от тях.

Да, с купони и кредит се ядва... с дискаунт карта намазах едни моливи от 25 на 8лв, което е прекрасно, но пък рядко ми дава такава ... чакам няколко поръчки и ще дам впечатления за качество ...

# 827
На мен доскоро ми даваше всеки ден карта, даже можех да ги застъпя и да ползвам две.
Обаче от няколко дни спря и сега ми дава всеки ден офертата с двата подаръка и връщането на кредит.

# 828
На мен днес ми дава 3 подаръка. И връщане на кредит 30%.

# 829
На мен днес ми дава 3 подаръка. И връщане на кредит 30%.

Това след поръчката на робота ли?

# 830
Да, след. Робота го взех с купони, а купоните от поръчка на 2 артикула.

# 831
Трите подаръка с поръчка за каква сума?

# 832
Не съм пробвала.

П.П. Сложих 3 неща, произволно. После искаше за 100 лв. да поръчам, за 100% купони.

# 833
Вижда ли се по някакъв начин, че поръчката е с връщане на кредит?
Мъжът ми твърди, че е ползвал такава оферта, а аз нищо по-различно не виждам в детайлите на поръчката.
Някой, ако метне скрийншот...

# 834
  • В страната на бурите
При връщане си проверявайте картите - оказа се, че вместо да ми върнат сумата, са ми дръпнали от картата същата тази сума?!!! Поне така излиза в приложението на банката! При чат с оператор от Тему ми каза да се свържа с банката и да им покажа някаква бележка от Тему за превода и те щели да коригират... Та трябва да се разправям.

# 835
Ето скрийншот, нищо различно няма.

Виж в съобщенията за промоции, дали може да си заявиш кредита, ако няма, значи не е с кредит.

# 836
  • Асеновград
Моя робот който поръчах, преди две три страници има линк е намален, върна ми 41 лв. кредит преди малко, и 80 лв. връщане на кредит излиза много прилично като цена.
Днес тествах куфарите от Тему на издръжливост и теста е положителен Smile
Тази сутрин бързайки, оставям куфара на площадката на етажа и се обръщам да заключа вратата, и чувам- Дум, Дум, Дум - той тръгнал сам и се приземи чак на долната стълбищна площадка. Издържа теста , нищо му няма и на куфара и на кутията му . https://share.temu.com/Q7WRtY3EC0A   ето го героя.
Да похваля това заключване, супер е , добре,че чакам още едно https://share.temu.com/xf8SbDE5ENA

Относно връщането по карта, при мен винаги излиза на момента но пари няма, реално идват поне след седмица. Следете си баланса, и то се вижда. То си и пише, че зависи от банковата организация. ТБИ ги питах, защо се бавят не получих задоволителен отговор, но те сега покрай празниците всички банки бавят много. Преди две седмици прехвърлях пари между сметки, даде грешка и после два пъти ми прехвърли една и съща сума, добре,че беше между мои карти.

Последна редакция: нд, 29 дек 2024, 20:06 от Panayotu

# 837
Не е вярно, че дърпа от картата при връщане на кредит. Аз си проверявам сметката периодично - всичко е точно.

# 838
Никога не съм имала проблеми с Тему относно плащания. Няма как вместо да ви върнат пари, да вземат отново. Проверете си нещата с банката в работен ден.

# 839
  • София
Само веднъж поисках да ми върнат сума по карта. Преди и след това винаги посочвам връщане в профила като кредит.

Общи условия

Активация на акаунт