Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 11 - Декември

• 42 229
  • 908
  •   1
Отговори
# 735
  • Асеновград
Поръчах робота. Ама някакъв малко по-скъп, 250 лв. с пръскалка за препарат, пък да видим  .....
И аз съм го сложила в кошницата, събирам си кредита и пускам поръчка. За жалост сега не ми дава отново връщането на кредит , иначе щеше да се комбинира супер, със събрания кредит, но и с купон да намаля пак ще е добре като цена. Тоя с пръскалката го гледах, но четох отзив, че не пръскал и избрах стандартния с допълнителни бърсалки.

# 736
Някой знае ли пратките ,които се получават в пощата колко дни могат да останат там .

От Бг пощи ми казаха, че договорът им с Тему е сключен за 7 календарни дни и после директно  връщат пратката без предупреждение.

# 737
  • София
Поръчах робота. Ама някакъв малко по-скъп, 250 лв. с пръскалка за препарат, пък да видим  .....
И аз съм го сложила в кошницата, събирам си кредита и пускам поръчка. За жалост сега не ми дава отново връщането на кредит , иначе щеше да се комбинира супер, със събрания кредит, но и с купон да намаля пак ще е добре като цена. Тоя с пръскалката го гледах, но четох отзив, че не пръскал и избрах стандартния с допълнителни бърсалки.
Хубавото е, че има три месеца за връщане. Аз още не съм пробвала моя, въпреки че от Тему искаха да пиша отзив, но ще почакат малко.

# 738
  • София
Смята се, че коприната влияе добре на кожата на лицето. Затова продават и "черупки" от копринени буби, с които да си правиш пилинг на кожата. Като добавка копринените калъфки са приятни на допир.
Аз лично като текстилен инженер съм леко недоверчива за тези качества на обработената коприна. Виж суровата има доказани антимикробни качества, но знаем колко по неприятен, груб и "боцкащ"  е суровият копринен кенар.
При всички случаи може да се приеме като капка лукс за удоволствие. А копринени пашкули от Тему не бих си купила по хигиенни съображения. Ма аз и от БГ фабрика не бих си купиула по същите причини. Калъфките поне си ги изпираш преди ползване.

# 739
Някой попадал ли е на хубава стойка за телефон за кола? Да не се отлепва и да е стабилна

# 740
Търся лепило за трикотажен плат. Изпрах нова блуза и видях дупчица на гърба. Ако тръгна да я шия, ще стане по- голяма.

# 741
Някой знае ли пратките ,които се получават в пощата колко дни могат да останат там .

От Бг пощи ми казаха, че договорът им с Тему е сключен за 7 календарни дни и после директно  връщат пратката без предупреждение.
Дано дните да са работни,а не календарни. Аз изобщо не искам доставка с Български пощи. Клонът ми е далеко,а работното му време до 16:45, като си имат и обедна почивка. Някой знае ли дали могат да се пренасочват пратките до друг удобен клон?

# 742
Копринените калъфки ги дават и полезни за косата. С тях уж не се заплита и накъсва толкова. Не съм пробвала такива калъфки, сигурно си имат техните ползи, но ако наистина са от коприна, а не да имитират коприна.

# 743
Цитат на: mamaivy
Дано дните да са работни,а не календарни. Аз изобщо не искам доставка с Български пощи. Клонът ми е далеко,а работното му време до 16:45, като си имат и обедна почивка. Някой знае ли дали могат да се пренасочват пратките до друг удобен клон?
Пренасочвала съм от един град до друг, по моя грешка. Става въпрос за пратка от Алиекспрес. Обадих се по телефона в клона на града, където са я изпратили (проследяването посочваше в кой клон е доставена, някакъв разпределителен център, и така лесно се намира тел.номер). Жената малко ми се скара, но обясних ,че съм сбъркала града с областта и ми я препратиха.
За друг път просто пишете пощенския код на по-близкия клон до вас.
Обаче като се замисля си писах пощенския код на моя град и пак я изпратиха в областния... Беше голяма драма, защото в областния град имаше същата улица, та щях да си счупя ръцете да търся телефони и да звъня 🤭

Последна редакция: чт, 26 дек 2024, 14:25 от ratsa82

# 744
  • София
Някой попадал ли е на хубава стойка за телефон за кола? Да не се отлепва и да е стабилна
Мога да дам отзив за тази https://share.temu.com/npJi7OhvNNA Купила съм я на цена от 1.95лв. Взех я за ММ и е пристигнала на 8-ми август. Той каза, че такова нещо няма да си залепи от неговата страна (шофьорското място) и му изглеждало неустойчиво и да не го лепя по средата, че щяло да му пречи и че лятото телефонът ми щял да се напича от слънцето... И аз си я лепнах в ъгъла от дясната страна. Залепих я и толкова. Не съм я отлепвала и местила. Не е мръднала. Телефона ми не се напича, защото при нашата кола там отзад точно е едната дюза на климатика. Понякога когато спре сигнала на гпс-а на ММ, пускам на моя тел. гугъл мапс и му го връткам към него да го гледа. Та си се врътка без проблеми. Телефонът ми не е падал нито хоризонтално, нито вертикално закрепен. Една идея исках да е по-широко мястото за зареждащ кабел ама не съм сигурна дали трябва. Кабелът влиза в това пространство, ама като е поставката от дясната страна, кабелът се точи над краката ми и аз един път нещо исках да го закача сгънат двойно ама не ми се получи. Реално нямам оплаквания досега.
ПП Допълвам се, защото чета отрицателни отзиви, че телефоните им не се побирали на дебелина. Моят тел. е дебел 1,2см. заедно с калъфа. Държачите са от нещо като твърд силикон или гъвкава пластмаса и може със известен лек натиск телефонът да се вкара колкото и да е дебел - те просто се разчекват държачите. Но според мен именно затова телефонът се закрепя здраво и не пада.

Последна редакция: чт, 26 дек 2024, 15:11 от Gorg0nzola

# 745
Каква е тази мода по копринените калъфки? Rolling Eyes

Има популярно вярване, че като се спи на копринена калъфка, предпазва от бръчки. Аз от малка не обичам хлъзгави чаршафи и пижами, така че не ползвам такова нещо.

# 746

Със сигурност са 7 календарни дни и на мен ми отказаха пренасочване. Наложи се да ми вземат пратката с пълномощно, защото 7 дневния срок изтичаше на 30.12. и ми казаха, че ще върнат пратката ми обратно в Тему, ако не я взема.

# 747
Това е изключително неприятно, особено в празнични дни. Което на практика означава,че утре би трябвало да не успя да си взема пратката, която стои в измисления клон от четвъртък предната седмица. Утре мисля да звънна на така посочения телефон за контакт на български пощи и много се надявам да получа отговор как мога да си получа пратката в клона им в централния клон, който е на 2 Мин от работното ми място и няма обедна почивка. То хубаво Български пощи искат да печелят,ама да бяха мръднали малко след 1990-та.

# 748
  • София
Копринената калъфка се бори със заплитаща коса и уж предпазва и от цъфтеж.
Моят държач за телефон е този вече втора година и се добре.
 https://share.temu.com/NO7IN7hQKcA

# 749
Препоръчвам тази стойка, много е стабилна и качествена. Купих няколко бройки, съпругът ми също много я харесва.
 https://share.temu.com/9yRG3m4Zj1A

Общи условия

Активация на акаунт