Новата смяна с коледна програма - набор 2005

• 42 381
  • 722
  •   1
Отговори
# 105
А ние си караме банално и лежерно. Днес младежът ме гощава
Да кажа, че ги ряза с нож, (а не ренде) пържени на обикновен тиган и изключително хрупкави и приятни.

# 106
  • София
Светкавица, като се гаджосвахме с ММ и му ходех на гости в бедната квартира така ме гощаваше. Е не бяха толкова елитно сервирани, но ми се струваха най-вкусните пържени картофки. Няма да забравя как аз си седя на кревата му, бърборя, а той до котлона "въргаля" картофките в тигана (защото икономисва олиото и е налял 1/2 пръст на дъното.

# 107
Ей хора, топло, мирно и много човечно просрещане на Коледа и Новата 2025 година!  Аз вече само здраве си пожелавам....че толкоз годни си пожелавах да има Мир на Земята.... пък то....а децата ни са умни, борбени, объркани по свой си начин и безценни... все ще оцелеят и ще успеят.

# 108
  • Sofia
И нашето първо събиране с ММ преди 30 години беше в Студентски град на пържени картофи - той май ги бели и ряза, а негов приятел ги пържи, аз само асистирах.

Присъединявам се към пожеланията за здраве! Годината беше наситена със събития, а и до края не спира да ми поднася предизвикателства. Нямам търпение да влезем в новата Grin

# 109
  • Варна
Здравейте,
търсим този сборник, някой случайно дали го има? Поръчка чак за 8-ми януари, изпита бил на 16-ти...

# 110
  • ПАЗАРДЖИК
И моята дъщеря си идва утре, нищо, че е само на час и половина път с кола, не се е прибирала от 3 месеца. Пожелавам на всички вас и семействата ви здраве, топлина в домовете, обич в сърцата ви, много споделеност и заедност, безброй щастливи спомени и блестящи от радост очи и усмивки!

# 111
  • София
Желая весели,щастливи и уютни празници на всички вас!
Дъщеря ми приключи последната учебна седмица за тази година с три контролни.Малко почивка покрай празниците,но не съвсем.Трябва да чете и за изпити.

# 112
  • София
Желая на всички прекрасни коледни празници и да сме живи, здрави и щастливи всички!!
Да намерим врема за почивка и за семейството, защото това е най-важно Kissing Heart Heart

# 113
Ами “ние” на почивката сме наблегнали, а на мен в главата само едни тройки и четворки ми се въртят: дано да се материализират новогодишно (поне съвпадат цифрово и по българската, и по немската система - дано Дядо Коледа ме разбере правилно 😏!).

# 114
Моето момче се прибра днес. Аз цял ден на работа,  видяхме се за 15 минути и излезе. Утре през деня ще сме заедно.  Вечерта пак съм на работа.  Той на 25 пак пътува,  че е на работа до 1.01.25 г. Толкова за празниците в семейството.
Весели празници!

# 115
  • Разпиляна във въображението
Светли празници! Ние се събрахме всички и е малко шумно, но пък страхотно.

# 116
  • София
Желая ви топли и светли празници, момичета, да са пълни с любов и уют домовете ви!

Вили, съжалявам, че няма да прегърнеш момчето си на живо тази Коледа. Висока цел си е поставил и няма да ви е лесно. Hug

Пожелавам си догодина да съм по-организирана и да смогвам по-често да влизам във форума, защото общуването с вас е и приятно, и обогатяващо.

# 117
  • София
Хора, желая ви много любов и радост да ви донесе празника, а на който има нужда и утеха!

# 118
  • В средата на времето
Весела Коледа, мили хора! 🤗 Пожелавам празнични дни изпълнени с много топлина, уют и обич! Да сте здрави и щастливи!

# 119
  • София
Честита Коледа и от мен!
Нека има здраве, щастие и благоденствие във всяко семейство!

Общи условия

Активация на акаунт