Новата смяна с коледна програма - набор 2005

• 42 374
  • 722
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
Вилиан, и от мен силни прегръдки и се дръж, момиче Revolving Hearts Разумното е да не се прибере. Стискай зъби, а той да е здрав и щастлив Kissing Smiling Eyes

# 91
  • София
Благодаря за темата, Ани! Моята страница не се обновяваше със седмици от 49-та страница на миналата тема😉 Чак днес се усъмних, че има нещо гнило и я отворих наново. Та, няма да се отчитам по отминалите въпроси, но ще пожелая на всички здраве по празниците и подобаващо настроение.
И аз чакам сина на 22-ри, до не знам кога ще издържи. Ще готвя каквото през годините е станало традиционно, но да видим без майка дали някои неща ще ги нацеля... Киселото зеле ми стана солено, например, но като ми излезе от ума какво правихме заедно последните 2-3 години и никъде не намерих записано....ползвах интернет

Вили, със сигурност ще му липсва домашният уют и дух по празниците, но на тази възраст това не е като на нашата. Тъкмо един ден, когато зависи от него, ще ги цени повече.

Позволявам си да ви прегърна всички🤗

# 92
  • София
Да се запиша и аз с едно пристигнало си белгийче.
Наборът ни се стори леко изпосталял, но свеж. Има още една седмица лекции и ще ги чете в платформата, където му ги качват. Харесва му в университета. Има доста да учи за първите изпити, дано не подцени ситуацията.
В самолета се е засякъл с още две деца от приятелската листа тук в Сф, мамо казва, кой знае още кой е натам  и не съм разбрал.

# 93
  • Sofia
Сливке, видях ти сторито във ФБ и така щастливо ми стана Revolving Hearts Ще чакаме заедно всичките ни чужбински деца да си дойдат, а на американчето ни и неговата мама ще пращаме положителна енергия.

dimitrina73, съвсем лаишки бих ти казала да добавиш още вода в зелевия сок или просто да изкисваш зелката във вода. И прегръдки - ще нацелиш всички рецепти Kissing Smiling Eyes

# 94
  • София
Вчера на летището докато чакахме самолета да кацне, колко щастливи хора видях. Колко развълнувани лица и сълзи от щастие.
И малката ми дъщеря нямаше търпение да прегърне брат си. Не съм очаквала, че ще изпитам такъв адреналин.
Някога преди мнооого години на този Терминал посрещахме баща ми от чужбина преди празниците, не съм вярвала, че един ден ще се завърна на това място, за да посрещам собственото си дете.

# 95
  • София
Сливка, снощи докато чаках, три пъти се разплаках. Емоциите на пристигащите и близките им, които ги чакат са една от причините да обожавам летищата.

Както се досетихте, и моето момиче се прибра тази нощ. Ранното й прибиране беше пазено в тайна, защото бе изненада за днешния рожден ден на сестра й. Букетът от емоции и последвалите сълзи по лицето на дребната бяха безценни. Мисля, че това беше най-хубавият подарък. Тя после сподели, че много е искала кака й да се прибере за празника, но след като вечерта са говорили и тя е видяла, че още е в Белгия й е станало ясно, че няма как да се случи. А и тя знаеше, че голямата има изпит в сряда. Само не знаеше, че ще е онлайн. Ох, много беше хубаво, много!

# 96
  • София
Ех, колко хубави емоции. Нека всички деца да са с близките си по празниците и да бъде топло и уютно във всеки дом.
Няма да забравя навремето когато и ние се прибрахме за Коледа и родителите ни чакаха на летището. Толкова много емоции и усмивки имаше в онези моменти. Незабравими спомени.
Вилиан, много прегръдки 💜 Сигурно е трудно точно по това време на годината да сте разделени, но най - важното е, че той е добре. Хубавото днес е, че въпреки разстоянията, пак може да сте заедно, пък било то и виртуално.
Ети, жива и здрава да ви е рожденничката и само хубави неща да й се случват. Няма по ценен подарък от това да е с кака си. Весел празник на всички ви 🎉

# 97
Добре дошли на децата, които си дойдоха за ваканцията!
Голяма прегръдка, Вили! Твоето момче е невероятно! Физически няма да сте заедно, но обичта, която имате не се влияе от разстояние. Поздравления, че сте възпитали такъв страхотен млад мъж!
Ети, на голяма патеричка честита ти рожденичка!
dimitrina 73, наскоро загубих и аз майка си. Тежки са празниците без родители, но кръговрата на живота....Време е ние да поемем традициите и рецептите, за да ги предадем. Ще дадем нещо от себе си и ще запазим най-доброто! На мен ми е вече ред за баклавата да направя...
Вчера имахме неочкавана и приятна среща със saffron на театрална постановка. Даже запознахме и наборите. Saffron, имаш чудесно момче!
Ние сме добре като цяло. Аз съм претрупана с работни ангажименти и тичам по изяви с малкият младеж, който пее в една вокална група.

# 98
Много приятна среща беше -да!
Ради, младежът е впечатлен от девойката… Весели празници на всички!

# 99
  • На планетата земя
Ех, че хубави емоции. Моето момче ще се прибере в понеделник. Снощи ми се обади, тъкмо кацнали в София съученици от бившия клас, които учат в чужбина и щяха да се събират. Малко да си поживеят до понеделник, да изчакат и още един съученик, който ще се прибере в неделя от Испания и следва дружно прибиране с нощен влак в понеделник сутринта.

# 100
Моят младеж се прибра на 16ти, но от два дни не съм му виждала очите. Прибира се късно, аз сутрин излизам, докато спи. Събират се съученици, днес са ходили в училище да се видят с учителите. Голямо вълнение е първото прибиране като студент!
Весели празници! Да ви е уютно и светло в душите! Simple Smile

Последна редакция: пт, 20 дек 2024, 19:19 от adellady

# 101
И мойта щерка си дойде днес, за съжаление болна, сега ще се лекуваме, ама пак ни е светло на душите ❤. Топли и споделени празници на всички!

Последна редакция: пт, 20 дек 2024, 23:40 от BoeL

# 102
Моето момче пътува към дома. В полунощ ще се видим Simple Smile Не се е прибирал месец и половина.

# 103
  • Варна
И ние посрещнахме рано сутринта Heart Eyes Не й се спеше и слезе с мен и кучето до морето за изгрева. Не могат да се надприказват двете със сестра й цял ден Joy

Последна редакция: пт, 20 дек 2024, 19:02 от Alexandra

# 104
И ние сме още в очакване. Неделя е заветният ден. Планирали сме незабавен шопинг "по женски", месене на коледна питка, забъркване на шоколадови мъфини, разходка, сладки приказки. Какво ще се случи обаче, никой не знае. Нищо, очакването е вълнуващо и сладко.
Споделени празници на всички! ❤️

Общи условия

Активация на акаунт