Новата смяна с коледна програма - набор 2005

• 42 368
  • 722
  •   1
Отговори
# 75
Ох хора, вече съм на вълна продукти, за каквото ще се готви като дойде "принцеската")) И нейния социален живот протича в библиотекат основно.... нооо пък може много секси библиотекари да има там ))), както я майтапим и тя се цупи.
Каквото и да е - с много толина в душата и "наши си" ) подаръци по елхата, пожелавам  топли празнични дни.... още малко

# 76
Списъкът ми започва с винен кебап.. Smile После идва Бъдни вечер...

# 77
  • столицата
Макарони на фурна и пълнени чушки.

# 78
Аз дори съм си взела отпуск и залагам на любимия му овчарски пай, пилешка супа, баница и мноого месо: в събота ще трябва да посетя хубавата квартална месарница, за да заредя за празниците. Уж си купувал редовно  “готвено” от топлите витрини, но не знам какво  купува. Иначе нищо различно от вариации на яйца, пържоли, картофи и ориз не готви… За библиотеката - уви, май са по-рехави посещенията в нашия случай. Явно няма  толкова красиви  библиотекарки 🤣

Последна редакция: чт, 12 дек 2024, 20:17 от saffron

# 79
Поръчката е за сърми, кюфтета и пържоли 😀.
Не иска да чуе за паста, пица, ориз и картофи, готви си доста, но явно все постно 😂😂😂.

# 80
Професионална гимназия, общият успех се състои от:
1.Задължителни учебни часове
2.
избираеми учебни часове (тсм има чертички, няма оценки)
3.
Специфична професионална подготовка.
Първият чужд език(интензивно) е "чужд език по професията" .

За храната, моето, както знаете си е у дома. Но аз, която учих по динозавърско време в София, винаги си поръчах, като се връщах
:
лозови сърми
-сафрид, според сезона (зимата маринован, уникален го правеше баща ми, лятото-пресен, пържен)
другото не ми беше интересно.

# 81
  • у дома с любимите си хора
Чета ви, но не ми се пише. Реве ми се и ми е криво. Моето дете няма да се прибира. Нямаме възможност да купим билети на баснословни цени, за да се прибере буквално за четири дни, защото неговата ваканция започва на 21 декември след 17:30 и приключва на 28 декември.

# 82
Вили, силни прегръдки! Наистина много малко дни.. Виртуално ще сте заедно, разбира се.. Боец е твоето момче и е свикнал от малък да е самостоятелен, но по празници липсата се усеща най-осезаемо.
Виж дали можеш да му изпратиш нещо като изненада, има още време. Скоро пращах със Speedy за 40 лв. пратка до 5 кг. (доста неща могат, моята около 3 кг беше, хвана ме яд, че не се подготвих предварително, не бях проучила), стигна за 5 работни дни.

Светкавица, мен също мама ме посрещаше винаги със сармички! И до ден днешен, децата знаят и очакват, като ходим, че ще има..

# 83
Вили, помисли само, че той сбъдва мечтата си и това ще те поуспокои! Той си е избрал пътя и е борец. За по малко от две седмици почивка, презокеанско пътуване не си заслужава. А пък за 4 дни -абсурд, дори и да му плащат да пътува…

# 84
Вили, прегръдки!
 Моят син ще се прибере ден преди Бъдни вечер и на Коледа ще тръгне, защото е на работа. На 31.12 е нощна смяна.
Аз обаче ще работя нощна на 24. Нито Коледа, нито Нова година ще празнуваме подобаващо. И както казва ММ не се знае и баба Зима дали няма да се развилнее и да има затворени пътища. Меню не съм мислила още.  И синът ми си купува готвени ястия. Той приготвя баници, пържоли и картофи предимно.  Вече и кисело зеле яде, да видим какво още ще прояде.

# 85
Вилиан прегръдки!

# 86
  • София
Вилиан, голямо гуш!!!!

Моята каза да я чакам на летището с гирос! Странно дете.

# 87
Вили,
И на мен ми се насълзиха очетата, като прочетох, но за 4 дни наистина е неразумно...В живота винаги има баланс - не по едно и също време де, но ако те е ощетил за нещо, ще дойде време, когато ще те възнагради... така си се утешаваме вкъщи....

# 88
Поне знаеш, че имате връзка и държи на вас.
Моето е в къщи, но се държи като непозната, дошла на хотел. За Коледа и Нова година задължително съм зарязана - за едното е с баща си за Нова година и свободното време е с приятели.

# 89
  • София
Вили, прегръдки и от мен!
Повтаряй си, че всичко е в ума ни и е въпрос на настройка!
Здраво ли е детето? Нахранено и на топло ли е? Имате ли видео връзка със съвременните технологии? В добри отношения ли сте? Ако отговорът на всичко е ДА, си повтаряй, че всичко е наред, даже повече от наред.
Можеш да му пратиш някоя консерва с лозови сарми  и топъл пуловер Wink Да се видите през чата, а ако има повече време дори да прекарате повече време виртуално заедно. По-добре да инвестирате тези пари в интернет карта или каквото е необходимо, защото времето за пътуване наистина е много малко. Така има шанс да сте заедно по-дълго отколкото много родители, чиито деца са в собствените им домове. Ако пък той има организирано някакво празнуване там - какво по-хубаво от това, да знаеш, че му е весело и че не е самотен! А ти си поплачи ако от това ще ти олекне, но първо като каза, че не ти се пише изтръпнах да не е нещо по-лошо. Целувки, прегръдки и си сипи едно!

Общи условия

Активация на акаунт