Новата смяна с коледна програма - набор 2005

• 42 384
  • 722
  •   1
Отговори
# 135
  • В средата на времето
Изида, какви заверки?

УАСГ-ски, Спунк.😃

Честити да са всички именици днес! С много гордост и късмет да си носят името!🍀

# 136
  • Sofia
Аз пък прочетох на ММ какво е написала Izida, защото се припокрива 1:1 с това, което аз мисля за нашия, но не мога да го формулирам така добре Satisfied Два пъти попитах дали няма да е добре да почете за изпитите, да си помогне малко за сесийно време - каза, че първо трябвало за колоквиумите (, за които също не виждам да учи). В The Mall имало някаква промоция на книги на АЕ и се прибра с 9 броя. За да съберат някоя огромна класика, която стандартно е два тома - в един, са я отпечатали със супер дребен шрифт, който аз и с очила се измъчвам да чета, но той си ги чете.

# 137
  • София
И моята профука две седмици без да седне да учи. Аз бях забравила какво е да викам, но бързо си припомних. Накрая заявих, че преди следващата сесия не искам да се прибира, защото аз този стрес не искам да си го причинявам пак.

# 138
  • София
Моят щеше да учи през ваканцията, защото на 6 - ти стартира с колоквиум, но приятелите му от училище се върнаха за празниците и през вечер две са някъде и нещо си празнуват. Спи до обяд, че и по - късно всеки ден и докато стане и се оправи, станало време или за вечеря или за поредното излизане. Не ми се мисли какво ще направи на този колоквиум. За сесията още не мислел, нищо че има 6 изпита. Щял да се справи. Дано...😁

# 139
Ох, значи не е само моето, дето се мърдосва. Като я изпратих, направо ми олекна, че няма да се налага да мърморя.

# 140
  • София
Аз не смея да пиша. Добре, че Izida каза…Моят хубостник не е пипнАл. Аз обаче мълча като партизанин и си пия виното. Ако се провали на първата сесия още, Лидл рязко ще го призове в редиците си.
Сестра му е по-мързелива и от него Blush. На мама съкровищата!
Ети, що викаш, сипи си и си гледай кефа!
Марти, няма да питам защо шест изпита. Синът ми казва, че има пет Close
Светли и спокойни празници желая! Здраве в телата и топлина и спокойствие в душата! Да сме здрави, усмихнати и с много късмет и ние и децата ни!

# 141
Четох, четох и стигнах до 2 извода:
1. Че майките не сме толкова порасли 🤣
2. Че не си пият кафето …, но пък продължават с виното !
Аз му дадох толеранс два дни след прибирането без напомняне, че трябва да учи и не издържах повече.  Но от вчера съм спряла и съм го оставила на самосъзнание, след като между другото ми заяви, че другата Коледа май нямало да се прибира … Така де- големи са сами да си решават как и кога да учат. При вас как са поправките: “пу-пу” никой от нашите да не стига до тях, но все пак ми е интересно как са организирани …? Аз за Германия бях чувала, че има два месеца сесия, като аз си мислех, че първият е за редовна , а вторият за поправка ( да не се случва !) Да, ама не - нищо не са им казали за поправителна зимна сесия и май поправките са само след лятната, което си е един ужасТ! Сложили са 5 изпита през февруари, а летният семестър започва от 1 април 🤷♀. Дано все пак да съм в грешка.

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 19:26 от saffron

# 142
  • София
Абе той и моят се почесва от тук от там, но тя сесията започва на 6.01, и него чака.

# 143
Докато разбера, че има нова тема, и вие сте изписали 10 страници Simple Smile
Щерката се прибра вкъщи за сесията, каза, че в общежитието няма да може да учи на спокойствие (в стаята са 3 момичета). Има 4-5 изпита май, но чака да я освободят от 1. През семестъра правеха контролни всяка седмица почти по всички предмети, някои от оценките допринасят за по-висока оценка на изпита.
На Коледа и НГ ще си е вкъщи.

# 144
  • Варна
Моята девойка почна да учи, още на 6-ти януари е първия изпит, после още 5, някои са с по-голяма пауза, други през 3 дни. Направила си е план по дни, засега втори ден го спазва Satisfied Умуваме как да стане и с пътуването, и вкъщи да си постои, да потренира, големи схеми върти.
Хубави снежни снимки, при нас както винаги е или ветрилник, или заледени с бедствено положение. Този път е ветрилник Laughing

Пожелавам на всички ни здраве, всичко друго след това е лесно!

# 145
  • ПАЗАРДЖИК
Моята дъщеря си дойде за 3 дни, от днес е на работа за 3 дни, а аз с нея в София, да сме си дружинка и после се прибираме до 5 януари- празник всеки ден😁. Забавлявате ме с ученето, че то сега не се учи както преди. Аз съм 4 година студент в МУ Пловдив, на какво съм се нагледала…На сесия  имаме по 12-14 изпита. На повечето от сегашните младежи нищо не им е на всяка цена и може би така е по- добре. Аз съм оставила децата сами да избират съдбата си, не викам, не мърморя, но си пия виното🥂. Весело посрещане на Новата Година! Дано на всички донесе здраве и сбъднати желания!

# 146
  • София
buni, пет са изпитите, но понеже моя тръгна с голямата кошница в началото на учебната година и вместо да избере само един избираем предмет се изхвърли и записа два и съответно ще има шест изпита. Аз тогава му казвах лека полека да кара, но нямаше кой да ме послуша.
Като го гледам как се мотае и нищо не прави, а половината от ваканцията мина, ще ми трябва цяла бъчва с вино.

# 147
  • София
Честито Рождество!
Здраве,любов и светлина желая на вас и семействата ви!
Ученето съм оставила на девойката.Аз кротко си пия виното.Празници са все пак.
В тази връзка може би е добре да помислим за една януарска среща.

# 148
Януарска среща звучи прекрасно!
Моят хубавец има само един изпит в класическия смисъл, останалите са с предаване на изработено задание, което никак не е малко като работа, но пък му харесва и го прави с удоволствие. От средата на януари започва работа по специалността в една от водещите телевизии. Много е ентусиазиран, но както се казва в един виц - сбъдна ми се мечтата да не ставам в 7 за училище, сега ставам в 4 за работа Joy

# 149
Честито Рождество! Здраве, мир, любов и благоденствие във всеки дом!

Моята девойка, доколкото виждам, си следи и предава заданията навреме, имат доста практически задачи. В някои курсове имат и работа в екип, което е важно в тяхната специалност. Доколкото успях да разбера, практическата работа през семестъра може да замести изпити в някои случаи. За един курс със сигурност знам, че ще имат изпит, въпреки задачите през семестъра, за другите не съм сигурна. Веднага след НГ трябва да избере и курсовете за следващия семестър. Засега й е много интересно и е мотивирана. Готини хора и най-важното - със сходни интереси са се събрали в курса, и доколкото успявам да си направя изводите отстрани, това също е важно за мотивацията. След петте години в гимназията, където така и не се почувства на място, си давам сметка, че в 6-7 клас не успях да напипам посоката, в която да я побутна. Това все ми тежи в ролята  ми на родител, но минало свършено, важното е, че после тя сама си избистри и реши какво иска за след това. Да са здрави децата и да слушат собствения си вътрешен глас.

Общи условия

Активация на акаунт