Новата смяна с коледна програма - набор 2005

• 42 930
  • 722
  •   1
Отговори
# 150
Моето от 2 години спря да учи само лятото. Сега пак само учи, с разреждане от някое спорадично излизане. Те уж имат два изпита, но цитологията е нещо огромно като обем.
Весели празници!

# 151
Мартеа, същото беше и при мен, когато избра да влезе в училище с изучаване на езици. Не успях да му повлияя да се ориентира към нещо, което му е по на сърце. Обаче точно в това училище откри фотографията и се превърна в голяма любов и голям мерак. Та вече не си го слагам толкова на сърце - каквото е трябвало да намери, намерил го е Heart

# 152
Мен ме послушаха къде да отиде след VIi клас, но пък не беше неговото. Това което учи сега беше изненада за всички,  но не се намерих.
Сесията му е края на януари и сега чете за колоквиуми и предмети с текущи оценки. Дано успее да се пребори с изпитите!
Пожелавам весели празници и успешна сесия!

# 153
  • някъде ... тук ...
След всичкото написано по повод наборите и ученето чак не смея да кажа, че сме повели набора на разходка из Виена за седмица. Безотговорни родители сме, знам. Ама сесията си е негова и можеше да откаже. Да се оправя. Батко му си нагоди отпуската и също е с нас. Абе, като с деца на море сме Crazy

# 154
  • София
ЕлиТ защо да сте безотговорни родители!Децата ни са достатъчно големи за да преценят силите и възможностите си и как да разпределят времето си за учене.Ние като родители постепенно трябва да даваме крачка назад.
Весело изкарване в красива Виена!

# 155
  • Sofia
ЕлиТ, чудесно сте го решили! Още колко ли пъти ще се съберете всички заедно някъде за повече дни? Наслаждавайте се Heartpulse

Мда, да се оправят с изпитите, както успеят Grin

# 156
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Моята тези дни почива и купонясва активно. Прави някакви практични експерименти онзи ден за около час и това е. Вчера се събуди с добрата новина, че се е освободила от един от изпитите. Ще успее и по други предмети. Не се бъркам по никакъв начин.

# 157
  • София
У нас въобще няма да има чудене дали да си остане вкъщи и да учи или да дойде с нас някъде 😄 Сега заради други приоритети почивките и екскурзиите са на заден план и тази сесия няма да има такава дилема, но въпреки това си намира други извинения за да не учи.
Елит, весела ваканция. Виена е прекрасна по това време на годината.

# 158
Весела Коледа)))
Ама докато си налее човек и вече 10 страници напред сте в материала))).
Ние сме на празничен акъл още  - къщата ни е хан и всеки е добре дошъл. Малкия не е пипнал учебник, а кака му основно спи и яде сирене)))); стаята й я обърнах малко на цветарник за зимата и казва, че обстановката не я предразполага да учи, та затова рисува, когато е будна)
Ще са си с деца от класа за Нова година.
Оххх, много ми е едно ....такова безвемево - вече не искам, не очаквам,  не страдам...просто да се обичаме и толкова)))))
Весело посрещане на 2025 хора!

# 159
  • София
Честита Нова година, прекрасни момичета! Пожелавам ви една прекрасна, луда и незабравима година, в която да съберете букет от страхотни спомени!

# 160
  • София
Честита нова година!
Нека за всички ни да бъде по-здрава, по-щастлива и по-успешна!

# 161
  • Разпиляна във въображението
Честита Нова година! Да е светла, здрава и щастлива!

# 162
Честита Нова година, момичета!
Да сме здрави и спокойни всички!
Дано първата година на студентите ни да е успешна!

# 163
Честита Нова Година! Бъдете здрави, окрилени, обичани и разбирани! Пожелавам ви много пътешествия!

# 164
Честита Нова година!

Общи условия

Активация на акаунт