Новата смяна с коледна програма - набор 2005

• 42 939
  • 722
  •   1
Отговори
# 165
Бъдете живи, здрави, щастливи и добротворни. Нека всичките ви дела бъдат увенчани с успех и носят удовлетворение и радост. Щастлива и Благословена Нова Година!  При нас е двоен празник.  Черпя със сбъднати желания, малчо става на 9 години. 💓

# 166
  • София
Честита Нова година! Нека да е здрава, щастлива и успешна за всички.
Ради, жив и здрав да ви е рожденника. Да има прекрасно детство и много сбъднати желания. Весел празник 🎉
Честит имен ден на празнуващите днес!

# 167
  • В средата на времето
Честита нова 2025 година на всички! Simple Smile Бъдете здрави, окрилени и нека новата година донесе на всички онова, което не успя 2024 г.!

Ради, да ви е жив и здрав рожденика!:hugs:BirthdayBalloon Нека постига всичко с лекота и да му върви винаги като по вода! Simple Smile Весел празник!

# 168
  • някъде ... тук ...
За много години! Здрави да сте! Успешна и ползотворна 2025-та!
Ради, здрав и щастлив да е рожденикът! Весел празник!

# 169
Честита Нова Година - да бъде сбъдната и удовлетворяваща! Честит да е рожденика-сладур: все така активен, успешен и щастлив!

# 170
  • Sofia
Честита Нова година и от мен, скъпи приятелки - здрава да бъде за всички, успешна, мирна и благодатна! Revolving Hearts

Ради, много целувки за малкия прекрасник! Gift Heart

Последна редакция: ср, 01 яну 2025, 18:29 от aniK

# 171
  • София
Да е мирна и изобилна 2025, много здраве радост и късмет!

Последна редакция: ср, 01 яну 2025, 17:58 от Спунк

# 172
  • София
Честита нова година, момичета!
Пожелавам здраве и благополучие! Много успехи на децата, леки сесии и взети изпити.
Ние се напразнувахме, утре изпращаме младежа като следващото му връщане планираме да е чак около Великден.

# 173
  • София
Честита Нова Година! Christmas Tree
Да е здрава,щастлива и спокойна!Да донесе много радости и удовлетворение на всички ви!
Ради,жив и здрав да е чаровният рожденик! 🎂

# 174
  • София
Честита Нова година! Да е здрава, мирна, благодатна! Много усмивки и сбъднати мечти да донесе на всички!
Ради, честит рожден ден на патерица на малкия сладур! Да расте здрав, все така усмихнат, щастлив, успешен!

# 175
  • София
Честита нова година! Да е здрава и да даде възможности за всеки, каквито са потребни!
Ние имахме едни много снежни, като от старо време (понеже и без ток бяхме два дни, частично без вода и с мм ходехме пеш между двете къщи по 4 км вечер с едни челници и сутрин, докато си откопаем колата и поразчистят пътя), празници.
Аз много се радвах на тази природна простота, но основното ринене на сняг се падна другиму😉. Наборът поседя 3-4 дена и се спаси към София.
Та, децата пораснаха, ние не😁

# 176
За много години и от мен! Здрава и благословена 2025 желая на всички! Ние я посрещнахме надалеко и на топло, прибираме се на 5, а наборката отлита на 6. Помъкна си лаптопа да чертае през ваканцията, но познайте дали го е отворила Simple Smile. Има 2 ваканции през февруари - по 1 седмица преди и след изпитите, купила съм билети по 25 лв на УИЗ и за двете, обаче сега ме сюрпризира, че иска да отскочи до Рим с приятелки и няма да си дойде за едната...

# 177
  • София
И моята девойка заминава на 6ти (този път с обеден полет, слава богу). Последната седмица седна да учи, а аз се кротнах и вкъщи е тихо и спокойно. Хубавото е, че има дълга ваканция след изпитите и ще се прибере вкъщи.

Кога ще е следващата среща?

# 178
Здравейте. Здрава, успешна и красива да е 2025 г.!

Успех на всички студенти, на които им предстоят изпити.

На моята ѝ остават 2, които са онлайн. На другите се яви преди да се прибере. Лети обратно на 17-ти, започва новите занятия от около 20-ти (предстои да си направи новата програма), но тъй като сменя квартирата, реши да отиде по-рано. Искаше ми се да остане максимално, но каквото си реши, разбирам я. Доволна съм и на това, че първоначално имаше билет за утре..

# 179
Хубава 2025 та пожелавам.
Нашето момиче лети утре с още няколко деца от класа. Остават й 2 изпита още - първите 3 ги ги взе преди това.
После от 16 ти до към 26 януари нямат занятия, та ще се помотва.
Ей току що реши да ни направи тесто за мекици и да го замрази, за да си имаме за закуска докато е там)))) да не ни мислела))))) - то е дълга история това, защото мен ме няма много по тази част с мекиците....но много мило ни стана))))

Още веднъж нека 2025 да е една Добра година за всички!

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 18:55 от drakon4e

Общи условия

Активация на акаунт